Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2176 Petee

Petee
  • 19 postów
  • SkądZabrze

Napisano 29 listopada 2011 - 15:23

SwitchEasy.com.pl

No dzięki, ale aż taki ciemny to nie jestem.. Nie mają już nic do 3GS'a, teraz tylko sprzedają do iP4.

#2177 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 29 listopada 2011 - 15:35

switcheasy iphone 3gs w kategorii Akcesoria telefoniczne - porównaj ceny - NOKAUT.pl
Tutaj są.

#2178 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 listopada 2011 - 16:29

Ponawiam:
Gdzie można kupić bumpery dostosowane do 4S? (Polska jak i zagranica)

Może coś takiego: Bumper more. Tyre Collection Jelly Ring [Black], Opaska dla iPhone 4S/4 ??
Cena trochę wysoka jak na "kawałek gumy", ale chyba i tak o połowę tańsze niż bumpery Apple ;)

#2179 Jini

Jini
  • 48 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 18:06

Wcale nie dwa razy drożej, ale za to oryginalny bumper: Oryginalna OBUDOWA Case Apple iPhone 4S BUMPER FV! (1953015530) - Aukcje internetowe Allegro

#2180 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 listopada 2011 - 20:13

Poszukuje jakiejś 'naklejki' na tył - ala gelaskin tylko, że przeźroczyste. Dodam, że jest to 3GS. Nie chce jakiejś gumy czy innego pokrowca bo telefon kompletnie traci urok :(

#2181 dzikuska

dzikuska
  • 30 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 22:56

A ja ponowie pytanie o wsuwke? Co polecacie?

ja mam coś takiego: Futerał more. Letiqué Collection [Mairi-Gray] dla iPhone 4S/4 i bardzo chwale, ale może dlatego, że kolor mi się bardzo podoba - wszędzie brązowe i czarne, ewentualnie czerwone, a ta jest szara :) skórka jest dosyć gruba i na początku ciężko się wsuwało i wyciągało telefon, ale jak to skóra - wyrobiła się i nie ma już problemu.
z kolei znajomy ma wsuwkę trexty i też jest zadowolony: TREXTA - Tode W tych mi się podoba, że mają z tylu taki pasek, żeby łatwiej wyciągnąć telefon... w mojej mi tego brakowało na początku

#2182 Danio02

Danio02
  • 369 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 00:42

Może coś takiego: Bumper more. Tyre Collection Jelly Ring [Black], Opaska dla iPhone 4S/4 ??
Cena trochę wysoka jak na "kawałek gumy", ale chyba i tak o połowę tańsze niż bumpery Apple ;)

Dzisiaj odkryłem, że w Apple Store można kupić bumper za 130 zł. Zadzwoniłem na infolinię, aby upewnić się, czy będzie pasować do 4S. Po krótkiej rozmowie okazało się, że wraz z premierą 4S, Apple przeprojektowało ten produkt ;)

#2183 f0x

f0x
  • 9 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 02:21

Witam!
Ze swojej strony mogę polecić hard sleeve od momo design.
[url=http://www.cellularline.com/catalog/en/catalogo_cellular_line/protezione_e_utilita/custodie_per_iphone/momo_design_hard_sleeve_for_iphone_4s_4]Cellularline - MOMO DESIGN HARD SLEEVE for IPHONE 4S/4[/url]
Używam i chwalę sobie. Nie powiększa znacząco wymiarów, a z pewnością dość dobrze chroni. Wykończenie wewnętrzne robi wrażenie swoją miękkością, telefon wsuwa/wysuwa się dosyć ciasno, ale dzięki temu nie musimy się martwić, że przypadkowo się wysunie.

#2184 dawid1972

dawid1972
  • 316 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 08:29

Witam!
Ze swojej strony mogę polecić hard sleeve od momo design.
Cellularline - MOMO DESIGN HARD SLEEVE for IPHONE 4S/4
Używam i chwalę sobie. Nie powiększa znacząco wymiarów, a z pewnością dość dobrze chroni. Wykończenie wewnętrzne robi wrażenie swoją miękkością, telefon wsuwa/wysuwa się dosyć ciasno, ale dzięki temu nie musimy się martwić, że przypadkowo się wysunie.

Tego typu pokrowce nie chronią telefonu w ogóle, co będzie jak wyciągniesz go z pokrowca i wypadnie Ci z ręki z wysokości 1,5m na twardą posadzkę??

#2185 f0x

f0x
  • 9 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 12:54

Tego typu pokrowce nie chronią telefonu w ogóle, co będzie jak wyciągniesz go z pokrowca i wypadnie Ci z ręki z wysokości 1,5m na twardą posadzkę??

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Poli_x pytał o wsuwkę, więc opisałem produkt, który użytkuję. Korzystam z niej "na czas transportu/przenoszenia". Gdy znajduję się u celu, wyjmuję z etui i zwyczajnie kładę na biurko/stół etc... Oczywiście wtedy już chroniony nie jest od ewentualnego upadku, jak również podczas korzystania z niego. Dlatego osobiście zastanawiam się nad "większą ochroną gołego iP". Zastanawiam się nad dwoma produktami: [URL="http://www.tigerdesign.co.kr/data2011/blade_pic.jpg"]Tiger Design Blade Case[/URL] lub [URL="http://www.elementcase.com"]Element Case Vapor 4/Pro[/URL]. Wydaje mi się, że screen/back protector plus metal bumper dałby ochronę w niemalże każdej sytuacji. :roll:

#2186 dawid1972

dawid1972
  • 316 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 13:39

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Poli_x pytał o wsuwkę, więc opisałem produkt, który użytkuję. Korzystam z niej "na czas transportu/przenoszenia". Gdy znajduję się u celu, wyjmuję z etui i zwyczajnie kładę na biurko/stół etc... Oczywiście wtedy już chroniony nie jest od ewentualnego upadku, jak również podczas korzystania z niego. Dlatego osobiście zastanawiam się nad "większą ochroną gołego iP". Zastanawiam się nad dwoma produktami: Tiger Design Blade Case lub Element Case Vapor 4/Pro. Wydaje mi się, że screen/back protector plus metal bumper dałby ochronę w niemalże każdej sytuacji. :roll:

Blade nie znałem bardzo ciekawy ale jest do Iphona 4 nie będzie pasować do IP4s natomiast Vapor jak najbardziej. Musisz zwrócić uwagę abyś miał dostęp do przycisków głośności iphona a nie żeby obudowa je zastępowała.Bo jeśli to będzie dedykowane do IP4 to będzie problem z przyciskami. Mam nadzieję że dość jasno napisałem??

#2187 f0x

f0x
  • 9 postów

Napisano 01 grudnia 2011 - 01:47

Blade nie znałem bardzo ciekawy ale jest do Iphona 4 nie będzie pasować do IP4s natomiast Vapor jak najbardziej. Musisz zwrócić uwagę abyś miał dostęp do przycisków głośności iphona a nie żeby obudowa je zastępowała.Bo jeśli to będzie dedykowane do IP4 to będzie problem z przyciskami. Mam nadzieję że dość jasno napisałem??

Opisane jest jasno. :) Ja właśnie jest posiadaczem iPhone'a 4. Moja wina - nie uzupełniłem profilu dot. posiadanego iP. [URL="http://www.gadgetmac.com/gadgetmac/top-5-best-aluminum-iphone-4-bumpers.html"]Tutaj[/URL] jest ciekawe zestawienie metalowych bumperów. Ciekawe rozwiązanie zastosował Graft Concepts stosując dźwigienkę do "spinania" elementów "ochraniacza". Pomyślę i rozważę czy zmieniać dotychczasową wsuwkę na blade case lub vapora.

#2188 karas2002

karas2002
  • 308 postów
  • SkądWilkasy

Napisano 01 grudnia 2011 - 15:18

Jak już pisałem ja mam zero od: Genuine Leather Cases by Beyzacases | Apple iPhone Cases, Apple iPad Cases, Apple iPod Cases, MacBook Cases, Blackberry Cases, Samsung Cases, Motorola Cases, iPhone 4S Cases, i jest super (teraz jest 15% taniej), polecam również: Sena Cases - Designer Leather Cases : BlackBerry case, iPhone case, Treo case, iPod Touch case, and other PDA cases

#2189 c54d1b36a7

c54d1b36a7
  • 151 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 02 grudnia 2011 - 13:06

Odkryłem ostatnio fajne etui: Desmay Slight. Wiecej na Desmay - Site

Naprawdę iPhone prezentuje się teraz bardzo elegancko w tym etui.

#2190 djshaker

djshaker
  • 1 postów
  • SkądKielce

Napisano 02 grudnia 2011 - 14:34

wiecie moze czy sa w ogole jakies fajne bumpery na 3gs ?

Prawie bumper, XtremeMac Microshield Accent:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=4YhNMxfz5v0]XtremeMac Microshield Accent for iPhone 3G and 3Gs - YouTube[/url]
[url=http://www.xtrememac.com/en/]iPhone Accessories, iPhone Cases, iPod Accessories & Cases: XtremeMac[/url]

#2191 rybulek

rybulek
  • 87 postów

Napisano 02 grudnia 2011 - 16:33

ja polecam wsuwkę Sena Case Slim używałem do 3GS, teraz mam taką na 4S - rewelacja, wysoka jakość wykonania

#2192 01Johny

01Johny
  • 23 postów

Napisano 02 grudnia 2011 - 19:19

Witam - Desmay Slight extra tylko gdzie to dostać ? może ktoś wie czy jest dostępny w polsce ?

#2193 c54d1b36a7

c54d1b36a7
  • 151 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 03 grudnia 2011 - 16:30

Witam - Desmay Slight extra tylko gdzie to dostać ? może ktoś wie czy jest dostępny w polsce ?

W PL raczej nie dostaniesz w " stacjonarnym " sklepie.
Ja kupiłem on-line, ale wymagane jest konto na Paypal.

Przesyłka expresowa z Hong Kongu dotarła po trzech dniach.

#2194 hugi

hugi
  • 5 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 20:09

Witam za tydzien dostaje iphona 4s czarnego i myśle w co go ubrać.Czytam ten temat,i juz 100 stron przelecial i dalej nie moge sie zdecdować.Moja pierwsza wersja to folia moshi ivisior plus bumer(ale jaki?)a druga wersja to folia+switcheasy nude(najlepiej jak by wszystko bylo na stronie ithings bo tam jest folia ale jak polecicie z innej strony to nic się nie stanie).A wy co polecicie dla iphona zeby nie stracił swojego uroku a był przy tym dobrze chroniony?

#2195 vvv

vvv
  • 35 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 03 grudnia 2011 - 21:40

Ja od wczoraj mam folię puro privacy calkiem fajnie to dziala tylko mam wrazenie ze ekran jest mniej czuly na dotyk, bo sama folia jest znacznie grubsza od standardowych, z tyłu też folia puro tylko ze clear. No i na to bumper.

#2196 01Johny

01Johny
  • 23 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 09:11

Witam możesz podać cenę z Hong Kongu ? ze sklepów sieciowych znalazłem za 25$ i 20GP Pozdrawiam

#2197 coolbart

coolbart
  • 141 postów
  • SkądWiry, Poland

Napisano 04 grudnia 2011 - 10:52

A ja dostałem dziś od znajomych taką obudowę :) Przywieźli z Chin, ale Made in Korea:

Dołączona grafika

#2198 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 04 grudnia 2011 - 11:26

Czesc. ;) Moglibyscie podrzucic mi bumpera, ktory by dobrze chronil iPhone 4, urzadzenie nie traciloby uroku, a bumper nie spadal przy wyciaganiu z kieszeni. ;)

#2199 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 grudnia 2011 - 17:32

Czesc. ;)
Moglibyscie podrzucic mi bumpera, ktory by dobrze chronil iPhone 4, urzadzenie nie traciloby uroku, a bumper nie spadal przy wyciaganiu z kieszeni. ;)

Puro Clear Bumper Cover :)

#2200 piotr falba

piotr falba
  • 866 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 05 grudnia 2011 - 15:29

SGP Snow!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych