Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Imac - Zrywanie polaczenia wifi po zainstalowaniu latki wifi 1.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 troxter

troxter
  • 283 postów
  • SkądKingston UK

Napisano 02 marca 2012 - 13:01

Witam. Uzywam od 2 miesiecy Liona na moim imac'u. Wszystko bylo ok, po wybudzeniu normalnie laczyl sie z siecia. Pojawila sie latka do wifi 1.0. Zainstalowalem, no i teraz same klopoty. wifi laczy sie, rozlacza sie kiedy chce.... Raz dziala 5 min rozlaczy sie i po 10 min polaczy ponownie. Czasami 2 godziny dziala, rozlaczy sie na min. i polaczy . Co to moze byc? Jak usunac ta latke? PS Nie mam zadnej nowej aktualizaji do pobrania.. PS Przepraszam Szanownego Pana Moderatora za zle zatytulowany poprzedni post. Przepraszam Pana takze, za to ze nie uzywam polskich znakow. Prosze nie usuwac tego posta Szanowny Panie Moderatorze.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 345 postów

Napisano 02 marca 2012 - 13:10

To jeszcze mógłbyś pisać we właściwym dziale... Przenoszę.

#3 andgawro1

andgawro1
  • 1 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 08:32

Zrywanie WiFi Panie Moderatorze! Czy byłby pan łaskaw i w zamieszczonej informacji podał link do strony, gdzie Pan tego posta przeniósł ? mam ten sam problem z połączeniem WiFi. Pozdrawiam Andrzej PS. Pan Troxter zwraca się do Pana dość kulturalnie, natomiast Pan zwracając się per TY wystawia o sobie stosowną opinię

#4 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:03

@andgawro1, moderator przeniósł cały TEN wątek do innego działu, o czym w TYM wątku poinformował autora, ponieważ temat pierwotnie umieszczony był w niewłaściwym. Po prostu zostawił informację, żeby autor wiedział, kto przeniósł i do kogo kierować ewentualne pytania czy wątpliwości.

Na forum zwracamy się do siebie per TY, tak nakazuje netykieta. Odnoszenie się do użytkowników per PAN oznacza podkreślenie dystansu, jaki jeden użytkownik chce zachować wobec drugiego i w normalnych rozmowach traktowane jest jako niegrzeczne. Zwrot per PAN miałby sens, gdyby moderator chciał przywołać do porządku uczestnika rozmowy, podkreślić oficjalny ton wypowiedzi i zachować należyty dystans. Zwróciłby się do niego na przykład tak:

Panie XYZ, wypraszam sobie publiczne komentowanie pracy moderatorów. Jeśli ma Pan zastrzeżenia lub wątpliwości co do funkcjonowania forum, proszę kierować je poprzez wiadomości prywatne do samego zainteresowanego lub bezpośrednio do właściciela forum.

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 345 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:53

Panie renqien, daj Pan spokój ;-)

#6 dziobolek

dziobolek
  • 336 postów
  • SkądDublin, Ireland, Ireland

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:12

Rownież zainstalowałem ostatnią łatkę/aktualizację dla Wi-Fi ale nie mam żadnych problemów. Pozdrówka!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych