iphone 2g. Itunes nie chce wgrać systemu.
Rozpoczęty przez
edwin189
, 02 mar 2012 16:11
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 02 marca 2012 - 16:11
Witam wszystkich jestem nowy na forum . Posiadam iphone'a 2g który kupiłem w dobrym stanie zjailbreakowany. Pewnego dnia nie wiem czemu nie można było uruchomić skyfire ani opery
. Wtedy próbowałem na nowo zainstalować opere, skyfire lecz nic to nie dawało aż wcisnąłem w ustawieniach przywróć ust fabryczne... I jak się okazało przez moją nie wiedzę iphone trup jabłko sie zapala i kółko kręci oki podłączam pod itunes nic. Włączam iphone dzięki temu forum w tryb dfu itunes zainstalował softa 3.1.3 a tu co iphone ma simlocka na at&t No to ja znowu na to fajne forum i zrobiłem jailbreak przez redsn0w (tylko że musiałem w dla mnie w dziwny sposób łamać softem 3.1.2)oki iphonek działał mi przez tydzień, no więc go sprzedałem bratu. Brat zainstalował w nim gier między innymi zombie infection, assasins i kilka innych no i sobie grał. Brat grał pewnego dnia w assasinsa a tu nagle ni z gruszki ni pietruszki iphone się wyłączył. I już nie dało rady go włączyć pokazywało się samo jabłko na lcd ale bez tego kółeczka co ładuje. Próbowałem znów wgrać soft przez itunes tryb dfu lecz to na nic!! soft niby rozpakowuje instaluje i każe poczekać aż iphone się włączy lecz iphone zapala się jabłko i na dole taki pasek jak podczas ładowania softa... nie wiem co z tym robić czytałem wiele tematów na forum i nie znalazłem odpowiedzi. Myślę że ktoś z was jest mi w stanie pomóc za co z góry dziękuję. Mam nadzieję że teraz dobrze zatytułowałem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych