No, to zostaje ci kupic jakiegos grata na miedzy czas, a potem tylko czekac i zbierac. Ewentualnie nic nie dokupowac.
O, w końcu ktoś załapał.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 14 lipca 2007 - 18:38
No, to zostaje ci kupic jakiegos grata na miedzy czas, a potem tylko czekac i zbierac. Ewentualnie nic nie dokupowac.
Napisano 14 lipca 2007 - 18:49
Napisano 14 lipca 2007 - 19:00
jezeli nie zalezy ci na jakosci dzwieku to kup COKOLWIEK, mistrzu
i w takim razie ten tekst: "Dla mnie te Logitechy są za słabe w średnich tonach, co, w moim przypadku, zabija przyjemność słuchania muzyki." jest bez sensu i to zarowno z twoich ust jak i w ogole w odniesieniu do glosniczkow z tej polki.
zamiast napisac ze poprosu nie masz kasy i miec jej nie bedziesz, sciemniasz ze to na chwile itp a wymagania masz ze hoho. ktos kto chce miec system na tzw chwile, zbiera kase slucha po sklepach a na "ten czas" slucha na czymkolwiek co akurat ma a nie kupuje inne gowno "na chwile"
Napisano 14 lipca 2007 - 19:03
Napisano 14 lipca 2007 - 19:13
nie "uraza mnie" tylko dziwi czemu nie podchodzisz do tego racjonalnie.
za wszelka cene chcesz marnowac pieniadze na cos co nie jest tego warte i zamiast isc, tak jak ci radzilem, posluchac, porownac, idziesz w zaparte.
Napisano 14 lipca 2007 - 19:29
Napisano 14 lipca 2007 - 19:59
Napisano 14 lipca 2007 - 20:05
kadargo,
Obejrzałem, co pokazałeś. Teraz mam pytania:
1. Czy są wzmacniacze stereo w cenie ok. 1k, które mają złącze cyfrowe? Czy takie złącze podnosi jakość dźwięku? Albo inaczej - czy przez złącze analogowe dźwięk nie traci jakości?
2. Czy taki zestaw 5 kolumn jak ten Wharfedale jest lepszy nie tylko niż plastikowe gówna, ale i niż to, co mam? Wiem, że pewnie nie słyszałeś, ale znasz jakość w tej półce cenowej, jak sądzisz?
3. Co Twoim zdaniem jest lepszym wyjściem:
A) Zostawić amplituner, zostawić kolumny, dokupić centralny (jeśli mógłbyś jakiś podać)
Zostawić amplituner, kupić ten zestaw pięciu głośników, który podałeś.
Sprzedać wszystko, kupić wzmacniacz stereo, dwa monitory (np. te JBL)
C) Sprzedać wszystko, kupić wzmacniacz 5.1, dwa monitory, potem resztę rozbudować (choć nie jestem pewien czy to dobre wyjście, bo teraz stać by mnie było na zalążek czegoś gorszego niż budowałbym później)
D) Sprzedać wszystko i siedzieć na słuchawkach. ;P
Pomieszczenie ma ok. 25m^2
Napisano 14 lipca 2007 - 20:13
Troche sie zgadzam z kadargo. Jezeli czas czekania nie bedzie sie rownal wiecej niz 6 miesiecy to nic nie bierz tylko nadal trzymaj te, ktore masz. A z tych drogich zestawow muzycznych (na kieszen) to polecam Infinity i wzmacniacz harman/kardon. Wspanialy zestaw sluzyl mi bardzo dobrze przez wiele lat. A teraz kupilem B&O ale to juz o wieeele wyzsza polka przynajmniej jesli chodzi o cene
(ale design maja odlotowy
)
---- Dodano 14-07-2007 o godzinie 14:07 ----
Sprzedaj i siedz na sluchawkachAlbo zainwestuj ta kase w jakas inna rzecz na przyklad wszystkie pieniadze w dobry amp. albo w dobry subwoofer. Dobry zestaw muzyczny to taki, w ktorym sam sobie dobierasz odpowiednie satelitki, ampa, suba, i centralny glosnik. Do tego oddzielne wysokotonowki
MMmmmmm
Napisano 14 lipca 2007 - 20:17
Napisano 14 lipca 2007 - 20:19
Tekst lata 2007
Napisano 14 lipca 2007 - 20:52
Napisano 14 lipca 2007 - 22:15
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych