Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Stacja dokująca - zakup

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dudda

Dudda
  • 18 postów

Napisano 05 marca 2012 - 11:01

Cześć,

Szukam stacji dokującej do mojego iPoda Touch, ale nie chciałbym natrafić na jakiś kiepski sprzęt.
Potrzebna mi jest ona wyłącznie do ładowania i ewentualnego podłączania pod MacBooka bez dodatkowych opcji.
Spójrzcie na to, ma ktoś już coś takiego;
[url=http://allegro.pl/nowy-zestaw-kabel-stacja-dokujaca-ladowarka-iphone-i2170915387.html]NOWY ZESTAW KABEL STACJA DOKUJĄCA ŁADOWARKA iPhone (2170915387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Widziałem też podobną stację od Prestigo, jednak już bez kabla i ładowarki, ale z tym sobie bym poradził.
Kwota jaką chce zainwestować w takie akcesorium to od 50 do 80 zł.

Pomożecie?

#2 Cycu3G

Cycu3G
  • 106 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 15 marca 2012 - 20:46

ja kupiłem tą Apple iPhone 3G 3GS Dock MB484G/A ORYG. wys.GRATIS (2182215341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem w 100% zadowolony bo tamta cos podejrzana ze za ta cene masz ladowarke, usb i jeszcze stacje dokujaca ale jak wolisz ;)

#3 Dudda

Dudda
  • 18 postów

Napisano 16 marca 2012 - 06:56

Widzisz, nikt mi nie odpisywał i już dokonałem zakupu. Kupiłem oczywiście oryginalną Appla, taką jak Ty :) Dziś jadę odebrać, chyba, że jeszcze nie dostarczyli do sklepu. Powiedz mi jeszcze czy miałeś na nią gwarancję?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych