Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#2876 xCHERRYx

xCHERRYx
  • 217 postów

Napisano 25 września 2012 - 20:12

wulkan, u mnie odpadaja wszystkie wsuwki, to nie dla mnie za kazdym razem wyciagac telefon z czegos takiego i potem tam chowac, tylko etui + folia.

#2877 Gaju

Gaju
  • 7 postów

Napisano 25 września 2012 - 21:41

Moglibyście polecić mi jakiś smukły pokrowiec do iphone 5?

#2878 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 25 września 2012 - 21:53

Moglibyście polecić mi jakiś smukły pokrowiec do iphone 5?

Nie sądzisz, że jeszcze za wcześnie na to? Premiera telefonu dopiero w 28 a wszystkie pokrowce, które są do IP 5 są jeszcze nowe... bo chyba nikt w 4 dni nie przetestuje.

#2879 Laz

Laz
  • 799 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 września 2012 - 22:38

W USA mają już od 21, jak zresztą sporo z nas. Myślę, że tyle czasu wystarczy na "test".

#2880 malachm

malachm
  • 11 postów

Napisano 26 września 2012 - 07:31

To mówicie, że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek testy użytkowania pokrowców. Jak coś uda mi się kupić to podzielę się opinią na forum.

#2881 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 26 września 2012 - 22:06

Zobacz od Gear4 były to jedyne pokrowce na iPhone 5 na premierze w Dreźnie, pisali o tym na iMagazine.pl lub iPod.info.pl

#2882 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 postów
  • SkądOśw

Napisano 27 września 2012 - 08:14

Chciałbym kupić jakiś case na iphone 5 od speck (zastanawiam się jeszcze między pixelskin hd a candyshell grip). Problem w tym że nie wiem jak z wysyłką do polski. Próbował ktoś kiedyś tego? Nie będzie żadnego cła ani dziwnych dodatkowych kosztów? Także nie wiem ile może trwać taka wysyłka...

#2883 piter123

piter123
  • 51 postów

Napisano 27 września 2012 - 14:54

Chciałbym kupić jakiś etui do ipka 4s (białego) myślę nad tym, ma ktoś i używa? Jakieś opinie, nie jest to czasem jakaś podróba, bo cena naprawdę niska, patrząc na inne sgp to sama taka ramka jest w podobnej cenie?
** SGP iPhone 4 4G 4S ETUI POLEROWANE ALUMINIUM ** (2640481721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Myślę kupić srebne.

#2884 parmenides

parmenides
  • 960 postów

Napisano 27 września 2012 - 17:17

Tylko sprzedający ma 3 transakcje na koncie, a pisze, że na poprzedniej aukcji sprzedały się wszystkie... Niby nic, ale trzeba zachować czujność

#2885 donvictorio88

donvictorio88
  • 259 postów
  • SkądWrocław

Napisano 28 września 2012 - 19:05

To dziwne, że tydzień po premierze jest AŻ TAK mały wybór pokrowców.

Znalazłem ciekawy futerał na ithings.pl.

#2886 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 29 września 2012 - 07:09

Wlasnie ja go tez odszukalem.Dzis odbieram swojego IPHONE 5 i zamierzam kupic te etui. Moze ktos juz zakupil jakies fajne etui do swojego ipka i cos moze polecic/podlinkowac?

#2887 bohen25

bohen25
  • 127 postów
  • SkądToruń

Napisano 29 września 2012 - 12:34

Miałem w/w etui do iphona 4 i szczerze odradzam. Jakość plastiku co prawda bardzo dobra ale szybko łapie rysy i słabo to wygląda. Poza tym tył telefonu "poci się", poużywałem 2 tygodnie i do kosza. Najlepszy imo bumper, poprawia bardzo chwyt telefonu, no i chroni przy upadkach. Zastanawiam się osobiście teraz nad etui typu flip case.

#2888 casti

casti
  • 437 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 września 2012 - 18:53

A co sądzicie o Puro Plasma Cover dla i5?

#2889 Anar

Anar
  • 4 postów

Napisano 30 września 2012 - 09:16

Ja zamówiłem dzisiaj coś takiego: [url=http://allegro.pl/slimcase-ekskluzywne-etui-futeral-iphone5-stilgut-i2671215691.html]SlimCase EKSKLUZYWNE Etui Futerał iPhone5 STILGUT (2671215691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
SlimCase STILGUT.
Dam znać jak się sprawuje jak otrzymam przesyłkę.

#2890 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 września 2012 - 14:37

Ja używam takiego samego do swojego 4S i zapewne jak kupię iPhone 5 to też sobie kupię to etui, bo sprawuje się dobrze :) Może się trochę rysuje, ale jest przezroczyste i nie zakrywa wyglądu telefonu...

#2891 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 30 września 2012 - 15:13

Hmm, sam jeszcze nie mam telefonu, a rozglądam się już za foliami na ten telefon. W 4ce miałem Steinheild'a. Macie może jakieś info co do 5ki ?

#2892 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 30 września 2012 - 18:17

Ja używam takiego samego do swojego 4S i zapewne jak kupię iPhone 5 to też sobie kupię to etui, bo sprawuje się dobrze :) Może się trochę rysuje, ale jest przezroczyste i nie zakrywa wyglądu telefonu...

Ja zakupilen wlasnie to : SwitchEasy Nude [Ultra Clear], Etui dla iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Zalety: jak kolezanka wyzej opisala- nie zaslania widoku telefonu

#2893 Baerok

Baerok
  • 141 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 30 września 2012 - 19:48

Mi osobiście najbardziej podobają sie tzw. "wsuwki" beyzacases ma ciekawą serię zero, to chyba będzie moje etui do ip5 Etui, futerały, case dla iPhone 5

#2894 dawid1972

dawid1972
  • 316 postów

Napisano 30 września 2012 - 21:01

Ja zamówiłem dziś
Etui PURO Metal Cover Apple iPhone 5 White + Folia
Dołączona grafika

Czy ktoś miał lub ma takie etui i może powiedzieć jakie jest?
Były takie do wcześniejszych iphonów

#2895 Faghil

Faghil
  • 26 postów

Napisano 30 września 2012 - 22:16

Może ktoś planuje zakup futerałów Specka? Można by zamówić wspólnie. Nosiłem 4 w Pixel HD i byłem bardzo zadowolony, a widzę, że wyszła już wersja do 5.

#2896 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 postów
  • SkądOśw

Napisano 01 października 2012 - 07:04

Super, też chciałbym kupić sobie pixelskin hd do ip5, więc bardzo chętnie. Nie wiem tylko czy jakieś cło będzie itp... :C

#2897 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 02 października 2012 - 22:42

Co wy na to?

iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Vivid Series | SPIGEN SGP

Po kliknięciu na żółty kwadracik, jest wiecej zdjęc. ;)

#2898 eloszki

eloszki
  • 998 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 października 2012 - 00:44

Witam, Oddaje swoja 4 osobie ktorej ten telefon bedzie wypadal srednio 1 raz dziennie. Aby temu zapobiec poszukuje jakiegos "czegos" ktore to bedzie mialo mozliwosc przyczepienia smyczy na szyje. Oczywiscie fajnie aby w razie upadku troche ograniczylo szkody. Musi byc to zainstalowane na stale - zadne wsuwki itp. Dziękuję

#2899 Anar

Anar
  • 4 postów

Napisano 03 października 2012 - 06:38

Wczoraj otrzymałem [url=http://www.stilgut.com/for-apple-iphone-5/slimcase-for--iphone-5--black-.php]SlimCase for iPhone 5 -black- order it now online!!! | Stilgut[/url]
STILGUT SlimCase i naprawdę jest nieźle.
Wszystko ładnie spasowane, telefon z etui nie wypadnie, a jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie.
Telefon ładnie chroniony i wygląda na to, że po upadku nic mu się nie powinno stać. Nie ma się nawet jak zadrapać bo na rogach jest mocowanie które je chroni.
Razem z etui IP5 ma około 12mm grubości. Zwiększenie szerokości i wysokości niezauważalne.

PS.
Czarny IP5 w czarnym etui wygląda wyśmienicie.
No i nie jest to jakaś skóra ekologiczna, która się wytrze w kieszeni za 2 miesiące.

Z mojej strony NIE POLECAM żadnych silikonowych nakładek. Miałem IP3G w czyś takim i pod silikon dostają się drobinki piasku po czym rysują jak papier ścierny. Nosiłem 6m-cy w kieszeni i się tak tył nie porysował jak po 2 miesiącach w takim etui :(. Jedyna zaleta, że pewniej leżał w dłoni i po stole się nie ślizgał.

#2900 tomaczo

tomaczo
  • 80 postów

Napisano 03 października 2012 - 07:41

Wczoraj otrzymałem SlimCase for iPhone 5 -black- order it now online!!! | Stilgut
STILGUT SlimCase i naprawdę jest nieźle.
Wszystko ładnie spasowane, telefon z etui nie wypadnie, a jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie.
Telefon ładnie chroniony i wygląda na to, że po upadku nic mu się nie powinno stać. Nie ma się nawet jak zadrapać bo na rogach jest mocowanie które je chroni.
Razem z etui IP5 ma około 12mm grubości. Zwiększenie szerokości i wysokości niezauważalne.

PS.
Czarny IP5 w czarnym etui wygląda wyśmienicie.
No i nie jest to jakaś skóra ekologiczna, która się wytrze w kieszeni za 2 miesiące.

Z mojej strony NIE POLECAM żadnych silikonowych nakładek. Miałem IP3G w czyś takim i pod silikon dostają się drobinki piasku po czym rysują jak papier ścierny. Nosiłem 6m-cy w kieszeni i się tak tył nie porysował jak po 2 miesiącach w takim etui :(. Jedyna zaleta, że pewniej leżał w dłoni i po stole się nie ślizgał.

To ekoskóra jednak:

Etui do iPhone 5 - slimcase - czarne

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych