Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#4151 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 03:18

A dziś w media markt widziałem i mierzyłem HAMA za 57 zł i idealnie lezał z tyłu całe czarne i chyba nie był to plastik tylko jakiś poliwęglan bo bardzi przyjemne .... i też zastanawiam się czy nie przepłacać i kupić takie same bo sądze że tak samo jest cienkie plus wystaje po bokach tak z 0.1mm nad wyswietlacz wiec jak sie połozy na brzuszek to chroni ekran...

#4152 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 03:30

Incipio też chroni podobnie erkan, ale jak lubisz duzo telefon z rąk wypuszczać to możesz tylko pomarzyć o ochornie przedniego panelu. Czytałem recenzje na jakimś zagranicznym blogu. Cena Incipio jest w miare przystępna, bo Spigen juz kosztuje 100zł.
Dla mnie marka Hama zalatuje dziadostwem, podobnie jak Manta ;).

- - - Połączono posty - - -

recenzja: http://www.todaysiph...ew-and-gallery/

#4153 piotrrz

piotrrz
  • 13 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 10:38

Po zastanowieniu zakupiłem na tył folię JCPAL na plecki i wg mnie bardzo dobrze to wygląda. Ochrona plecków zapewniona, dodatkowo iPad nie ślizga się tak bardzo w ręku.
[url=http://ispot.pl/JCPAL_folia_na_przod_i_tyl_iPada_3_wersja_Matowa_p40919.html]Apple iSpot Premium Reseller JCPAL folia na przód i tył iPad'a 3 (wersja Matowa) - Wyprzedaż[/url]

#4154 campeone

campeone
  • 47 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 12:57

Miał ktoś do czynienia z tą wsuwką Puro?

PURO Essential Slim Case [White], Futerał do iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl

Ciekaw jestem jak wypada jakościowo, 50zł to bądź, co bądź sporo kasy.

#4155 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 14:47

ETUI SGP Spigen Crumena S do iPhone 5 FV 2 kolory (2891962932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To mi się też kurcze podoba. Na youtube widziałem jedną recenzje, iphone trzyma się w tym idealnie, nie wypada. Uzywałem z Boldem 9900 etui ze skóry i było super. Tego własnie mi brakuje w iPhone, i chyba się ku temu przekonam. Może ktoś używa to się wypowie ??

#4156 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 16:09

Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.

To moze takie:
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 5
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie

#4157 awakeman

awakeman
  • 508 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 20:57

ETUI SGP Spigen Crumena S do iPhone 5 FV 2 kolory (2891962932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To mi się też kurcze podoba. Na youtube widziałem jedną recenzje, iphone trzyma się w tym idealnie, nie wypada. Uzywałem z Boldem 9900 etui ze skóry i było super. Tego własnie mi brakuje w iPhone, i chyba się ku temu przekonam. Może ktoś używa to się wypowie ??

Gorzej jak Ci iPhone wyleci z rąk i wyląduje na tej górnej, nie chronionej przez wsuwkę części telefonu...

#4158 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 09:43

A jak mi upadnie w Ultra Thin Air to co nie zniszczy się ? Prawda jest taka że wsuwki lepiej chronią telefon. A to że mozesz być gapą i Ci wypadnie to z ręki to już inny problem ;).

#4159 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 14:30

Koniec końców dziś zamówiłem SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear do mojej czarnej 5. Po ilus tam recenzjach, zdjęciach najbardziej pasuje mi jednak to. Jak dojdzie podziele sie wrażeniami. Skórzane wsowki są fajne, ale jakoś po dłuższym zastanowienu lepiej wyciągać z kieszeni juz golego iPhone niż jeszcze pózniej wyciągać go z etui.

#4160 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 14:44

czekam na relację

#4161 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 18:09

Najlepszym rozwiązanie będzie jak pojadę do Cortland i tam coś wybiorę co będzie mi pasowało a jeśli chodzi o SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear to chyba lepiej już zamówić z tym czarnym tyłem iPhone 5 Case Ultra Thin Air z czarnym tyłem bo te przezroczyste niby udają pokrowce których nie widać bo są przezroczyste i efekt chyba jest taki sobie.... jak już kupować pokrowiec niech ni bedzie i niech go bedzie widać )

#4162 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 18:56

Ale ja chce żeby było widać jabłko i cały tył. Bo iPhone 5 z tyłu wygląda super :). A co mi po kolorze czarnym z tyłu ? W cortlandzie jest ubogi wybór, szczególnie w tym w Katowicach.

#4163 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 20:39

a jest gdzies w Katowicach lub okolicy sklep z duzym wyborem ?

#4164 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 21:05

Hej . moglibyście mi polecić jakie dobre etui do iPhone 5 najlepiej białe i plastikowe żeby dobrze chroniło a zarazem było bardzo cienkie ? w rozsądnych cenach tak do 70 zł ;) dzięki za pomoc

#4165 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 22:15

z tego co przeczytałem i podlukałem w waszych linkach to najbardziej mi się podoba iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim, SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones Jest ochrona gdy kładziesz telefon na blacie, są folie chroniące przed zarysowaniem.

#4166 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 08:00

a jest gdzies w Katowicach lub okolicy sklep z duzym wyborem ?

w iSpocie w Silesii jest sporo ale marne firmy. O Spigen czy Incipio mozna tam pomarzyć. Cortland ma tam swoją małą półkę z Incipio jak byłem to były dwa może trzy modele. Pozostaje internet.

z tego co przeczytałem i podlukałem w waszych linkach to najbardziej mi się podoba iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim, SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones Jest ochrona gdy kładziesz telefon na blacie, są folie chroniące przed zarysowaniem.

miałem bumpera, ba nawet mam tego samego tylko nie slim do 4s, i nie podoba mi sie za nic w świecie. Telefon wydaje sie w tym gruby. Nie wiem jak w przypadku 5 będzie to wyglądało, ale drugi raz wolałem nie ryzykować.

Hej . moglibyście mi polecić jakie dobre etui do iPhone 5 najlepiej białe i plastikowe żeby dobrze chroniło a zarazem było bardzo cienkie ? w rozsądnych cenach tak do 70 zł ;) dzięki za pomoc

To sobie zobacz, może warto dołożyć te 30zł http://allegro.pl/et...2890576556.html

#4167 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 14:34

jak pech to pech. Wybrałem sie do Cortlanda i akurat mieli inwentaryzacje :// w ispocie w silesii jest marnie. byłem tam pare dni temu i ani jednego nie byli w stanie zaoferować. tzn cieniutkie plecki :D

#4168 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2013 - 15:46

Kurcze, wziąłbym SGP Ultra Thin Air w kolorze czarnym ale wkurza mnie że nie będzie widać jabłka (tył iP5 jest piękny). Wygląda na że idealny byłby Switcheasy Nude ale miałem go w iP4. Był super owszem ale cholernie się rysował i po tygodniu nadawał się tylko do kosza.

#4169 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 16:35

No to soft clear albo crystal clear ;).

#4170 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 16:50

Kurcze, wziąłbym SGP Ultra Thin Air w kolorze czarnym ale wkurza mnie że nie będzie widać jabłka (tył iP5 jest piękny). Wygląda na że idealny byłby Switcheasy Nude ale miałem go w iP4. Był super owszem ale cholernie się rysował i po tygodniu nadawał się tylko do kosza.

To weź Clear ;)

PS - mam pytanko czy mam pewność co do oryginalności tego etui ? http://allegro.pl/et...2890576556.html

#4171 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2013 - 17:26

Soft mi się nie podoba a przeźroczyste etui miałem do iP4 i one się też rysują. Najlepszym case'em jest Incase Snap Case. Po dwóch latach wyglada jak nowy. No nic biorę Ultra Thin Air czarny ;)

#4172 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 19:31

To weź Clear ;)

PS - mam pytanko czy mam pewność co do oryginalności tego etui ? ETUI SGP SPIGEN Ultra Thin Air do iPhone 5 Folia (2890576556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam firmę zamawiałem u nich już 3 etui, szybko sprawnie i bez problemów. Towar w pełni oryginalny.

#4173 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 20:58

Puro Clear
Case-mate Barely There

#4174 hyrdyl

hyrdyl
  • 32 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 02 stycznia 2013 - 21:16

Czy używa ktoś tych plecków i mógłby coś o nich napisać MARKOWE ETUI SMART BACK COVER iPad 3 iPad 2 24H/FV (2915283666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albohttp://allegro.pl/et...2908954583.html ?

#4175 rmn1

rmn1
  • 81 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 23:51

Mam pytanie, czy ktoś miał styczność z takim etui?
Etui Sena Hampton Flip na telefon iPhone 4 - Apple Store (Polska)
Jak wykonanie i jakość?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych