Jedyny minus kupowania na eBay/Amazon US to, że prawdopodobnie doliczą cło...:roll:
Wracając do SGP i kupowania na allegro - trzeba uważać bo goście sprzedają, od ręki, wszystko super, poza jednym, małym szczegółem. W komplecie powinno być: 2x folia przód + 2x folia tył, na aukcjach rozdzielają te komplety i sprzedają je jako dwa osobne po normalnej cenie.
Cła może nie , tylko VAT na poczcie bo przekracza 28dolców. Co do SGP jak kupiłem Incredible Shield Gloss Full Body z US i był jeden komplet. Ceny na allegro zostawię bez komentarza bo np 22usd + 6usd wysyłka, koperta ląduje w skrzynce pocztowej, a na allegro 169zł
Kurde nigdy nie zamawiałem z Amazon US... tam się Płaci po przez PayPal i jaką mam gwarancje uzyskania towaru?
W ogóle nie widzę opisu...
Może jednak link do strony producenta? Jak znam życie to skończę z 3 pokrowcami;) SGP vintage Incase i belkin:p hehe
Pozdrawiam!
Zamawiam często z amazona US i UK, płacisz karta, każda paczka dochodzi. US 2tyg, UK 3-4dni.
SGP Vintage też polecam kupić w US, troszke kasy w kieszeni zostanie.
http://www.goincase....tegory/iPhone 4
EDIT: Właśnie dotarł do mnie SGP Vintage z US, 55usd i brak jakichkolwiek dopłat w PL.