Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Please log in to reply
7554 replies to this topic

#2001 TurboFrugo

TurboFrugo
  • 14 posts

Posted 07 October 2011 - 16:38

Osobiście używam SGP CASE NEO HYBRID, dwa elementy, guma na boki tył oraz plastikowa ramka wokół telefonu. Sprawdza się świetnie, trzymanie telefonu w ręce jest dużo pewniejsze i wygodniejsze. Jedynym minusem jest to, że w dolny mikrofon i głośnik z czasem wchodzą małe śmietki, niestety tego obejść nie można.

#2002 liba

liba
  • 48 posts

Posted 07 October 2011 - 16:44

Drodzy koledzy Nie polecam nikomu pokrowca na tył telefonu który ma dziurki na allegro są one bodajże pod nazwa Mesh. Kupiłem ostatnio w Media Markt taki pokrowiec marki Hama przez taka dziurka wpadł mi jakiś kamyczek i tył iPhone pękł

#2003 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 07 October 2011 - 19:58

Cintulek, dotarł do Ciebie ten Vulcan? Jak wrażenia? I czy w zestawie jest też folia na tył, czy trzeba kupić osobno?

w zestawie są dwie folie ochronne
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | Vulcan

#2004 Jini

Jini
  • 48 posts

Posted 07 October 2011 - 20:08

Są dwie folie, ale na przód. Z opnii wynika dodatkowo, że są średniej jakości.

#2005 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 07 October 2011 - 21:41

Są dwie folie, ale na przód. Z opnii wynika dodatkowo, że są średniej jakości.

Jini, ale powiedz mi - jaka jest różnica w foliach? Ja tego nie rozumiem, po co w ogóle kupować folię na iPhone'a 4, jeżeli jego ekran jest już sam z siebie bardzo wytrzymały - a te folie są po prostu, by chronić - nie przeszkadzają w użytkowaniu, są dobre - niestety musiałem od razu opylić te etui, gdyż iPhone będę miał dopiero za dwa/trzy tygodnie - pomyliły mi się miesiące końca umowy.

#2006 Jini

Jini
  • 48 posts

Posted 07 October 2011 - 22:01

Są takie różnice, że jedne pogarszają jakość obrazu, na innych znowu strasznie widać odciski palców - tak ogólnie można stwierdzić, bo każda folia jest inna. Spoko, używaj bez folii, ale żebyś się nie rozczarował tą trwałością wyświetlacza.

#2007 klik

klik
  • 69 posts

Posted 07 October 2011 - 22:05

Cintulek, to etui nie moglo zaczekac na telefon przez ten czas? Ja juz mam tego Vulcana, ale telefon w następnym tygodniu będzie. Samo etui wydaje sie porządnie wykonane. Co z tą folią jest nie tak?szukalem opinii ale nic nie znalazlem, poczatkowo planowałem invisible shield ale pozniej czytalem ze ma fakture skorki pomaranczy, myslalem tez o wrapsol.... a moze poprostu nakleje to co dali z vulcanem

#2008 Jini

Jini
  • 48 posts

Posted 07 October 2011 - 22:09

Nie trzeba daleko szukać: http://myapple.pl/ip...iphone-4-a.html

#2009 klik

klik
  • 69 posts

Posted 07 October 2011 - 22:13

To akurat czytałem, ale autor pisze ze jest słaba bez podania jakichkolwiek argumentów, podejrzewałem poprostu przywiązanie do innej marki. Zagg robi wlasnie invisible shield o ktorej czytalem tez podobne opinie. Jaka folia uchodzi za najlepszą?

#2010 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 08 October 2011 - 09:02

Jini - używałem iPoda Touch 4G przez... 7 miesięcy, przez 6 miesięcy był bez folii, sześciokrotnie niechcący włożyłem go do kieszeni, wktórej miałem drobniaki - ani jednej ryski nie zauważyłem. ;)
Wątpię, by ta pogarszała - kolega używa i nic nie mówi na jakość obrazu - odciski naturalnie mogą się pojawić, jeżeli komuś bardzo zależy na tym, by ich nie było - niechaj kupi jakąś droższą folię i już.
Klik - iPhone będę miał za 3 tygodnie dopiero (pomyliłem się w miesiącu, w którym umowa się kończy) - a teraz mój kolega cieszy się Vulcanem. :)

#2011 MurcieFan

MurcieFan
  • 1415 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 11:46

Panowie, a co sadzicie o SGP Neo Hybrid 2EX. Jakie to jest w porownaniu do AppleBumper. Moj bumper finalnie dzis sie rozpołowil wiec musze o czyms pomyslec.

#2012 Smalec

Smalec
  • 28 posts

Posted 14 October 2011 - 12:05

w kieszeni

#2013 dzikuska

dzikuska
  • 30 posts

Posted 14 October 2011 - 14:57

w kieszeni

bardzo oryginalnie ;)

a jakie bumpery polecacie? bo będę zmieniać swojego 3GS na 4S i znalazłam sobie coś naklejanego na tył, ale boki też bym chciała zabezpieczyć... :)

#2014 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 15:00

Tylko nie kupuj bumpera na 4 GSM tylko jak już UTMS. A najlepiej 4S. Ja nie jestem zwolennikiem tych wszystkich "prezerwatywek"

#2015 MurcieFan

MurcieFan
  • 1415 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 17:42

Tylko nie kupuj bumpera na 4 GSM tylko jak już UTMS.

???

#2016 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 17:51

wersja GSM i UTMS się różni...przyciskami bocznymi. Tzn. są przesunięte o kilka milimetrów

#2017 MurcieFan

MurcieFan
  • 1415 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 19:12

GSM i UTMS

GSM i CDMA!!!

#2018 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 October 2011 - 20:12

upss....sry xD jestem dziś zaplątany w te klocki bo bawię się z bezprzewodowym netem ;p

#2019 adam25gdansk

adam25gdansk
  • 2 posts

Posted 16 October 2011 - 12:53

Panowie, a co sadzicie o SGP Neo Hybrid 2EX. Jakie to jest w porownaniu do AppleBumper. Moj bumper finalnie dzis sie rozpołowil wiec musze o czyms pomyslec.

Nie ma żadnego porównania ! Używam SGP 2EX i nic lepszego nie widziałem do tej pory jakość wykonania , dopasowanie do telefonu , brak problemu z wyjmowaniem z kieszeni , rewelacyjna folia na ekran w zestawie , i bardzo dobrze działaja przyciski .
Założyłem ten pokrowiec trzy tygodnie temu i do tej pory ani razu go nie ściągałem ani poprawiałem .

Polecam

#2020 pooley

pooley
  • 91 posts

Posted 16 October 2011 - 13:52

Co do SGP 2EX nie podzielam powyzszej opinii. Oczywiscie, po zalozeniu wszystko wyglada na prawde super, pierwsze dni bylem bardzo zadowolony. Ale po 2-3 miesiacach opaska zaczynala sie czasami zsuwac z gumowej czesci, szczegolnie jak czlowiek sie zgrzal a w kieszeni robilo sie troszke wigotno. Na dodatek, telefon wykonal dwa male upadki (z ok 0,5m) - telefon bez problemu oczywiscie przezyl - ale plastikowa opaska juz nie, pekla przy zlaczu od docka. Tak wiec jak dla mnie, Neo Hybrid robi pierwsze wrazenie bardzo pozytywne i na krotka mete sie sprawdza, ale przy dluzszym uzytkowaniu jednak jak dla mnie jest za delikatne.

#2021 mbw

mbw
  • 102 posts

Posted 17 October 2011 - 22:44

Znacie jakieś porządne, gustowne etui na iphone 4? Chodzi mi zeby ładnie wygladal i sie nie rysowal. Najlepiej jakby mozna bylo go zakupic w wwie.

#2022 vooxie

vooxie
  • 81 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 October 2011 - 17:57

Ja ostatnio zakupiłam aluminiową skórkę na tył czwórki, z przodu mam folię...
Mam tez bumpera, ale jakoś go nie noszę ;)
Dołączona grafika

#2023 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 18 October 2011 - 18:00

Fajne, jak padnie bateria, to można się pobawić w "analogowy" labirynt ;)

#2024 ciochu

ciochu
  • 176 posts
  • SkądKraków, Poland

Posted 18 October 2011 - 18:49

korzystam z poprzedniej wersji neo hybrid 2ex(to chyba jakas nowosc) i mimo pozytywnych komentarzy nie polubiłem tego bumperka, problem z kieszenią i każdorazowym poprawianiem tej gumy;/ teraz używam to tylko na wyjazdach czy w podróży kiedy jest zwiększone ryzyko ze iphone będzie narażony na niebezpieczeństwo. Tutaj widzę ze poprawili niby jakość i dopasowanie, więc może jest lepiej. @vooxie można prosić nazwę tego czegoś ;D

#2025 mbw

mbw
  • 102 posts

Posted 18 October 2011 - 19:26

Elago Design | Elago S4 BREATHE - Apple iPhone 4 - Silver

a co myslicie o tym? warto inwestowac?

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users