Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Please log in to reply
7554 replies to this topic

#1276 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:24

Gela skina nie chetnie kupie bo nie chce zakrywac tylu iphona i przodu... Wolalbym jakis invisibleshield, wrapsol, czy spg incredibleshield ktora z tych polecacie?

SGP Crystal Clear :-)

#1277 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:25

nie widze tego na allegro. Moge prosic linka? interesuje mnie przod i tył.

#1278 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:31

nie widze tego na allegro. Moge prosic linka? interesuje mnie przod i tył.

Poczekaj kilka godzin - folie juz sa tylko musze je wystawic :-)

#1279 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:31

Jestes z bydgoszczy tak jak ja. Jak mi sie spodoba to pisze sie na to w sobote ;P

#1280 badej

badej
  • 83 posts

Posted 10 September 2010 - 08:32

Ja polecam ten do iPhone'a 4 :
Glide for iPhone 4

Nie chciałem nic zakładanego "na stałe", gdyż w sieci można znaleźć pełno zdjęć odrapanych iPhone'ów 4, które były noszone w różnych silikonach i innych bumperach.

#1281 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:33

Jestes z bydgoszczy tak jak ja. Jak mi sie spodoba to pisze sie na to w sobote ;P

Nie ma problemu, jak chcesz to moge nawet zalozyc - juz mam wprawe, 5 telefonow zafoliowalem :-) moge zagwarantowac, ze z jakosci foli bedziesz zadowolony w 100%

#1282 Liberty

Liberty
  • 804 posts
  • Skądjesteś mała ?

Posted 10 September 2010 - 08:34

Według mnie Incipio Feather Slim dla iPhone'a 4 jest super. Nie pogrubia telefonu a bardzo skutecznie go chroni. Polecam.

#1283 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:36

ok to czekam na aukcje w takim razie, jezeli bedzie to przod+plecy i polecaja to ludzie to ok :)

#1284 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 08:42

ok to czekam na aukcje w takim razie, jezeli bedzie to przod+plecy i polecaja to ludzie to ok :)

W zestawie bedzie tez na boki folia. Jakby co zawsze mozesz podjechac i zobaczyc jak to wyglada na moim iP 4 - nie ma problemu zadnego.

#1285 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 10 September 2010 - 09:03

Witam,
Polecam GelaSkins do niego z tego co słyszałem też można zaprojektować własną grafikę. Ja w 3GS używałem gotowy projekt i byłem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam!

Wiem ale jezeli nie chce sie oslony na boki to UniqueSkins jest znacznie lepsza propozycja (7$ vs 20$) - jest to dokladnie ten sam material i proces drukarski jak ten ktorego uzywa GelaSkins - skiny sa identyczne. GelaSkins oferuje skin z zabezpieczeniem na antene, UniqueSkins rowniez takowe oferuje w tej samej cenie co GelaSkins.

#1286 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 10 September 2010 - 09:07

w Gelaskinach nie mozna, i pewnie tymbardziej na polskiej stronie ;)

#1287 Jax

Jax
  • 462 posts
  • SkądDolina Muminków

Posted 10 September 2010 - 09:16

Co do SGP to co o tym sądzicie?
Etui SGP Vintage Edition Leather iPhone 4 skóra! (1225481029) - Aukcje internetowe Allegro

I koniecznie jak ktoś ma link do sklepu, może być za granicą skąd mógłbym zamówić Incase Slider dla iPhona 4 white
Pozdro!

Leci do mnie z us, więc jak dojdzie to napisze. Ale mam w takim już iPad'a, dla mnie rewelacja, fajna skórka, ładnie obejmuje.

A Incase masz tu np i wysyłają do PL bez problemu http://www.amazon.co...m=AAUFRTQ1JDWC8

#1288 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 10 September 2010 - 09:38

Jedyny minus kupowania na eBay/Amazon US to, że prawdopodobnie doliczą cło...:roll: Wracając do SGP i kupowania na allegro - trzeba uważać bo goście sprzedają, od ręki, wszystko super, poza jednym, małym szczegółem. W komplecie powinno być: 2x folia przód + 2x folia tył, na aukcjach rozdzielają te komplety i sprzedają je jako dwa osobne po normalnej cenie.

#1289 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 10 September 2010 - 10:03

Leci do mnie z us, więc jak dojdzie to napisze. Ale mam w takim już iPad'a, dla mnie rewelacja, fajna skórka, ładnie obejmuje.

A Incase masz tu np i wysyłają do PL bez problemu Amazon.com: Incase Slider Case for iPhone 4 - White - CL59672: Cell Phones & Service

Kurde nigdy nie zamawiałem z Amazon US... tam się Płaci po przez PayPal i jaką mam gwarancje uzyskania towaru?
W ogóle nie widzę opisu...
Może jednak link do strony producenta? Jak znam życie to skończę z 3 pokrowcami;) SGP vintage Incase i belkin:p hehe
Pozdrawiam!

#1290 Jax

Jax
  • 462 posts
  • SkądDolina Muminków

Posted 10 September 2010 - 10:22

Jedyny minus kupowania na eBay/Amazon US to, że prawdopodobnie doliczą cło...:roll:

Wracając do SGP i kupowania na allegro - trzeba uważać bo goście sprzedają, od ręki, wszystko super, poza jednym, małym szczegółem. W komplecie powinno być: 2x folia przód + 2x folia tył, na aukcjach rozdzielają te komplety i sprzedają je jako dwa osobne po normalnej cenie.

Cła może nie , tylko VAT na poczcie bo przekracza 28dolców. Co do SGP jak kupiłem Incredible Shield Gloss Full Body z US i był jeden komplet. Ceny na allegro zostawię bez komentarza bo np 22usd + 6usd wysyłka, koperta ląduje w skrzynce pocztowej, a na allegro 169zł

Kurde nigdy nie zamawiałem z Amazon US... tam się Płaci po przez PayPal i jaką mam gwarancje uzyskania towaru?
W ogóle nie widzę opisu...
Może jednak link do strony producenta? Jak znam życie to skończę z 3 pokrowcami;) SGP vintage Incase i belkin:p hehe
Pozdrawiam!

Zamawiam często z amazona US i UK, płacisz karta, każda paczka dochodzi. US 2tyg, UK 3-4dni.
SGP Vintage też polecam kupić w US, troszke kasy w kieszeni zostanie.

http://www.goincase....tegory/iPhone 4

EDIT: Właśnie dotarł do mnie SGP Vintage z US, 55usd i brak jakichkolwiek dopłat w PL.

#1291 Ewcik112

Ewcik112
  • 9 posts

Posted 10 September 2010 - 11:10

Ja dostałam nowy kod do wykorzystania na [url=http://www.zolti.pl]Zolti.pl - folie ochronne invisibleSHIELD[/url] - 568974 (7% zniżki do końca tygodnia). Ja już mam folię więc nie wykorzystam ;)

#1292 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 10 September 2010 - 11:17

EDIT: Właśnie dotarł do mnie SGP Vintage z US, 55usd i brak jakichkolwiek dopłat w PL.

I jak wrażenia? zamawiać czy nie?

A gdzie, jeśli można zapytać?
Na stronie Incase-a to etui od dawna jest dostępne i już miałem składać zamówienie, ale znajomy leci do Stanów i mi przywiezie.. Różnica spora więc poczekam. Policzyłem, że gdyby zamówić dwie sztuki, to z wysyłką, cłem (chyba zerowym) i VAT-em wyszłoby ok. 160 PLN za sztukę, a jak poczekam to 60 zostanie w kieszeni. Na darmowego Speck-a Fitted nie czekam ponieważ nawet na stronie producenta jest "out of stock"...

Wiesz co na Amazon dopiero jak zakończyłem składanie zamówienia wyszła mi cena wysyłki do PL zamiast free to ok 52usd łącznie z wysyłką, a na stronie producenta w ogóle nie widzę wysyłki do PL.

Jak byś mógł to daj znać po ile będą do kupienia jak twój znajomy będzie w US? Jak by była szansa żeby kupił jeden biały dla mnie to było by super! Oczywiście przed wysyłką już w PL do mnie zrobił bym przelew za etui. co do czasu oczekiwania to mi się nie śpieszy.

Pozdrawiam!

#1293 Jax

Jax
  • 462 posts
  • SkądDolina Muminków

Posted 10 September 2010 - 11:41

Wiesz co na Amazon dopiero jak zakończyłem składanie zamówienia wyszła mi cena wysyłki do PL zamiast free to ok 52usd łącznie z wysyłką, a na stronie producenta w ogóle nie widzę wysyłki do PL.

Pozdrawiam!

Nie jestem specem od recenzji ale, etui przylega idealnie do telefonu, trzyma go porządnie, nie ma szans żeby się sam wysunął. Jest sztywny i myślę że dobrze chroni. Do tego ładnie zakrywa łączenia anten, poza tym wszystkie przyciski, sim, wejście jack oraz głośnik/mikrofon są dostępne. Ciekawostką jest "lens ring" na aparat.

Co do sklepów w US, zawsze jak jest wysyłka do PL doliczane są większe koszty.

#1294 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 September 2010 - 15:10

IS to kupa (tylko Fifty-50 twierdzi, że nie). Gelaskin nie wiem, nie czytałem, nie miałem. Mam i polecam SGP. Piękny kawałek folii ;-)

Nie tylko ja, ale znaczna większość użytkowników tej folii, którzy nosili ją trochę więcej niż 2 miesiące. A ja mam i polecam Invisible Shield. Też piękny kawałek folii ;-). I proszę o nie obrażanie mojej folii, bo wymiata ;)

#1295 Zephi

Zephi
  • 192 posts

Posted 10 September 2010 - 17:57

zmienisz zdanie, gdy nadskubie ci sie kawalek, i klej zacznie zbierac brud, robic sie brazowy. Moja na dodatek po bokach telefonu zrobila sie miedziana...

#1296 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 September 2010 - 21:21

Moja też ale co z tego? Po prostu odciąłem odstające - brązowe części i folia wygląda elegancko. Na czarnym nie widać, że folia jest brązowa/żółta czy pomarańczowa ;)

#1297 zbenek

zbenek
  • 26 posts

Posted 11 September 2010 - 14:00

Jak byś mógł to daj znać po ile będą do kupienia jak twój znajomy będzie w US? Jak by była szansa żeby kupił jeden biały dla mnie to było by super! Oczywiście przed wysyłką już w PL do mnie zrobił bym przelew za etui. co do czasu oczekiwania to mi się nie śpieszy.

Pozdrawiam!

Jeśli będzie miał okazję kupić te etui to i tak już ma zamówienie na 5 sztuk i wątpię aby chciał brać więcej z uwagi na ograniczoną ilość miejsca w walizce. Ma inne priorytety w kategorii "zakupy".

Pzdr

#1298 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 14 September 2010 - 12:06

Incase slider dla ip4 zamówiony z USA, znalazłem za 30usd + 13,5 wysyłka, łącznie ok 135zł z wysyłką do PL, kolor biały;) Jednak nie zdecydowałem się zamówić z Amazon, za mało szczegółów co do czasu wysyłki i samego towaru czy bez czy z pudełkiem itp, pokazuje 3 sztuki i trzech różnych sprzedawców. Za 10 dni powinna być u mnie, kupiłem jakąś tanią folie na przód która jest węższa od tych markowych więc może uda się założyć ją z incase. Czy ktoś z was ma albo planuje kupić Vapor Case? są strasznie drogie, ale wyglądają konkretnie, aluminium używany w lotnictwie, lekki + carbon na tył, czego to ludzie nie wymyślą;) ceny od 200 USD + wysyłka Pozdrawiam!

#1299 Regus

Regus
  • 268 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 15 September 2010 - 11:42

Właśnie dostałem zamówione ok tydzień temu ze strony SwitchEasy futerały: NUDE przezroczysty oraz Colors Milk. Oba wyglądają super i są naprawdę dobrze wykonane, chociaż bardziej przypadł mi do gustu NUDE. Na pierwszy rzut oka jest niezauważalny.

#1300 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 15 September 2010 - 12:34

Czy ktoś z was ma albo planuje kupić Vapor Case? są strasznie drogie, ale wyglądają konkretnie, aluminium używany w lotnictwie, lekki + carbon na tył, czego to ludzie nie wymyślą;) ceny od 200 USD + wysyłka
Pozdrawiam!

Na allegro jest taki za 599 zł :)

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users