iPhone 5c.
No w końcu!
Przyznam się Wam, że kupiłem ostatnio kilka etui. Zależało mi na przezroczystym hard.
Od początku:
1 - iLuv Gossamer - niby ok, ale jest na równi z ekranem, nie wystaje nawet ułamek milimetra więc dla mnie odpada.
2 - Spigen Ultra Thin Air - super leży, wystaje akurat tyle ile powinien, więc można położyć telefon odwrotnie i nie leży na ekranie. Wada jest kosmetyczna - przylega do plecków i tworzą się takie...hmmm, nie wiem czy dobrze to nazwę... jakby zacieki. Wygląda to jakby pod etui było mokro. Dla mnie odpada mimo, że wykonane z dobrego materiału i leży naprawdę idealnie.
3. Imak ultra clear - podobna wada jak w Spigenie i dodatkowo na bokach czuć, że się rusza. Spasowanie nie jest idealne..
4. booq Protection kit - zadowolony z takiego zestawu na 5S kupiłem i dla tego. Niestety spasowanie nie jest tak idealne jak w 5S i dodatkowo materiał także jest inny, bardziej śliski.
5. I dziś odebrałem „ostatnią szansę” bo gdyby to też okazało się jak te wyżej wróciłbym do iLuv żelowego.
Switcheasy NUDE SuperClear - spasowane idealnie, wystaje jak powinno, a co najważniejsze tył od wewnatrz jest lekko matowy więc nie występuje efekt „zacieków”.
Jeśli więc ktoś ma taki problem psychiczny jak ja, że etui musi być idealne, nieruchawe i lekko wystawać ponad ekran, polecam!
Takie o: http://www.switcheas.../46-b-spoke#262
Edited by MaciejNowak, 21 February 2015 - 21:27.