Futerały, etui itp.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 13:28
Napisano 14 sierpnia 2010 - 13:36
Napisano 14 sierpnia 2010 - 13:38
Vulcan - chroni przed rysami i prze urazem mechaniczny - upadek
Incase Slider - jak dla mnie troche za duży.
---------- Wpis dodano o 14:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 14:37 ----------
To ja proszęPS. tekst lekko reklamowy, nie ukrywam, ale opis jest rzeczywisty w 100%, jak ktoś by chciał mogę cyknąć fotkę.

Napisano 14 sierpnia 2010 - 13:49

Napisano 14 sierpnia 2010 - 14:32
Ależ proszę, ciężko pokazać coś, czego nie widać, ale myślę, że się udało. Widoczne gdzieniegdzie na ekranie lekkie tęcze są od drgań aparatu, a nie przez folię, zresztą niektóre są idealne bez tego efektu.To ja proszę
Ja też nie, ale jak pojawiła się rysa na 3cm na miesięcznym iP 4 a potem kolejna mniejsza i kolejna to nie wytrzymałem... rozumiem po roku, ale w miesiąc?! Poza tym jak pisałem, nie lubię tak zaburzać widoku obrazu - a w tej folii tego efektu nie ma + jej gładkość jest idealna a łatwość czyszczenia jest tylko lekko mniejsza niż oryginalnego szkła - na prawdę są nieźli.Co do folii, to ja jakoś nigdy nie byłem ich zwolennikiem, nie mam pojęcia czemu
Oto fotki, w paczce jak ktoś chce, wprost z aparatu (dorzuciłem dwa, jak ktoś ściągał niech jeszcze raz klliknie):
http://busted.pl/img..._Oleophobic.zip
Oraz z ImageShack (uwaga, każda po 4MB około):

Napisano 14 sierpnia 2010 - 23:28
nie tak jak te "super" invisibleSHield które są very visible, łatwo wycieralna, nie łapie odcisków i w ogóle, ani trochę nie zniekształca wyświetlanego obrazu w iP 4.
1. Mam IS od roku, i ostatnio jakiś znajomy się mnie spytał, czy ja jakoś chronię tego iPhone'a. Odparłem tak - mam na nim folię. Oczywiście mi nie uwierzył i dopiero biorąc go do ręki zobaczył, że na moim iPhone jest naklejona folia Invisible Shield. Z daleka takiej folii nie widać i nie szpeci ona telefonu (i tylnego jabłuszka) jak różne pokrowce i inne GelaSkiny.
2. A czy IS jest trudno wycieralna? Jedno przetarcie koszulką i telefon wygląda jak nowy

3. Każda folia zniekształci obraz, jeżeli jest uszkodzona. Póki folia nie jest poważnie porysowana, obraz jest idealnie czysty.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 23:47

Skoro nie widzisz jaki to ma kolosalny efekt skórki pomarańczowej, również z odciskami nie jest tak wesoło na niej, łapie ponoć każde dotknięcie.
Nie kupuj iP 4 bo nie zauważysz piękna Retiny - szczególnie jak to założysz.. chociaż może wtedy zrozumiesz jaki IS to złom ;-)
Dużo czytałem zanim zdecydowałem się na folię bo tego nie lubię - invisibleShield jest tylko znana a sporo krytyki na nią idzie - SGP jest w sumie bardziej znane z pokrowców różnych a szkoda, bo folie mają perfekcyjne.
---------- Wpis dodano o 00:47 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:44 ----------
Z daleka takiej folii nie widać i nie szpeci ona telefonu (i tylnego jabłuszka) jak różne pokrowce i inne GelaSkiny.
.
Jeszcze dodam, mojej nie widać także z BLISKA, a na tył też są takie same, których również nie widać z BLISKA. ;-)
Napisano 15 sierpnia 2010 - 12:01
Napisano 15 sierpnia 2010 - 12:07
Wiec moja nastepna bedzie taka http://www.sgpstore....roducts_id/1554
Full Body taniej niz i narkoman'a

Napisano 15 sierpnia 2010 - 13:56
Napisano 15 sierpnia 2010 - 14:10
Jestem nieprzekonany do oklejania tyłu iPhone'a. Obawiam się, że na rogach folia może nie przylegać zbyt dobrze i zacznie odchodzić.
Możesz kupić GelaSkins, a na przód nakleić folię wspomnianą przez narkomana (ah ten nick).

Napisano 15 sierpnia 2010 - 14:25

Napisano 15 sierpnia 2010 - 14:30

Napisano 15 sierpnia 2010 - 20:49
I co do tego SGP - jaka cena i gdzie kupiłeś, bo fotki są wyżej z tego co widzę
.
Kupiłem u SGP po prostu w stopce jest link, bo kupiłem pakiet i sprzedaję teraz.
Przedmioty u
Jak ktoś chce to mogę aktywnym forumowiczom puścić taniej.
Niestety z wysyłką, cłem etc wychodzi sporo więcej niż 13$ ;-/ Dla chętnych 109pln z wysyłką już sprzedam.
PS. Do jakiegoś admina - kiedy naprawicie te ucinające się linki po pierwszej polskiej literze? Irytujące to jest...
Napisano 17 sierpnia 2010 - 14:13
- [url]http://www.armago.pl/incipio-feather-dla-iphone-4-bnajpopularniejsze-etui-w-europieb-matte-black-p-2516.html[/url]
- [url]http://www.armago.pl/incipio-ultracienkie-feather-slim-etui-do-iphone-3g-3gs-black-bpolecamyb-p-2322.html[/url]
Przetestowałam już spoooro etui na swoim iPhone ale to jak dla mnie sprawdza się najlepiej

Napisano 17 sierpnia 2010 - 15:55
Do iPhone'a mogę z czystym sumieniem polecić etui Incipio Feather:
- Incipio Feather dla iPhone 4 - Najpopularniejsze etui w Europie (MATTE BLACK) : Incipio - Armago - Apple Sklep - Autoryzowany Sprzedawca Apple, Sklep komputery, laptopy Apple, iPod, iPody sklep, iPhone akcesoria sklep. Apple Polska
- Incipio Ultracienkie Feather Slim etui do iPhone 3G/ 3Gs BLACK POLECAMY : Incipio - Armago - Apple Sklep - Autoryzowany Sprzedawca Apple, Sklep komputery, laptopy Apple, iPod, iPody sklep, iPhone akcesoria sklep. Apple Polska
Przetestowałam już spoooro etui na swoim iPhone ale to jak dla mnie sprawdza się najlepiejWygląda ładnie i estetycznie, chroni iPhone'a ale praktycznie go nie pogrubia
No i w zestawie z etui są 2 folie na ekran. Jest dostępne w różnych kolorach, zarówno do iPhone 3G/3Gs jak i do iPhone 4
Też mam Incipio Feather, przyzwoita cena i bardzo dobre wykonanie.. Wszystko fajnie tylko, że po ponad 2 miesiącach zaczyna schodzić farba (łuszczy się na brzegach na dole).
Napisano 17 sierpnia 2010 - 17:36
Efekt "skorki" ma IS, to akurat mi nie przeszkadza, ale ogolnie juz nigdy jej nie kupie, rusza sie, odkleja sie, brudzi sie itd.
Wiec moja nastepna bedzie taka SGP Steinheil EX Premium Matte for Apple iPhone 4 (Anti-Fingerprint Full Body Protection Film Set)
Full Body taniej niz i narkoman'a
piszesz, że nie kupisz tego więcej a tydzień temu jak prosiłem o pomoc w wyborze 3gs a 4 czy coś innego w tym temacie http://myapple.pl/ip...cos-innego.html
napisałeś
Proponuje poczekac na iphone4, do tego invisible shield lub jego odpowiednik i bumper za free, nie ma bata zeby sie cos stalo, no chyba ze pila go bedziesz traktowal (-:
Sprawa jest prosta, stac cie na 4 kup go...
dredg widzę, że masz dużą wiedzę i staż w iphonach a właśnie moja wymarzona 4 ma być pierwszym gadżetem ze stajni Apple

Narkoman ma niby w dobrej cenie, ale kryptoreklama mnie odrzuca

Tak więc proszę o zagorzałą dyskusję na temat w co wsadzić i czym obkleić IP 4

Napisano 22 sierpnia 2010 - 11:50
Napisano 22 sierpnia 2010 - 14:17
Napisano 22 sierpnia 2010 - 14:27

http://sklep.macsimu...eries-2wonblack
Napisano 23 sierpnia 2010 - 19:23
Napisano 23 sierpnia 2010 - 19:31
Napisano 23 sierpnia 2010 - 19:56

Napisano 26 sierpnia 2010 - 21:38
Napisano 26 sierpnia 2010 - 21:47
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2