Ja w moim Galaxy Note 3, uzywalem etui firmy UAG ( Urban Armor Gear) i do mojego Iphone 6s plus rowniez z tej firmy kupilem. W polsce dobrym ich dystrybutorem jest flavour-design.pl, chociaz na ich koncie na allgro maja taniej niz na stronce.
W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 24 października 2016 - 08:38
Napisano 24 października 2016 - 11:41
Ktoś orientuje się czy to etui będzie pasowało do szkła 3D? https://pl.aliexpres...tegoryId=380230
Rozmawiałem ze sprzedawcą, powiedziałem, że jest ten case podobny do Spigena Ultra Hybrid (który nie pasuje) i nadal twierdzi, że będzie pasować.
Chociaż jego angielski wskazuje na to, że pisałem z translatorem.
Może ktoś z Was ogarnia co sprzedawca miał na myśli? W zasadzie nie są to duże pieniądze, ale po co kupować coś co z góry nie będzie kompatybilne.
Napisano 27 października 2016 - 11:43
Używam Mujjo. Z tyłu mieszczą się 3 karty.
iPhone 14 Pro
MacBook Pro 13" 2017
Napisano 27 października 2016 - 12:56
Używam Mujjo. Z tyłu mieszczą się 3 karty.
Lux?
Słuchajcie!
Ja poszukuje od dluzszego czasu, obudowy MORO / Camuflage do iP6S PLUS Moze widzialal ktos z was cos takiego?!
A tak sobie chciał kliknąć posta z rana
Kolego freakzz, czy ktoś/gdzieś napisał że są to oryginalne produkty Apple? Może sprzedawca to gdzieś napisał?
że ja ? zazwyczaj jestem wyspany
nie no trzeba wierzyć na "słowo" dla sprzedajacego
iPhone X 64 GB, iWatch 6 + cellular, iPad (5 gen), iPad mini, Apple TV 4k
Napisano 27 października 2016 - 16:20
No pewnie Portfel już niepotrzebny.
iPhone 14 Pro
MacBook Pro 13" 2017
Napisano 27 października 2016 - 17:10
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 02 listopada 2016 - 14:24
Napisano 03 listopada 2016 - 22:41
Ja kupiłem na iP7 Peel - https://buypeel.com
Mały, cienki fajny w dotyku i dobrze wygląda (najważniejsze nie pogrubia telefonu)! Szkoło mam Nilkin H9 -zostawia trochę do życzenia ale chroni ekran.
Jak jest szkoło nałożone to w okolicach home button widać na czarym ekranie "białe wykończenie".
Użytkownik shaqui edytował ten post 03 listopada 2016 - 22:43
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością"
MacBook Air13 M1, SSD250 gb, Ram 16 gb 2020 | iP 11 pro Max - 256 gb | iPad Pro 11 | AW5 - 44mm SG
Napisano 04 listopada 2016 - 20:18
Jakie polecacie szkło i etui, które nie będzie rysowało tyłu oraz ramek iphone'a 6s i nie będzie podważało szkła? Dzięki za pomoc
Napisano 04 listopada 2016 - 22:14
Napisano 05 listopada 2016 - 08:03
Ja kupiłem na iP7 Peel - https://buypeel.com
Mały, cienki fajny w dotyku i dobrze wygląda (najważniejsze nie pogrubia telefonu)! Szkoło mam Nilkin H9 -zostawia trochę do życzenia ale chroni ekran.
Jak jest szkoło nałożone to w okolicach home button widać na czarym ekranie "białe wykończenie".
Fajny i przepłaciłeś tak naprawdę za niego o 20 dolcow. Na AliExpress są podobne i lepszej jakości. Serio. Za markę dopłaca sie.
- shaqui lubi to
iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13
Napisano 05 listopada 2016 - 08:38
Fajna ta obudowa UAG ale zapomniałem dodać, że etui ma być przezroczyste. Jaki zestaw szkło + przezroczyste etui polecacie do 6s aby to ze sobą współgrało i nie rysowało tyłu? Może dodatkowo na tył telefonu pod etui nakleić jakąś folię? Czy wtedy etui będzie pasować? Dzięki za pomoc.
Napisano 05 listopada 2016 - 10:05
http://www.cortland....e-6-czarne.html miałem w 6s, mam obecnie w siódemce. Idealny zestaw.
Użytkownik Giallorosso edytował ten post 05 listopada 2016 - 10:06
Napisano 05 listopada 2016 - 12:15
Ma ktoś na IP7 etui BENKS LOLLIPOP? Konkretnie chodzi i o połączenie czarnego matowego Iphona z Lollipop w kolorze SMOKE- czy jest widoczne logo Apple?
Bo rozumiem, że case w kolorze Crystal nie wygląda za dobrze na czarnym IP7? Ma ktoś zdjęcie takiego połączenia?
Użytkownik anics edytował ten post 05 listopada 2016 - 12:27
Napisano 05 listopada 2016 - 13:01
Jak nie ma przezroczystego a ten? [url]https://urbanarmorgear.com/collections/apple-iphone-6s-cases/products/rugged-case-iphone-6-6s?variant=5887103108[/url]Fajna ta obudowa UAG ale zapomniałem dodać, że etui ma być przezroczyste. Jaki zestaw szkło + przezroczyste etui polecacie do 6s aby to ze sobą współgrało i nie rysowało tyłu? Może dodatkowo na tył telefonu pod etui nakleić jakąś folię? Czy wtedy etui będzie pasować? Dzięki za pomoc.
kolor ICE jest przezroczysty, sam go mam, a do tego żeby sie nie rysował tył mam i tak naklejona folie pomimo obudowy.
Ja obudowę kupowałem od polskiego dostawcy [url]http://flavour-design.pl[/url], ale kupowałem na Allegro (konto ich strony)bo jest wtedy około 10 zł taniej niż na stronie
Napisano 05 listopada 2016 - 19:07
Fajny i przepłaciłeś tak naprawdę za niego o 20 dolcow. Na AliExpress są podobne i lepszej jakości. Serio. Za markę dopłaca sie.
Wiem dopiero potem znalazłem na AliExpress
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością"
MacBook Air13 M1, SSD250 gb, Ram 16 gb 2020 | iP 11 pro Max - 256 gb | iPad Pro 11 | AW5 - 44mm SG
Napisano 06 listopada 2016 - 13:01
Bardzo wygodnie mi się go trzyma, mam że 4 różne case'y nawet dość drogie ale bez niczego prezentuje się najlepiej a i komfort jest ok.
Stąd moje pytanie. Czyli jak z jakością plecków? Czy szybko się rysują. Czy zaszkodzi to szkiełku na aparacie?
Jak będzie wyglądać iPhone z upływem czasu. Pracuje w biurze i samochodzie więc potencjalnie nie trudnych warunków. Nie mówię o wypadku bo to zawsze może się zdarzyć.
Co powiecie?
iPhone 11
Napisano 06 listopada 2016 - 14:02
Ja noszę od 6s Space Gray. Stan po roku używania: plecki pozbierały trochę punktowych uszczerbków, prawdopodobnie od kładzenie telefonu na stole/podłodze, gdzie były drobinki piasku. Powiem szczerze, że nie zwracałem większej uwagi, gdzie go kładę, czasami słyszałem nieprzyjemne skrzypienie przy kładzeniu;) Z szkiełkiem aparatu nic się nie działo, lekko starty był pierścień wokół niego. Ogólnie stan oceniłbym na dobry, te punktowe odpryski były widoczne z bliska głównie. Z przodu stan szkła był bardzo dobry, żadnych rys widocznych w normalny użytkowaniu, dopiero świecąc światłem na wyłączony ekran można było jakieś zobaczyć. Taki stan ekranu utrzymał się do momentu, kiedy upaćkałem go nieco silikonem do łazienek i stwierdziłem, że najlepszym pomysłem na szybkie pozbycie się go będzie przetarcie taką gąbką do mycia naczyć dwustronną. Po przetarciu go tą stroną bardziej "drapiącą" okazało się, że ekran jest dosłownie zmasakrowany;D Liczne rysy dające efekt tęczy na białym wyświetlanym tle. Piszę dlatego, jakby ktoś jeszcze wpadł na taki mądry pomysł;D Wtedy też dowiedziałem się o ciekawej usłudze świadczonej przez firmę zbitaszybka.pl - mają jakiś sprzęt do polerowania i usuwania rys z szklanych ekranów iPhonów.
Natomiast jeśli chodzi o 7 czarny mat. Mam od miesiąca bez etui, początkowo bardzo uważałem, mając w pamięci co się działo z czarnym iP5, teraz już mniej. Staram się go kłaść w miejscach, gdzie nie ma piasku czy tam przecieram ręką blat wcześniej. Stan telefonu jest idealny, nie ma ani jednego odprysku, zadrapania, również ekran nie ma ani jednej rysy widocznej nawet pod światło. Sam jestem zdziwiony, że tak dobrze się trzyma.
Ogólnie jeżeli ktoś nie upuszcza nałogowo telefonów (jak moja dziewczyna), to nie pakowałbym go w żadne etui;)
Użytkownik North edytował ten post 06 listopada 2016 - 14:04
Napisano 06 listopada 2016 - 14:55
iPhone 11
Napisano 07 listopada 2016 - 10:29
Polecam taki zestaw
UAG Monarch + szkło benks okr 2.5 d
Napisano 09 listopada 2016 - 13:09
Polecicie jakąś alternatywę zamiast oryginalnego Etui Smart Battery Case do iPhona 6? Fajnie że oryginał jest silikonowy, tylko szkoda że jest też zdecydowanie za drogi. Ważne jest dla mnie aby etui nie było za wielkie. Wszystkie produkty mophie jakie widzę to tylko duże kobyły.
Napisano 09 listopada 2016 - 19:40
Sam długo szukałem i niedawno zamówiłem Xlot Ultra thin, etui jeszcze nie przyszło ale z tego co czytam opinie i recenzje jest nieźle. Tutaj masz link do recenzji i tam na fotkach widać że faktycznie chyba mało zajmuje. Obym się nie rozczarował, jak przyjdzie to dam znać.
Napisano 09 listopada 2016 - 20:02
Witam,
Jako fan marki Spigen, sprawiłem sobie do mojego nowego iPhone'a 7 (matowa czerń) etui Spigen Neo Hybrid Crystal Clear w wersji Jet Black (pomyślałem, że najlepiej będzie zgrywac się z moim kolorem). Niestety etui w przeciwieństwie do wersji z 5/5s/SE sprawia wrażenie "tandetnego". Mianowicie ramka jest plastikowa i nie przylega idealnie do przeźroczystej części etui. Zupełnie inaczej wyglądało to wersji dla 5/5s/SE gdzie wydawała się metalowa i ogólnie bardzo solidna. Nie wiem jak inne wersje kolorystyczne, ale ta moim zdaniem nie jest warta tych prawie 100 zł jakie trzeba na nią wybrać.
W chwili obecnej etui Spigen leży w szufladzie, a na co dzień używam Benks Lollipop w wersji czarnej, w której telefon prezentuje się dużo lepiej i nawet w chwycie wydaje się bardziej solidne (choć to etui zupełnie innego typu i upadku telefon raczej nie przetrzyma)
Napisano 09 listopada 2016 - 20:20
Również korzystam z etui Spigen'a już od kilku modeli iphone'a i nigdy nie było problemu z dopasowaniem. Na pewno oryginał? gdzie kupiłeś?Witam,
Jako fan marki Spigen, sprawiłem sobie do mojego nowego iPhone'a 7 (matowa czerń) etui Spigen Neo Hybrid Crystal Clear w wersji Jet Black (pomyślałem, że najlepiej będzie zgrywac się z moim kolorem). Niestety etui w przeciwieństwie do wersji z 5/5s/SE sprawia wrażenie "tandetnego". Mianowicie ramka jest plastikowa i nie przylega idealnie do przeźroczystej części etui. Zupełnie inaczej wyglądało to wersji dla 5/5s/SE gdzie wydawała się metalowa i ogólnie bardzo solidna. Nie wiem jak inne wersje kolorystyczne, ale ta moim zdaniem nie jest warta tych prawie 100 zł jakie trzeba na nią wybrać.
W chwili obecnej etui Spigen leży w szufladzie, a na co dzień używam Benks Lollipop w wersji czarnej, w której telefon prezentuje się dużo lepiej i nawet w chwycie wydaje się bardziej solidne (choć to etui zupełnie innego typu i upadku telefon raczej nie przetrzyma)
Napisano 09 listopada 2016 - 20:56
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych