Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#2376 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 08 października 2011 - 09:02

Jini - używałem iPoda Touch 4G przez... 7 miesięcy, przez 6 miesięcy był bez folii, sześciokrotnie niechcący włożyłem go do kieszeni, wktórej miałem drobniaki - ani jednej ryski nie zauważyłem. ;)
Wątpię, by ta pogarszała - kolega używa i nic nie mówi na jakość obrazu - odciski naturalnie mogą się pojawić, jeżeli komuś bardzo zależy na tym, by ich nie było - niechaj kupi jakąś droższą folię i już.
Klik - iPhone będę miał za 3 tygodnie dopiero (pomyliłem się w miesiącu, w którym umowa się kończy) - a teraz mój kolega cieszy się Vulcanem. :)

#2377 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 postów

Napisano 11 października 2011 - 22:07

witam, jesli ktos sie zastanawia czy warto zainwestowac pieniadze co prawda nie male w produkty marki stilgut to zdecydowanie polecam, kupilem wersje ala smart cover z pleckami, fantastyczne wykonanie, skora naturalna ,najwyzsza polka, bez porownania do produktow puro czy mcally. polecam, jesli ktos ma jakies pytania pisac smialo.

#2378 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 października 2011 - 10:00

czy uzywa ktoś Puro Magnet Zeta ? bo zastanwiam sie czy wybierac wlasnei wersje zeta czy Puro Magnet Booklet Cover

Używam od kilku dni wersję Zeta i nawet polecam. Tańsze rozwiązanie od zakupu osobno plecków i osobno Smart Covera. Z zewnątrz pewna ochrona (plecki sztywne, nie żadna guma), osłona ekranu działająca identycznie jak Smart Cover i z identyczną funkcjonalnością (podstawka pionowa/płaska). Od wewnątrz plecki z miękkim "meszkiem" coby nie rysowały obudowy jak coś się tam mimo wszystko dostanie. Osłona ekranu od wewnątrz w dotyku przypomina miękką skórę (albo microfibrę, jak kto woli), też "meszkowatą", więc świetnie przy okazji czyści ekran (wystarczy przejechać okładką po ekranie).

#2379 luki8l

luki8l
  • 59 postów
  • SkądŚroda Śląska

Napisano 12 października 2011 - 15:24

Od miesiąca używam Smart Cover (szary) i crystal case jako plecki. Funkcjonalność i wygląd jak dla mnie rewelacyjny. Jedyny minus jaki zauważywłem, to od używania covera jako podstawki, brudzi się mikrofibra. Acha, no i od trzymania ipada za bok z wywiniętym coverem z tyłu, zauważyłem, że strzępią się boki covera... Dlatego teraz odczepiam sm jak używam ipada. Jakbym miał wymieniać to na pewno na Magnet Booklet Cover.

#2380 MurcieFan

MurcieFan
  • 1 415 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 11:46

Panowie, a co sadzicie o SGP Neo Hybrid 2EX. Jakie to jest w porownaniu do AppleBumper. Moj bumper finalnie dzis sie rozpołowil wiec musze o czyms pomyslec.

#2381 Smalec

Smalec
  • 28 postów

Napisano 14 października 2011 - 12:05

w kieszeni

#2382 dzikuska

dzikuska
  • 30 postów

Napisano 14 października 2011 - 14:57

w kieszeni

bardzo oryginalnie ;)

a jakie bumpery polecacie? bo będę zmieniać swojego 3GS na 4S i znalazłam sobie coś naklejanego na tył, ale boki też bym chciała zabezpieczyć... :)

#2383 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 15:00

Tylko nie kupuj bumpera na 4 GSM tylko jak już UTMS. A najlepiej 4S. Ja nie jestem zwolennikiem tych wszystkich "prezerwatywek"

#2384 MurcieFan

MurcieFan
  • 1 415 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 17:42

Tylko nie kupuj bumpera na 4 GSM tylko jak już UTMS.

???

#2385 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 17:51

wersja GSM i UTMS się różni...przyciskami bocznymi. Tzn. są przesunięte o kilka milimetrów

#2386 MurcieFan

MurcieFan
  • 1 415 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 19:12

GSM i UTMS

GSM i CDMA!!!

#2387 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 20:12

upss....sry xD jestem dziś zaplątany w te klocki bo bawię się z bezprzewodowym netem ;p

#2388 ciochu

ciochu
  • 176 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 15 października 2011 - 16:57

PURO Scudo Slim - czy ktoś korzysta? Planuje kupić bo noszę iPada w plecaku/torbie i boje się ze go ubije. Ktoś korzysta z czegoś podobnego. Czy może lepiej kupić coś na same plecki bo na przód mam smart covera?

#2389 porter_1983

porter_1983
  • 364 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 15 października 2011 - 17:13

Panowie a jaka najlepiej zastosowac folie na plecki mam SC i myśle właśnie nad folia na plecy. Mysłałem nad czymś takim, Korzystał ktos ?

http://www.bestskins...com/ipad-2-skin

#2390 adam25gdansk

adam25gdansk
  • 2 postów

Napisano 16 października 2011 - 12:53

Panowie, a co sadzicie o SGP Neo Hybrid 2EX. Jakie to jest w porownaniu do AppleBumper. Moj bumper finalnie dzis sie rozpołowil wiec musze o czyms pomyslec.

Nie ma żadnego porównania ! Używam SGP 2EX i nic lepszego nie widziałem do tej pory jakość wykonania , dopasowanie do telefonu , brak problemu z wyjmowaniem z kieszeni , rewelacyjna folia na ekran w zestawie , i bardzo dobrze działaja przyciski .
Założyłem ten pokrowiec trzy tygodnie temu i do tej pory ani razu go nie ściągałem ani poprawiałem .

Polecam

#2391 pooley

pooley
  • 91 postów

Napisano 16 października 2011 - 13:52

Co do SGP 2EX nie podzielam powyzszej opinii. Oczywiscie, po zalozeniu wszystko wyglada na prawde super, pierwsze dni bylem bardzo zadowolony. Ale po 2-3 miesiacach opaska zaczynala sie czasami zsuwac z gumowej czesci, szczegolnie jak czlowiek sie zgrzal a w kieszeni robilo sie troszke wigotno. Na dodatek, telefon wykonal dwa male upadki (z ok 0,5m) - telefon bez problemu oczywiscie przezyl - ale plastikowa opaska juz nie, pekla przy zlaczu od docka. Tak wiec jak dla mnie, Neo Hybrid robi pierwsze wrazenie bardzo pozytywne i na krotka mete sie sprawdza, ale przy dluzszym uzytkowaniu jednak jak dla mnie jest za delikatne.

#2392 mbw

mbw
  • 102 postów

Napisano 17 października 2011 - 22:44

Znacie jakieś porządne, gustowne etui na iphone 4? Chodzi mi zeby ładnie wygladal i sie nie rysowal. Najlepiej jakby mozna bylo go zakupic w wwie.

#2393 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 października 2011 - 17:57

Ja ostatnio zakupiłam aluminiową skórkę na tył czwórki, z przodu mam folię...
Mam tez bumpera, ale jakoś go nie noszę ;)
Dołączona grafika

#2394 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 18 października 2011 - 18:00

Fajne, jak padnie bateria, to można się pobawić w "analogowy" labirynt ;)

#2395 ciochu

ciochu
  • 176 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 18 października 2011 - 18:49

korzystam z poprzedniej wersji neo hybrid 2ex(to chyba jakas nowosc) i mimo pozytywnych komentarzy nie polubiłem tego bumperka, problem z kieszenią i każdorazowym poprawianiem tej gumy;/ teraz używam to tylko na wyjazdach czy w podróży kiedy jest zwiększone ryzyko ze iphone będzie narażony na niebezpieczeństwo. Tutaj widzę ze poprawili niby jakość i dopasowanie, więc może jest lepiej. @vooxie można prosić nazwę tego czegoś ;D

#2396 mbw

mbw
  • 102 postów

Napisano 18 października 2011 - 19:26

Elago Design | Elago S4 BREATHE - Apple iPhone 4 - Silver

a co myslicie o tym? warto inwestowac?

#2397 ciochu

ciochu
  • 176 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 18 października 2011 - 22:04

Etui Belkin Pleated Sleeve do Apple iPad 2 w SIMSERWIS. - właśnie zakupilem, normalnie ten belkin kosztuje ok. 90zl. Sklep ma dobre opinie itd. więc myśle ze to okazja godna polecenia.

#2398 Pichulec

Pichulec
  • 47 postów

Napisano 19 października 2011 - 08:03

Ja korzystam z aluminiowego bumpera Tiger design Blade w wersji silver / silver.

Dołączona grafika

Wbrew temu co niektórzy ludzie piszą, nie mam w nim problemów z zasięgiem - brak degradacji sygnału gsm, jedynie gps lapie fixa ciut wolniej. Kluczem do normalnego działania w tym bumperze jest porządne odizolowanie anteny od alu - trzeba dokładnie ponaklejać wewnątrz bumpera paski gumek izolujących dostarczonych razem z bumperem. Wygląd jest swietny, polecam ;)

#2399 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2011 - 12:16

Piotr, gdzie kupowałeś ? Mógłbyś zrobić kilka swoich zdjęć ? Jak się trzyma telefon w tym ? Rysuje się ten bumper ? Czy można dokleić folię na tył ?

#2400 Pichulec

Pichulec
  • 47 postów

Napisano 19 października 2011 - 16:15

Kupowałem na angielskim ebayu bo tu mieszkam. Telefon trzyma się całkiem wygodnie, jedynie tylna krawędź bupera w tym miejscu gdzie przykręca się śrubki jest ciut ostra ale nie przeszkadza to aż tak bardzo. Bumper nie rysuje się nic a nic. Folię można nakleić ale ja nie używam. Po to tył i przód są zrobione ze szkła, żeby się nie rysowały. Zdjęcia poniżej ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych