Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pierwszy komputer Apple! (Macbook White)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kubalek95

kubalek95
  • 20 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 01 marca 2012 - 20:55

Witam
Od jakiegoś czasu, a dokładnie od przeglądnięcia całego tematu pokaż swojego maca noszę się z zakupem pierwszego komputera firmy Apple. Z racji, że jestem jeszcze w wieku przed produkcyjnym i nie pracuję wybór padł na macbooka white. Jest to chyba obecnie jedyny mac na którego będzie mnie niedługo stać i który wart jest swojej ceny :-| Poza tym nie jest on zacofany technologicznie jak na dzisiejsze czasy, a do tego wygląda bardzo przyzwoicie. Najbardziej zainteresował mnie model ze stycznia 2009. W związku z moimi planami mam do Was drodzy Użytkownicy kilka pytań :arrow:

1. Czy macbook white ma jakieś wady fabryczne takie jak np. pasy w iMacu i na co należy zwracać uwagę podczas zakupu?
2. Ile czasu trzyma oryginalna bateria i czy nowe zamienniki z allegro są opłacalne ?
3. Jak radzi on sobie z prostymi grami i Aplikacjami? (chodzi mi głównie o GTA:SA i obróbkę zdjęć w CS5)
4. Czy opłaca się zmienić dysk na nie duży SSD dla systemu i kilku gier ?
5. Trochę tak ogólnie, czy bardzo odczuwalna jest przesiadka z 15' na 13'?
6. Jak to jest z przesiadką z Windowsa na Maca?
7. I jak generalnie laptop radzi sobie przy codziennym użytkowaniu?

Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę to dam znać.

Z góry przepraszam jeśli któreś z powyższych pytań się powtórzyło. Niestety nigdzie na forum nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.

Trochę pojechałem z nazwą tematu. Może dałoby radę zmienić na np. "Pierwszy komputer Apple (macbook white) Kilka pytań

#2 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 01 marca 2012 - 21:23

To ja nie wiem, jak szukałeś, bo na każde z tych pytań jest odpowiedź na forum.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych