Zamówiłem: Vapor 4 Case - Black/Orange ([url=http://www.elementcase.com/product-p/api4-1010-kt00.htm]Vapor 4 Case - Black/Orange[/url]), koszt z przesyłką 109$ co w przeliczeniu zabrało mi 307 zł z karty i jeszcze opłata celna 70 zł którą będę musiał zapłacić jutro przy odbiorze paczki.
widzisz Vapor 4 mam juz (blood red/black) i wszystko byloby cacy bo ta obudowa jest bardzo ladna i dobrze wykonana ale niestety wplywa troche na sygnal anteny, niewielko bo spada mi max 1 kreska jak mam 3g wlaczone ale mimo to wkurza mnie to.
w Vapor Pro wiem ze nie wystepuje ten problem (na miejscu anteny jest plastikowa wkladka) dlatego zastanawiam sie nad zmiana, gdyby tylko nie ta zaporowa cena(jeszcze bez dodatkowych kosztow przesylki i ewentualnie cla by mi tak nie przeszkadzala).
dodatkowo Vapor 4 sprzedaje Tevtone (289zl) i to na 100% oryginalne bo nawet na stronie Element Case tevtone.pl jest zamieszczony jako oficjalny dystrybutor element case w Polsce. Niestety tevtone.pl nie planuje wprowadzic Vapor Pro do oferty w tej chwili:/