Witam,
Od jakiegoś czasu poszukuję dobrej torby, która pomieści mi MBP 17, Nikona d300s z obiektywem, iPada i jakieś tam akcesoria. Bardzo ciężko jest mi cokolwiek znaleźć w przedziale do 400 złotych. Czy w tej cenie znajdę coś innego niż torba National Geographic NG 2477? Może ktoś z was używa torby na przenoszenie 17-tki i sprzętu foto?
Teraz 17-kę mam w plecaku a sprzęt foto w torbie na niego, ale noszenie plecaka i torby jest bardzo uciążliwe i nieporęczne, dlatego też szukam fajnej torby. NG 2477 jest fajna, ale czy nie znajdzie się nic tańszego?
Dzięki za odpowiedzi.

Jaka torba do MBP 17 i sprzętu foto?
Rozpoczęty przez
tmkszlc
, 05 mar 2012 00:07
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 marca 2012 - 00:07
Napisano 05 marca 2012 - 00:15
Poszukaj w produktach Crumplera, pamiętam, że kiedyś mieli fajne torby na sprzęt foto+laptopa.
Napisano 05 marca 2012 - 12:01
Kolego możesz wydać 400 PLN na półśrodki albo kupić raz a dobrze: Lowepro | Protective camera and video bags. W torbach specjalistą nie jestem ale seria reporter to chyba to czego szukasz.
Nie mam profitów ze sprzedaży LP (a szkoda). Wiem natomiast, że pokrowiec zakupiony jeszcze na D70 ma już ponad 7 lat. W tym czasie przeżył 3 korpusy i niejeden raz ratował sprzęt przed zniszczeniem. Trochę go nie lubię. Wyszedł nowy fajny model a stary nie chce się rozlecieć
Nie mam profitów ze sprzedaży LP (a szkoda). Wiem natomiast, że pokrowiec zakupiony jeszcze na D70 ma już ponad 7 lat. W tym czasie przeżył 3 korpusy i niejeden raz ratował sprzęt przed zniszczeniem. Trochę go nie lubię. Wyszedł nowy fajny model a stary nie chce się rozlecieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych