Futerały, etui itp.
Napisano 28 grudnia 2012 - 18:52
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.
Napisano 28 grudnia 2012 - 19:46
@usbuzzer elegancka wsuwka to tylko marki SENA. Włoska skóra idealnie dopasowana do iphone 4/4s. Polecam model ultra slim, jest wiele kolorów, sam posiadam czarny. Po dwóch latach używania wciąż jak nowa. Tylko czekam na taką do iP5
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.
Sena rzeczywiście wygląda świetnie i czegoś w tym stylu szukałem. Myślałem jednak o zupełnie innych proporcjach - to folia będzie towarzyszyć mi cały czas, wsuwka miała być tylko dodatkowym zabezpieczeniem do przenoszenia w plecaku, czy może kieszeni. Dlatego to na folię byłby skłonny wydać więcej, a na wsuwkę dużo mniej

Dzięki za propozycje

Napisano 28 grudnia 2012 - 21:04
Napisano 28 grudnia 2012 - 21:52
A ja potrzebuję folii przód + tył dobrej jakości i jakąś elegancką wsuwkę, niezbyt drogą. Najlepiej, żeby była z jasna, skórzana
. Ktoś pomoże? 4S.
to może takie coś
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | DUO
Napisano 28 grudnia 2012 - 21:57
Czy ktoś z was ma doświadczenie z "puro booklet cover" ??? Wyglada ok jest w miarę dobrej cenie a co najważniejsze dla mnie nie jest łamana na trzy jego okładka. Bo miotam się co zakupić do ipada4 na początku miał być Apple case ale mnie odrzucił choćby przez to ze czasami ciężej otworzyć przez te magnesy + zachodzaca krawędź okładki.
ja używam Puro Booklet Golfto jest to samo co Booklet ale ma bardziej fikuśny wzór:
PURO You Move It Moves | Kategorie
sprawuje się bez problemów.
Moge polecić.
Myślę, ze Booklet tak samo bedzie ok
- - - Połączono posty - - -
Jakie plecki możecie polecić na iPada 2 do użytkowania wraz ze smart coverem?
przroczyste czy kolorowe ?
Napisano 28 grudnia 2012 - 22:06
przroczyste czy kolorowe ?
Obojętnie, ale jak było by coś w kolorze to szarym. Szukam czegoś co było by wyłożone jakimś miękkim materiałem od wewnątrz.
Napisano 29 grudnia 2012 - 10:22
Na grouponie pojawiło się etui Griffin Elan Passport Folio za 79zł z przesyłką. Ktoś je ma? Jak oceniacie jakość pod iPada 3? Mam obecnie skórzany Apple Smart Cover i zastanawiam się nad zamianą bo plecki gołe...
Napisano 29 grudnia 2012 - 10:43
Od 79 zł: eleganckie, wyściełane miękkim materiałem, skórzane etui do iPada Griffin z przesyłką
Na grouponie pojawiło się etui Griffin Elan Passport Folio za 79zł z przesyłką. Ktoś je ma? Jak oceniacie jakość pod iPada 3? Mam obecnie skórzany Apple Smart Cover i zastanawiam się nad zamianą bo plecki gołe...
To zaloz sobie folie Wrapsol na tyl i ewentualnie przod.Szkoda tak pieknego sprzetu jakim jest Ipad ladowac w jakies pokrowce.
Link do aukcji: Folia WRAPSOL Nowy Apple iPad 3 2 PRZÓD + TYŁ FV23 (2844369461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BTW : Mam taka folia obklejonego iphone 5 i jest bardzo dobra.Do tego wyglad naturalny

Napisano 29 grudnia 2012 - 11:44
Napisano 29 grudnia 2012 - 12:17
Napisano 29 grudnia 2012 - 13:45
co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)
Polecam Puro Plasma Cover - nie pogrubia, jest minimalistyczne, chroni LCD i mimo wszystko lepiej chroni od upadków niż plastiki

Napisano 29 grudnia 2012 - 14:14
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
Napisano 29 grudnia 2012 - 16:17
Ja będe zamawiał po nowym roku w cortlandzie Incipio Feather. Byłem dzis z moja nowa 5 i przymierzałem lezy idealnie, ma tylko 1mm grubości nie pogrubia i wygląda przepięknie. Niesty mieli tylko szare w Katowicach, więc podziękowałem.
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
z jakiego tworzywa jest to etui wykonane plastik?
Napisano 29 grudnia 2012 - 16:40
Napisano 29 grudnia 2012 - 16:52
Obojętnie, ale jak było by coś w kolorze to szarym. Szukam czegoś co było by wyłożone jakimś miękkim materiałem od wewnątrz.
- - - Połączono posty - - -
Od 79 zł: eleganckie, wyściełane miękkim materiałem, skórzane etui do iPada Griffin z przesyłką
Jest bardzo kiepskiej jakosci, niestety.
miekkie, wystaja nitki.
nie polecam.
na zdjeciach wyglada w porzedku ale na zywo -porazka.
Napisano 29 grudnia 2012 - 18:00
No właśnie mam Puro Crystal Cover i bardzo się rysuje i na jednym rogu delikatnie pęka... Jak dla mnie jest to zwykły plastik, który średnio się sprawdza. Jakieś inne propozycje?
Napisano 30 grudnia 2012 - 09:27
Czy ktoś wie czy ten model etui pasuje do ipada 4?
ETUI DUALSTAND DO IPADA 2 iStaff DUALSTAND
Działa z ipadem 2,3 i 4
Napisano 30 grudnia 2012 - 12:52
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones
Z góry dzięki za odpowiedź.
Napisano 30 grudnia 2012 - 22:35
Witam, mam pytanko czy zauważył ktoś z Was w swoim iPhonie pogorszenie zasięgu lub jego całkowity zanik w miejscach gdzie ogólnie sygnał jest słaby podczas używania obudowy, która służy jako ozdoba oraz ochrona telefonu?
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones
Z góry dzięki za odpowiedź.
Gorszy zasieg to niestety ale wina samego iPhone'a
Napisano 30 grudnia 2012 - 22:38
No właśnie mam Puro Crystal Cover i bardzo się rysuje i na jednym rogu delikatnie pęka... Jak dla mnie jest to zwykły plastik, który średnio się sprawdza. Jakieś inne propozycje?
Jesli chodzi o same plecki to bedzie z tym ciężko...wszystko z plastiku.
no chyba,że etui na całe urządzenie
Napisano 30 grudnia 2012 - 23:15
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:01
@djksyy może to Cie zainteresuje -> ETUI SGP Spigen Crumena do iPhone 5 FV 2 kolory (2890392774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:36
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:50
Drodzy forumowicze jaka polecacie wsuwke do iPhone 5? Tylko i wylacznie ze skory.
Sena Cases - Designer Leather Cases : Apple iPhone 5
Dla mnie Sena to nr 1 jeżeli chodzi o skórzane pokrowce.
Napisano 31 grudnia 2012 - 03:14
Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.
Szczerze to te incipio świecące nie wyglądaja za fajnie, widziałem je w sobote w Cortlandzie i na mnie nie zrobiło wrazenia, fakt sa cienkie. Matowe sa lepsze w dotyku i lepiej sie prezentują na iphonie.
Ultra Thin Air wygląda bardzo ciekawie, tez o nim myślę dośc poważnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych