Witam!
Mam ogromny problem, ponieważ nie wiem jak znaleźć "zaginiony" film
na iphonie, który nagrywalam i sprawdzalam, czy sie nagrywa i po wyłączeniu nagrywania film poprostu się nie zapisał, ale pamiec została wykorzystana na jego nagranie, bo z wolnego miejsca 4.4 po nagrywaniu zeszło do 3.7.
Bardzo proszę o jakąś pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Nie został zapisany nagrywany film!
Rozpoczęty przez
ZosiaN
, 03 mar 2012 00:15
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 marca 2012 - 00:15
Napisano 03 marca 2012 - 12:03
Jeśli masz JailBreak, możesz wejść w /private/var/mobile/Media/DCIM i zobaczyć czy tu jest ten film
Albo podłącz go do komputera i zaimportuj wszystkie zdjęcia/wideo z aparatu i zobacz czy film się pojawi na dysku
Napisano 03 marca 2012 - 12:07
Tak jak mówił dameon: musisz mieć jailbreak. Jeśli masz, to iFile (z poziomu iPhone) lub WinSCP czy T-Pot na kompie.
Napisano 04 marca 2012 - 19:00
Ok, a jak nie mam Jailbreaka i nawet nie wiem co to jest? Skąd mam zainstalować tego Jailbreaka i czy jest to legalny program dla iPhona?
Napisano 04 marca 2012 - 20:50
A poszukać to nie łaska? Legalne, ale tracisz gwarancję. Poszukaj na forum.
Napisano 04 marca 2012 - 21:08
Zainstaluj na komputerze iExplorer:
iExplorer - Formerly iPhone Explorer, is an iPhone browser for Mac and PC
Film powinien być w katalogu Recordings.
iExplorer - Formerly iPhone Explorer, is an iPhone browser for Mac and PC
Film powinien być w katalogu Recordings.
Napisano 27 maja 2012 - 22:45
Mam ten sam problem, nagrałem film kupioną przeze mnie aplikacją FilmicPro i plik z filmem się nie zapisał. Telefon był nagrzany tak jakby przetwarzał film, a filmu nie ma, kolejny film natomiast pojawił się z zupełnie inną liczbą w numeracji nazwy pliku (jakby przeskoczył o kilkadziesiąt w numeracji - poprzedni był IMG_1704 następny IMG_1733 i dalej już zapisuje po kolei 1734... Więc gdzie te 30 filmów/zdjęć, czyli tak naprawdę ten jeden?) W katalogu "Recordings" pliku nie ma, sprawdzałem przez DiskAid. Nie mam JB. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych