Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Deautoryzacja iTunes - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 PGC

PGC
  • 1 023 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 08:40

Przeniosłem sobie bazę iTunes z Win na OSX i w obecnej chwili mam autoryzowane dwa komputery (jedno konto iTunes). Chcę deautoryzować tego z Win. Z menu iTunes 7.3.0 wybieram Advanced > Deauthorize Audible Account... Wyskakuje okienko z polem "Audible User Name" oraz "Password". To drugie jest oczywiste, a to pierwsze nie bardzo. Próbowałem podać imię i nazwisko jakie widnieje w plikach które zostały ściągnięte z iTunes Store, próbowałem podać email taki jaki używam do zalogowania się do iTunes Store. Próbowałem również wcześniej wylogować się z iTunes S. i następnie spróbować deautoryzacji. Zawsze otrzymuję komunikat:

Could not deauthorize this computer because either your user name or password are invalid.

Już nie mam pomysłów co może być tą nazwą użytkownika. Chyba że jest jakieś inne hasło niż to które używam do zalogowania się to iT (czy też na stronę Apple). Przechodził ktoś już przez to? Proszę o pomoc.

#2 korniszon

korniszon
  • 1 152 postów
  • Skądkanalizacja

Napisano 11 lipca 2007 - 10:05

Audible account to nie jest konto iTunes! Tylko konta ze strony audible.com. Nic dziwnego, że nie możesz go deautoryzować. Do deautoryzacji konta w iTS wejdź w menu sklep (store) > wycofaj autoryzację komputera (deauthorize computer)
  • PGC lubi to

#3 Mikołaj

Mikołaj
  • 124 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 lipca 2007 - 11:56

Hehe, masz konto w Audible.com. Wpisz User'a i hasło które masz w Audiblu. Audible - to księgarnia Audio booków.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych