Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

Futera艂y, etui itp.

• Please log in to reply
8842 replies to this topic

#1326 dezpol

dezpol
  • 67 posts

Posted 22 September 2010 - 17:03

Witam wszystkich. Potrzebuj臋 waszej pomocy w doborze jakiego艣 ochraniacza na iPhona 3G. Mia艂em jaki艣 ochraniacz (plastikowy) ale za 20zl tyle 偶e pop臋ka艂 :P zosta艂 mi jeszcze jaki艣 gumowy ale kompletnie mnie nie zadowala bo telefon nie wje偶d偶a do kieszeni tylko si臋 zatrzymuje. Prosz臋 was o pomoc w doborze jakiego艣 dobrego "ochraniacza" tak 偶eby telefon swobodnie wje偶d偶a艂 mi do kieszeni i by艂 dobrze zabezpieczony ;]. Dzi臋ki za pomoc

#1327 Patrix

Patrix
  • 94 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 22 September 2010 - 17:31

Witam wszystkich. Potrzebuj臋 waszej pomocy w doborze jakiego艣 ochraniacza na iPhona 3G. Mia艂em jaki艣 ochraniacz (plastikowy) ale za 20zl tyle 偶e pop臋ka艂 :P zosta艂 mi jeszcze jaki艣 gumowy ale kompletnie mnie nie zadowala bo telefon nie wje偶d偶a do kieszeni tylko si臋 zatrzymuje. Prosz臋 was o pomoc w doborze jakiego艣 dobrego "ochraniacza" tak 偶eby telefon swobodnie wje偶d偶a艂 mi do kieszeni i by艂 dobrze zabezpieczony ;]. Dzi臋ki za pomoc

Ze swojej strony polecam Incase slider te偶 mia艂em ten sam problem z wyborem co Ty a dzi艣 ju偶 mog臋 powiedzie膰 偶e jestem bardzo zadowolony ;-) Moje posty zobaczysz na tej i poprzedniej stronie. Pozdrawiam

#1328 zbieraj

zbieraj
  • 1016 posts
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Posted 23 September 2010 - 06:59

Jakby kto艣 chcia艂 recenzji Speck Fitted: http://myapple.pl/ip...tml#post1365774 :D

#1329 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 23 September 2010 - 13:08

Je艣li kto艣 planuje zakup produkt贸w SGP to polecam na ebayu sprzedawc臋 - unitedsgpcorp.
Kupi艂em 16 wrze艣nia SGP Skin Guard (folia na prz贸d i na ty艂 carbonowa os艂onka) i 22 ju偶 u mnie w skrzynce znalaz艂em. Bardzo tania przesy艂a - 2$. W sumie 63 z艂. Na allegro najtaniej 100 z艂 + przesyka i 2 tygodnie czekania.

Bartek

Ja kupi艂em tego na allegro i czeka艂em 6 dni, wi臋c nie m贸w 偶e dwa tygodnie, adnotacja do dw贸ch tygodni jest na wypadek gdyby paczka si臋 op贸藕ni艂a, bynajmniej tak zapewni艂 mnie sprzedawca.
Pozdrawiam!

#1330 suprnowa

suprnowa
  • 664 posts
  • Sk膮dRadom/Norway

Posted 23 September 2010 - 13:40

http://myapple.pl/sp...ra-crystal.html

#1331 Chucky

Chucky
  • 28 posts

Posted 23 September 2010 - 14:36

sprawd藕 takie etui:
Sklep internetowy iSpot APR komputery Apple Mac, iPod, iPhone, akcesoria iPod, iPhone, oprogramowanie.

#1332 blou

blou
  • 171 posts

Posted 28 September 2010 - 22:45

iPhone Pouch - Pouches/Cases - Store

swietne, designerskie i z microfibry! wszedzie pisza ze pasuja na iPhone'a 4 - kupuje, napisze jak juz bede mial :)

#1333 vinci

vinci
  • 2693 posts
  • Sk膮dPozna艅

Posted 01 October 2010 - 14:28

M贸j ulubiony futera艂 do iPhona 3G/3GS wyszed艂 w wersji na czw贸rk臋 ale moim zdaniem na czw贸rce wygl膮da s艂abo:
Welcome to SwitchEasy

Dla czw贸rki moja ulubiona ochrona to Bumper + folia SGP Steinheil Full Body.

#1334 Nicram100

Nicram100
  • 34 posts
  • Sk膮dPabianice / 艁贸d藕

Posted 01 October 2010 - 17:33

SGP tez ma kilka "skorek" fajnych SGP iPhone 4 Skin Guard Set Series [Leather DeepBlack] :-D ja zamowilem ta. :-)

no to teraz tylko cie czeka odprawa celna :P powodzenia.... i dop艂ata vatu

#1335 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • Sk膮dKrak贸w

Posted 01 October 2010 - 19:39

no to teraz tylko cie czeka odprawa celna :P powodzenia.... i dop艂ata vatu

Ja zam贸wi艂em z SGP Store foli臋 na ekran na iPada antyfingerprint oraz sk贸rzany pokrowiec Illuzion Series na iPhone 4.
Przed chwil膮 wr贸ci艂em z poczty, bo tradycyjnie znalaz艂em awizo w skrzynce. Fakt, 偶e paczka by艂a w Urz臋dzie Celnym w Warszawie, pude艂ka pootwierane wszystkie, ale vatu nie naliczyli :)

#1336 Oczy Kobry

Oczy Kobry
  • 46 posts

Posted 02 October 2010 - 18:23

Witam , poszukuje sk贸rzanego pokrowca do iphone'a 3G kt贸ry otwiera sie poziomo, koloru czarnego na zewn膮trz a w 艣rodku be偶owego , dobrze by bylo jak by mial kieszonki na karty kredytowe , kartki etc. . Kiedy艣 widzia艂em taki ale teraz nie mog臋 znale藕膰 w 偶adnym sklepie z akcesoriami czy allegro, je艣li kto艣 taki widzia艂 to prosz臋 o link. Pozdrawiam.

#1337 DejDej

DejDej
  • 10 posts

Posted 05 October 2010 - 07:16

To i ja si臋 wypowiem. iPhone 4 jest pierwszym telefonem z logo jabuszka w moim posiadaniu. Jestem lewor臋czny wi臋c problem gubienia zasi臋gu niestety mnie dotkn膮艂 i nawet soft 4.1 nie pom贸g艂 nic w tej sprawie, ale do rzeczy... Przetestowa艂em (prawie) wszystkie dost臋pne case'y z programu darmowych oraz s艂ynny ju偶 apple bumper. 呕adne rozwi膮zanie nie przypad艂o mi do gustu - najgorzej wypad艂 produkt belkina (tragedia wykonania, tani plastik). Ka偶y mia艂 wady, ma艂o zalet. Najfajniej (wg mojej opinii) na iPhonie wygl膮da艂 griffin Reveal Etch, ale spasowanie boczne oraz materia艂 wykonania "trzymania bocznego" pozostawia wiele do 偶yczenia. Ci膮gle s艂ysz臋 - Bumper + IS, albo Bumper + SGP. Sorry, ale Bumper r贸wnie偶 nie rzuca na kolana, a ju偶 w og贸le za takie pieni膮dze. Poza tym policzmy: Przy dobrych lotach Bumper +- 100 z艂 + folia SGP lub IS +- 120 z艂 = +- 220!!! z艂otych za ochron臋 telefonu, na dodatek niepe艂n膮 (plecki os艂oni臋te) przy upadku na niep艂ask膮 powierzchni臋 np. kostka brukowa, kamienie, sami wiecie co si臋 stanie. Osobi艣cie u偶ywam DEXIM Bracelet. Dlaczego? za kwot臋 79 pln w ispocie dosta艂em - Bardzo dobrze przylegaj膮cy case do telefonu wykonany z silikonu, kt贸ry zapewnia 艣wietn膮 przyczepno艣膰 zar贸wno do d艂oni jak i innych powierzchni. Najlepszy "grip" ze wszystkich jakie pr贸bowa艂em. Dodatkowo 2 matowe os艂ony na prz贸d i ty艂 iPhona - troche si臋 palcuje, ale 艣wietnie si臋 wyciera i co najwazniejsze - s艂o艅ce nie jest ju偶 problemem. Naprawd臋 polecam. Je艣li kto艣 chcia艂by Griffina Reveal Etch - kontakt priv. ch臋tnie si臋 pozb臋de

#1338 kaaczor

kaaczor
  • 45 posts
  • Sk膮dwwa

Posted 06 October 2010 - 08:03

Korzysta艂 kto艣 mo偶e z takiej folii od Puro Sklep internetowy iSpot APR PURO Screen Protector – Folia ochronna do iPhone 4 (przd + ty) - iPhone 4 ? Nie ukrywam, ze cena jest atrakcyjna i to jedyna oferta na prz贸d i ty艂 w iSpocie.

#1339 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • Sk膮dKrak贸w

Posted 06 October 2010 - 08:52

Mia艂em kiedy艣 foli臋 Puro na ekran do 3GS, IMo by艂o ok.

#1340 adamtb

adamtb
  • 1 posts

Posted 13 October 2010 - 22:53

Chocia偶 bardzo nie lubi臋 wszelkiego rodzaju ochraniaczy, prezerwatyw i futerek na telefon, jestem zmuszony jako艣 zabezpieczy膰 mojego 3GS. Zakupi艂em kiedy艣 gumow膮 os艂on臋 firmy incipio, ale nie by艂em w stanie z ni膮 wytrzyma膰, by艂a za du偶a. Zale偶y mi g艂贸wnie na tym, 偶eby ochraniacz by艂 ma艂y, nie wystawa艂 zbyt bardzo i nie przeszkadza艂 w u偶ywaniu telefonu oraz na tym, aby chroni艂 szybk臋 przed upadkami. Chcia艂bym wyda膰 na niego 50-80z艂. Co polecicie w takiej sytuacji ?

#1341 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • Sk膮dKrak贸w

Posted 14 October 2010 - 08:30

Zale偶y mi g艂贸wnie na tym, 偶eby ochraniacz by艂 ma艂y, nie wystawa艂 zbyt bardzo i nie przeszkadza艂 w u偶ywaniu telefonu

http://www.ispot.com...rne_p24830.html
http://tachobis.pl/s...ent-blue-2.html
http://tachobis.pl/s...-3gs-black.html
Dost臋pne s膮 r贸偶ne kolory.

aby chroni艂 szybk臋 przed upadkami.

Na ekran to tylko folia, ew. mo偶na kupi膰 zamykany pokrowiec/skarpete.

#1342 123456789max

123456789max
  • 154 posts

Posted 14 October 2010 - 08:32

A ja mam takie pytanko,czy taki case Louis Vuitton Iphone case 3G Others b臋dzie pasowa艂 do iPhone'a 4?Nied艂ugo go kupuj臋 i aby unikn膮膰 tego,co sta艂o si臋 z moim 3G postanowi艂em wyposa偶y膰 si臋 w jaki艣 futera艂.Jestem bardzo wybredny i wszystkie te gumy,szk艂a i inne tego tupu rzeczy s膮 dla mnie ohydne i podoba mi si臋 tylko ten :)Pytanie jest w艂a艣nie to jedno.Czy b臋dzie on pasowa艂 do 4.Nie jest to rzecz tania,dlatego wol臋 mie膰 pewno艣膰.Z g贸ry thx za pomoc :)

#1343 belmondoo

belmondoo
  • 78 posts

Posted 14 October 2010 - 13:37

na iPhone 4 zam贸wi艂em sgp skin guard. za 17 dolcow macie pe艂n膮 ochron臋 przodu- folia steinheil i ty艂u- ja wzi膮艂em leather black i stwierdzam 偶e wygl膮da na prawd臋 spoko. paka do polski sz艂a 8 dni, zero problem贸w z zam贸wieniem

#1344 corba

corba
  • 242 posts
  • Sk膮dBielsko-Bia艂a

Posted 14 October 2010 - 22:48

Chcia艂bym zakupi膰 t臋 sk贸rk臋

Sk贸rka SGP Guard WHITE or BLACK do Apple iPhone 4 (1257310682) - Aukcje internetowe Allegro

U偶ywa kto艣 mo偶e ? S膮dz膮c po zdj臋ciach to jest to chyba nak艂adane tak jak folia.

#1345 Rayman

Rayman
  • 217 posts
  • Sk膮d艢l膮skie

Posted 14 October 2010 - 22:57

YouTube - SGP Skin Guard For The iPhone 4

a u偶ywa kto艣 mo偶e skarpety firmy SOX z iPhone'em 4 ?

#1346 belmondoo

belmondoo
  • 78 posts

Posted 15 October 2010 - 09:13

Chcia艂bym zakupi膰 t臋 sk贸rk臋

Sk贸rka SGP Guard WHITE or BLACK do Apple iPhone 4 (1257310682) - Aukcje internetowe Allegro

U偶ywa kto艣 mo偶e ? S膮dz膮c po zdj臋ciach to jest to chyba nak艂adane tak jak folia.

no w艂a艣nie o tym pisa艂em w po艣cie wy偶ej. nak艂adasz to jak foli臋 na prawd臋 bezproblemowo. nie radz臋 tylko bra膰 bia艂ego bo nie jest a偶 tak idealnie doci臋ta ta sk贸rka i b臋dziesz mia艂 dooko艂a czarn膮 obw贸dk臋. a i lepiej zam贸w z ich strony firmowej z przesy艂k膮 zap艂acisz 70z艂.

#1347 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • Sk膮dTarn贸w

Posted 16 October 2010 - 14:03

Prosz臋 niech mi kto艣 poleci jaki艣 case do iPhone 4, chce 偶eby by艂 do艣膰 wytrzyma艂y (艣rednio/wysoka wytrzyma艂o艣膰), najlepiej jakby w zestawie by艂a folia, widzia艂em switch easy reptile ale to by艂o na allegro i bardzo drogie :P Acha, i jak kto艣 taki futera艂 znajdzie to najlepiej 偶eby da艂o si臋 to zam贸wi膰 z jakiego艣 e-sklepu. Z g贸ry dzi臋kuje

#1348 belmondoo

belmondoo
  • 78 posts

Posted 16 October 2010 - 16:29

tylko nie kupuj swich easy nude bo to najwieksza tandeta jaka kupilem w zyciu. mozna go porysowac paznokciem delikatnie dotykajac. po 3 dniach wyrzucilem do kosza. tu masz opisy futerolow darmowych od apple moze cos wybierzesz

Apple iPhone 4 Case Program - Here Are The Best + Worst Picks (Updated!) | iLounge Backstage

#1349 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • Sk膮dTarn贸w

Posted 16 October 2010 - 16:45

Dzi臋ki za rad臋, przegl膮dnae ten artyku艂, jak kto艣 ma jaki艣 pomys艂 dot. co m贸g艂bym kupi膰 to prosz臋 pisa膰 !

#1350 michasz

michasz

• 2914 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 16 October 2010 - 20:47

Czy kto艣 u偶ywa Incase Slider dla iPhone'a 4? Jest ok czy s膮 jakie艣 mankamenty? :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users