Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

Futerały, etui itp.

• Please log in to reply
8842 replies to this topic

#1776 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 04 April 2011 - 19:45

SGP Store - Stylish people's Good Partner tam maja fajne etui tego typu.

#1777 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 04 April 2011 - 22:10

m@rcinek ja nosiłem iPada 1 w tym, iSpot Apple Premium Reseller Tucano Finatex Extra Small – Torba iPad/netbook (czarny) - Etui, pokrowce i torby dwójkę również będę. Torba jest kapitalna, i mieści się do niej klawiatura appla ta mała na BT, z racji że miałem iPada w pokrowcu org, to można nosić obie rzeczy bez ryzyka uszkodzenia jednego bądź drugiego.

pzdr. Łukasz

#1778 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 April 2011 - 07:32

Ja kupiłem sobie Tucano Softskin Sleeve i jak dla mnie rewelka

#1779 bsz

bsz
  • 98 posts

Posted 05 April 2011 - 08:16

GIZIU, czy iPad 2 ze Smart Coverem mieści się w tym pokrowcu albo czy pokrowiec nie jest za luźny?

#1780 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 April 2011 - 08:29

Nie mam SC ale IMO spokojnie się zmieści. Dla mnie dużym plusem jest brak suwaków = szybki dostęp i nie obawiam się o przejechanie suwakiem o sprzęt. Tu masz wideorecenzję KLIK

#1781 Simm

Simm
  • 17 posts

Posted 05 April 2011 - 18:03

Krótki post a'la recenzja :) - zdecydowałem się na zakup bumpera Case Mate'a, o takiego [url=http://www.case-mate.com/iPhone-4-Cases/Case-Mate-iPhone-4-Hula-Case.asp]iPhone 4 Hula Case by Case-Mate[/url] , doklejając na tył obudowy folię z dołączonego zestawu. Mimo początkowych obaw, pierwszy tydzień upewnia mnie, że zakup był jak najbardziej trafny. Przezroczysta, gumowana na kantach ramka dobrze chroni telefon zarówno przed obiciem, może nawet lekkim upadkiem, jak i podczas odkładania go, przesuwania po stole itd.

Dodatkowo kształt ochraniacza sprawia, że telefon lepiej leży w dłoni, pewnie trzyma się, gdy go gdzieś odłożę, np. na oparcie fotela. Ogólnie to jest super. :)

#1782 fellert

fellert
  • 272 posts
  • SkądWygoda /k Garwolina

Posted 05 April 2011 - 20:10

Krótki post a'la recenzja :) - zdecydowałem się na zakup bumpera Case Mate'a, o takiego iPhone 4 Hula Case by Case-Mate , doklejając na tył obudowy folię z dołączonego zestawu. Mimo początkowych obaw, pierwszy tydzień upewnia mnie, że zakup był jak najbardziej trafny. Przezroczysta, gumowana na kantach ramka dobrze chroni telefon zarówno przed obiciem, może nawet lekkim upadkiem, jak i podczas odkładania go, przesuwania po stole itd.

Dodatkowo kształt ochraniacza sprawia, że telefon lepiej leży w dłoni, pewnie trzyma się, gdy go gdzieś odłożę, np. na oparcie fotela. Ogólnie to jest super. :)

A włąsnie co jest lepsze case na iphona czy futerał ??

#1783 Wojtasio

Wojtasio
  • 337 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 April 2011 - 20:31

Dla mnie też :)

#1784 nseries

nseries
  • 41 posts
  • SkądBiałystok

Posted 05 April 2011 - 21:12

Nie mam SC ale IMO spokojnie się zmieści. Dla mnie dużym plusem jest brak suwaków = szybki dostęp i nie obawiam się o przejechanie suwakiem o sprzęt. Tu masz wideorecenzję KLIK

Rozwiązanie bez zamka jest dobre, lecz nie do końca chroni ipada jeśli mówimy o szybki dostępie(bez zabezpieczania rogów). Ja używam belkinahttp://www.youtube.com/watch?v=rFsaKN303Jg&feature=related
Co do porysowania suwakiem ipada 2 nie ma obaw ma specjalnie zabezpieczony suwak. Dużym plusem jest materiał, który czyści od wewnątrz ekran :D Chroni całe urządzenie i dostęp jest równie szybki co w pokrowcach na rzepę. Również ciekawa jest cena jedynie 35zł

#1785 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 05 April 2011 - 21:28

Również ciekawa jest cena jedynie 35zł

Gdzie w tak kuszącej cenie można nabyć?

#1786 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 05 April 2011 - 21:29

Też go mam bo używałem z jedynką, ale chyba kupie neopren incase, bo irytujące jest naciąganie materiału na rogi i ochrona też nie jest wybitna, troche cienki jest.

#1787 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 05 April 2011 - 23:09

Gdzie w tak kuszącej cenie można nabyć?

ponawiam pytanie, gdzie w tej zacnej cenie?

#1788 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 05 April 2011 - 23:11

Etui do iPada Belkin czarne - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
O tym mówisz?
Edit: na youtube widać, że cieniutki jest

#1789 nseries

nseries
  • 41 posts
  • SkądBiałystok

Posted 06 April 2011 - 00:03

ponawiam pytanie, gdzie w tej zacnej cenie?

Ja kupiłem w Białymstoku ostatni, więc szukajcie na allegro itp. Co do grubości moim zdaniem to dobrze, że nie jest puszysty. Ma chronić, a nie bronić przed atakami :) istotne jest, że brzegi są puszyste i nic mu się nie dzieje gdy wala się w plecaku. Pozdrawiam

#1790 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 06 April 2011 - 00:20

Moim zdaniem słabo. Ja do plecaka wole grubszy neopren jak incase. Jak ci coś naciśnie na ekran w plecaku to się wspomnisz swoje słowa o tym jak to dobrze, że taki cienki:)

#1791 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 06 April 2011 - 09:49

Ja wczoraj dostałem pokrowiec PURO [http://www.ispot.com...rny_p35709.html , i muszę powiedzieć, że wykonany jest kapitalnie, klips do zrobienia z niego podstawki jest na magnes, więc zawsze trzyma się pokrowca jak i zagiętej przykrywki. Wykonanie naprawde estetyczne i dokładne, od środka miekka wyściółka, dostęp do kamerek oczywiście jest, fotki na stronach są błędne. Jak ktoś chce to mogę porobić REAL foty. Szkoda tylko, że póki co siedzi tam kartonowy ipad :(, ale w piątek/sobotę powinno się to zmienić :)

pzdr. Łukasz

#1792 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 April 2011 - 07:37

Czy ktoś już używa folii na tyle ? Bardzo podoba mi się folia iCarbons, czy znajdę na chwilę obecną coś jeszcze lepszego ?

#1793 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 07 April 2011 - 07:46

W sumie fajne sa te carbony, ale czy te naciągane na ciepło rogi nie puszczą, to ja nie wiem. Mógłby ktoś przetestować bo z takim carbo użycie SC nabiera nowego znaczenia. Mogli by zrobić wersję z wycięciem na SC. pzdr. Łukasz

#1794 4PPL3

4PPL3
  • 82 posts

Posted 07 April 2011 - 08:12

Od około dwóch tygodni jestem posiadaczem i4. Kupiłem sobie bumper + folie: sgp neo hybrid ex. Już po pierwszym dniu zrezygnowałem z bumpera, gdyż złe mi sie wyjmowało telefon z kieszeni przez tą gumę po bokach. Folie mam cały czas założone, lecz już jest widoczne na nich mnóstwo rys, dlatego zastanawiam się rownież nad zdjęciem tych foli. Może mi ktoś powiedzieć jak rysuje się szkło zastosowane w i4 w porównaniu do foli sgp dołączonych do zestawu sgp neo hybrid ex? Rownież możecie sie podzielić waszym doświadczeniem, co sie stanie z i4 po upadku z 1 metra?

#1795 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 07 April 2011 - 09:34

W sumie fajne sa te carbony, ale czy te naciągane na ciepło rogi nie puszczą, to ja nie wiem. Mógłby ktoś przetestować bo z takim carbo użycie SC nabiera nowego znaczenia. Mogli by zrobić wersję z wycięciem na SC.

pzdr. Łukasz

Przecież jest w dalszym ciągu możliwość na SC

Dołączona grafika

#1796 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 07 April 2011 - 09:43

no jest ale odstaje ciut, chyba. To twoja fotka i twój ipad ?? pzdr. Łukasz

#1797 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 07 April 2011 - 10:19

no jest ale odstaje ciut, chyba.

To twoja fotka i twój ipad ??

pzdr. Łukasz

Niestety , na swojego wciąż poluje.

Natomiast w Pl można na allegro nabyć takie :

http://img09.allegro...4/34/1541843483

http://img09.allegro...0/48/1540604820

#1798 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 07 April 2011 - 11:47

Ta mi się nie podoba, chodziło mi o to że jak się pochyli ipada z SC to, żeby nie rysować krawędzi ta niestety może nie wystarczyć, ale opcja z tą wcześniejszą, o ile rogi nie będą odłazić jest przekonywująca. pzdr. Łukasz

#1799 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 07 April 2011 - 13:21

Ta mi się nie podoba, chodziło mi o to że jak się pochyli ipada z SC to, żeby nie rysować krawędzi ta niestety może nie wystarczyć, ale opcja z tą wcześniejszą, o ile rogi nie będą odłazić jest przekonywująca.

pzdr. Łukasz

Jestem dokładnie tego samego zdania, tylko nie dostępna w PL jest tamta wcześniejsza wersja

#1800 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 April 2011 - 13:28

Ale wysyłają do PL ;) Sam się zastanawiam nad kupnem ale czekam na przesyłkę z Macally SNAP-2C na którą już tydzień czekam :/

P.S. Incipio iPad 2 feather Ultralight Hard Shell Case

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users