Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Please log in to reply
7554 replies to this topic

#2951 Patrycja78

Patrycja78
  • 95 posts
  • SkądWrocław

Posted 09 October 2012 - 09:09

Effe, jak sie sprawuje Twoje etui? Ja moje musze zamienic na inne - takie zeby ten pasek byl zapinany na rzepa, bo etui tak sie wyrobilo po tygodniu ze dwa razy telefon juz mi sie z niego wysunal :(

#2952 DeadFish

DeadFish
  • 28 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 October 2012 - 20:07

W iSpotach można kupić back covery firmy iLuv w cenie 80zł. Bardzo dobrze spasowane, ładnie wygląda i wykonane z bardzo przyjemnego w dotyku materiału. Przed upadkiem to nie ochroni, ale jak ktoś szuka czegoś minimalistycznego to jak najbardziej polecam. Póki co zakupiłem, może jak na rynek wyjdzie trochę więcej coverów to kupię coś innego.

#2953 franek.hd

franek.hd
  • 8 posts
  • SkądPolska Północna

Posted 09 October 2012 - 22:51

Ja zakupiłem etui UltraSlim firmy STILGUT. Jak tylko dojedzie do mnie jutro to opiszę jak się sprawuje i wrzucę kilka fotek. Sugerowałem się opiniami, które są w Niemczech bardzo pochlebne.

#2954 Faghil

Faghil
  • 26 posts

Posted 10 October 2012 - 10:56

Wie ktoś gdzie mogę kupić etui do iPhone 5 firmy Specks? Chodzi mi o polskie sklepy i dokładniej modele: Pixelskin HD oraz serię Burton.

W Polsce póki co nie dostaniesz nic Specka. Też polowałem na PixelSkin HD, bo taki miałem do iPhone 4 i byłem bardzo zadowolony. Testowałem wiele różnych i jednak wg mnie to jeden z najlepszych pokrowców, który spełnia moje kryteria (wygląd, ochrona, minimalizm). Ostatecznie zamówiłem przez Amazona. Trochę będzie szło, ale wolę poczekać i cieszyć się wybranym pokrowcem.

Co do iLuv sprzedawanych w iSpotach. Niezła jakość, są chwalone zarówno przez polskich jak i zagranicznych użytkowników. Śmieszy mnie jednak cena, 12$ ten produkt (model Gelato) kosztuje w USA, u nas trzy razy więcej. Tak czy siak, jak potrzebujesz czegoś szybko i naprawdę dobrej jakości - iLuv jest na miejscu i można z czystym sumieniem polecić.

#2955 DeadFish

DeadFish
  • 28 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 October 2012 - 13:04

W Polsce póki co nie dostaniesz nic Specka. Też polowałem na PixelSkin HD, bo taki miałem do iPhone 4 i byłem bardzo zadowolony. Testowałem wiele różnych i jednak wg mnie to jeden z najlepszych pokrowców, który spełnia moje kryteria (wygląd, ochrona, minimalizm). Ostatecznie zamówiłem przez Amazona. Trochę będzie szło, ale wolę poczekać i cieszyć się wybranym pokrowcem.

Co do iLuv sprzedawanych w iSpotach. Niezła jakość, są chwalone zarówno przez polskich jak i zagranicznych użytkowników. Śmieszy mnie jednak cena, 12$ ten produkt (model Gelato) kosztuje w USA, u nas trzy razy więcej. Tak czy siak, jak potrzebujesz czegoś szybko i naprawdę dobrej jakości - iLuv jest na miejscu i można z czystym sumieniem polecić.

Ok jest drożej, ale już bez przesady, nie 3 razy tylko 2 ;)

#2956 ZeXoNeRoS

ZeXoNeRoS
  • 12 posts

Posted 10 October 2012 - 14:27

Może ktoś się wypowiedzieć na temat hard case GelaSkins ?

#2957 FishBB

FishBB
  • 1244 posts
  • SkądPOLAND

Posted 11 October 2012 - 07:12

szukam czegoś dobrego najlepiej chyba bumper do iPhone 4S. Tak potaniały ostatnio czy na allegro to podróbki? Ktoś poleci coś dobrego?

#2958 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 October 2012 - 19:03

Ja używam Clear Cover Bumper od Puro i bardzo go polecam. Mam go już ponad pół roku i bardzo dobrze chroni moją czwóreczkę :)

#2959 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 11 October 2012 - 21:21

Ok jest drożej, ale już bez przesady, nie 3 razy tylko 2 ;)

Jak zwykle musza przycinac -marza musi byc

---------- Wpis dodano o 22:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:20 ----------

Tak Speck jest wart swojej ceny.

#2960 Nowy Użytkownik

Nowy Użytkownik
  • 5 posts

Posted 12 October 2012 - 08:19

Witam wszystkich ... To mój pierwszy iPhone dlatego wole się zabezpieczyć co myślicie o takim etui PURO Metal Cover-Etui iPhone 5 + folia (biały) ... może ktoś używa ... wszelkie wskazówki bardzo cenne :) pozdrawiam

#2961 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 12 October 2012 - 13:56

Witam wszystkich ... To mój pierwszy iPhone dlatego wole się zabezpieczyć co myślicie o takim etui PURO Metal Cover-Etui iPhone 5 + folia (biały) ... może ktoś używa ... wszelkie wskazówki bardzo cenne :) pozdrawiam

ja używam Puro Clear i mam na zmianę z Puro Metal z tym, ze do iPhone'a 4S.
Bez zarzutu :)

#2962 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 12 October 2012 - 14:53

Chyba skuszę się na ten: iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series | SPIGEN SGP

Kolor: Soft Clear

#2963 kwachus

kwachus
  • 3 posts
  • SkądLublin

Posted 12 October 2012 - 15:36

Mam pytanie czy obudowa do iphona 5 z flaga Szwajcarii jest dostępna w jakimś polskim sklepie bo znalazłem tylko na takiej stronie: [url=http://www.zazzle.com/switzerland+flag+iphone5+cases]Switzerland Flag iPhone 5 Cases, Switzerland Flag iPhone 5 Case/Cover Designs[/url]
Swojego czasu były dostępne takie obudowy do ip4/4S w wiekszosci sklepów a niewiem czy ten sklep jest ok sprawdzał ktoś lub zamawiał z zazzle.com?

#2964 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts
  • SkądBielsko-Biała/Kraków

Posted 13 October 2012 - 11:57

Czy ktoś z was używał tego Case-a???
iPhone 5 Case and iPad Case by Grove | Grove
Super się prezentują lecz nie wiem jak z ochrona czy się rysuje iphone od środka itp.

#2965 piomac84

piomac84
  • 27 posts

Posted 13 October 2012 - 20:37

Ja ze swojej strony, polecam PURO do iPhone 5

#2966 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 13 October 2012 - 22:07

Ja ze swojej strony, polecam PURO do iPhone 5

To jest wlasnie Puro Clear
Ja mam do 4S

#2967 trombala94

trombala94
  • 101 posts

Posted 14 October 2012 - 11:25

Mam pytanie czy PURO METAL COVER nie rysuje boków w iPhonie 5? Ani plecków?
Poszukuje jeszcze jakiejś folii na przód i tył do max 50zł, co pow o tej? http://allegro.pl/vi...2649698845.html

#2968 crasti13

crasti13
  • 29 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 14 October 2012 - 12:23

A widział ktoś może takiego skina ja gelaskin tylko zeby był taki "puszysty" - "nadmuchany". Czasem takie nakejki są jakby z pianką czy gąbką w środku. Słyszałem ze to całkiem dobra opcja.

#2969 Babeluba

Babeluba
  • 123 posts
  • SkądGdynia, PL

Posted 14 October 2012 - 12:32

Czy ktoś z was używał tego Case-a???
iPhone 5 Case and iPad Case by Grove | Grove
Super się prezentują lecz nie wiem jak z ochrona czy się rysuje iphone od środka itp.

Nie - tyłu nie rysuje bo jest ściereczka http://distilleryima...00a1cf586_7.jpg
Nie wiem jak z bokami sam szukam bo mnie zainteresowałeś tym - niesamowity design

#2970 Pieka

Pieka
  • 647 posts

Posted 14 October 2012 - 12:45

Szukam od kilku dni Griffin Survivor dla iPhone 3GS. Pytałem kilku sprzedawców na Allegro, ale niestety nie mają i mieć nie będą. Może ma ktoś jakiś namiar na nie?
Etui jest dostępne w sklepie firmowym Survivor military-duty case for iPhone 3G and iPhone 3GS - Griffin Technology, ale nie ma jak zamówić ze względu na brak możliwości wysyłki do Polski. Tak więc niby jest, a jednak nie ma, przynajmniej u nas i na iP 3GS (bo na 4/4S jest kilka i to w całkiem normalnych cenach).

#2971 trudny81

trudny81
  • 20 posts

Posted 15 October 2012 - 01:03

Co możecie powiedzieć o tych pokrowcach ?SGP Crumena dla Iphone 5 PREMIERA NOWY od FIRMY ! (2694279290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. znacie ta firmę?

#2972 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts

Posted 15 October 2012 - 01:28

Speck Thru:) Witam:) czytałem parę postów i zobaczyłem ze są chętni ludzie do zamówienia zbiorowo speck thru na iphone:) czy to aktualne??

#2973 dawid1972

dawid1972
  • 316 posts

Posted 15 October 2012 - 07:28

Ja uzywam i jest ok

#2974 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts

Posted 15 October 2012 - 10:56

Znalazłem aukcje na allegro gdzie znajduje sie duzy wybór pokrowcow Speck.
Kontaktowałem się dzisiaj z nimi i dzisiaj ma przyjść dostawa na Iphona 5:) także polecam:)

BUMPER SPECK CASE APPLE iPhone 4 iPhone 4S +Folia (2704339556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozdrawiam

#2975 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 15 October 2012 - 13:29

Znalazłem aukcje na allegro gdzie znajduje sie duzy wybór pokrowcow Speck.
Kontaktowałem się dzisiaj z nimi i dzisiaj ma przyjść dostawa na Iphona 5:) także polecam:)

BUMPER SPECK CASE APPLE iPhone 4 iPhone 4S +Folia (2704339556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozdrawiam

za 49 zł to na bank nie jest oryginalny Speck

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users