Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8844 odpowiedzi w tym temacie

#4101 Valkiria

Valkiria
  • 42 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 08:24

zurekman, jak dla Taty, ze skóry i ma być bdb jakości to tylko Twelve South BookBook w AppStore. Drogie, ale mam w takim iPhone 4s i już się cieszę, że pojawiła się wersja dla iPhone 5

#4102 ZlyPL

ZlyPL
  • 229 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 09:05

Dzień dobry, do @ Zurekman proponuje takie etui Zenus Masstige Strapya World : ZENUS Masstige Lettering iPhone 5 Diary Case (Brown) sam takie posiadam.

#4103 zurekman

zurekman
  • 131 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 17:02

zurekman, jak dla Taty, ze skóry i ma być bdb jakości to tylko Twelve South BookBook w AppStore. Drogie, ale mam w takim iPhone 4s i już się cieszę, że pojawiła się wersja dla iPhone 5

No przyznam kolego bardzo ciekawe, jest jakaś Polska dystrybucja czy jak to najwygodniej zamówić? Pozdrawiam

#4104 Valkiria

Valkiria
  • 42 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 21:47

No przyznam kolego bardzo ciekawe, jest jakaś Polska dystrybucja czy jak to najwygodniej zamówić? Pozdrawiam

Kupisz w firmowym sklepie Apple Polska (sprawdzałem, jest dostępne) i zapewne w iSpot, więc bez ryzyka nabycia szmacianej podróbki. Naprawdę warto.
Jedyne, co w mojej subiektywnej ocenie można porównać pod względem jakości, i występuje w kolorze czarnym, to etui brytyjskiej firmy Pipetto. Nieco inne rozwiązanie, bardziej standardowe, i także klasa sama w sobie.

Ale BookBook to jednak coś wyjątkowego...

#4105 staszek92

staszek92
  • 57 postów
  • SkądGliwice

Napisano 20 grudnia 2012 - 21:52

yo jaki moglibyście polecić futerał dla 4s, który by nie pogrubiał telefonu ? Chciałbym coś minimalistycznego, a jednak ochronnego

#4106 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 22:03

yo
jaki moglibyście polecić futerał dla 4s, który by nie pogrubiał telefonu ? Chciałbym coś minimalistycznego, a jednak ochronnego

SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | NUDE
Speck CandyShell Etui iPhone 4/4S (czarny/szary) (2855867402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Speck CandyShell Etui iPhone 4/4S (bialy/grafit) (2855857209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#4107 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 22:05

Witam, kupilem nowego ipada z wyswietlaczem retina i chcialbym kupic jakiegos case'a.
Zastanawiam sie pomiedzy:
- apple smart case
- switcheasy canvas
- puro zeta cover;

Moze ktos korzysta z ktoregos na nowym ipadzie i powie mi czy dobrze pasuje, no i ktory z tych trzech najbardziej polecacie?

Dzieki za odpowiedz.

Lepszym rozwiazaniem od zety cover bedzie zeta slim

#4108 rceglarek

rceglarek
  • 23 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 20 grudnia 2012 - 22:58

Ja mam Specka fioletowo-szarego i jestem z niego bardzo zadowolony, jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Jeśli zależy Ci na wyglądzie, to polecałbym coś cieńszego. Specki, a szczególnie CandyShelle pogrubiają znacząco iPka :)

#4109 Krzysztof.lukasik

Krzysztof.lukasik
  • 2 postów

Napisano 21 grudnia 2012 - 03:10

No to juz cos wiem�� no a porownanie z pozostalymi?

#4110 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 grudnia 2012 - 11:49

Stoję przed wyborem case dla iP5. Zastanawiam się między Spigen SGP Ultra Thin Air a Elago S5 Outfit. Ktoś z Was ma którąś z tych obudów i mógłby coś napisać ?

#4111 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 grudnia 2012 - 01:48

Smart case mogę polecić. Mam dwójkę która jest cieńsza od 3/4 a wspominanych luzów w ogóle nie mam. Etui ładnie się komponuje z iPadem i dobrze chroni. iPad upadł 2x na panele i nawet etui nie zaliczyło żadnych poważnych zniszczeń. Nie łapie też brudu. :) Oczywiście ma też minusy. Przeszkadza mi to, że nie mogę odpiąć ochrony na ekran przy dłuższym użytkowaniu. Można zwinąć je, ale gorzej się trzyma iPada. I bardzo się chwieje jak masz iPada w pozycji pionowej opartego o tą osłonkę. Cena też może być wadą. :P

#4112 Kondri

Kondri
  • 79 postów

Napisano 23 grudnia 2012 - 12:04

Witam! Poszukuje jakiejś dobrej obudowy do swego Iphone'a 4s, obecnie posiadam taką gumową: [ATTACH=CONFIG]12900[/ATTACH] Jednak przez nią zdjęcia wychodzą prześwietlone ... Szukam czegoś lepszego, jak najcieńszego i co ważny by nie psuł "urody" Iphone;a, jak macie coś do polecenia w cenie hmm ~40 zł to czekam na propozycje (sprawdzone) :)

#4113 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 23 grudnia 2012 - 12:08

Stoję przed wyborem case dla iP5. Zastanawiam się między Spigen SGP Ultra Thin Air a Elago S5 Outfit. Ktoś z Was ma którąś z tych obudów i mógłby coś napisać ?

Mój znajomy ma Spigen SGP Ultra Thin Air (crystal) i bardzo sobie chwali , sam mam chęć sobie takie cacko sprawić :))

#4114 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 23 grudnia 2012 - 15:23

yo
jaki moglibyście polecić futerał dla 4s, który by nie pogrubiał telefonu ? Chciałbym coś minimalistycznego, a jednak ochronnego

Elago S4 - etui Apple iPhone 4S/4 (2824005615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja polecę to. Sam kupię je po świetach, na youtube jest trochę filmików i widac że iphone wygląda super w tym elago.

#4115 boski

boski
  • 130 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 24 grudnia 2012 - 21:38

Czy ktoś wie czy ten model etui pasuje do ipada 4?

ETUI DUALSTAND DO IPADA 2 iStaff DUALSTAND

#4116 marcinplociennik

marcinplociennik
  • 6 postów

Napisano 25 grudnia 2012 - 13:46

Witam,
Musze ochronic swojego iphona 4
strasznie szybko niszcze sprzet
ogladam te wszystkie filmiki wrapsola, czy naprawde mozna na taka folie liczyc? czy w praktyce to sciema?> spadnie mi na chodnik kantem albo plasko w folii i iphone do smieci
myslalem o foli wrapsol lub o jakims dobrym etui, ktore dobrze chroniloby przed uderzeniami, np gdyby mi spadl plasko na beton zeby przetrwal to zdarzenie losowe
ktore etui sa najlepsze i czego sie strzec? chce dokonac dobrego zakupu zeby moje jabluszko pozostalo nietkniete przez jak najlduzszy czas
[url=http://allegro.pl/speck-candyshell-etui-iphone-5-czarno-szary-i2855857165.html]Speck CandyShell Etui iPhone 5 (czarno-szary) (2855857165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
co o tym myslicie?
[url]http://allegro.pl/bumper-zderzak-sgp-neo-hybrid-ex-do-iphone-4-4s-i2825654689.html[/url]
a to, legit?

#4117 Gregory2

Gregory2
  • 506 postów
  • SkądPruszcz Gdański, PL

Napisano 25 grudnia 2012 - 20:39

Hej, szukam jakiegoś fajnego, wypasionego etui/pokrowca do iPhona 4. Zależy mi żeby naprawdę super wyglądał, ale oczywiście też chronił moje Jabłuszko. Ceny z góry nie ustalam, liczę na waszą inwencję i dopiero potem powiem czy za drogo ;) Z góry dzięki.

#4118 SiWyTM

SiWyTM
  • 190 postów

Napisano 25 grudnia 2012 - 21:03

Mam pytanie czy jak okleje iPhona takimi foliami Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - Apple

to wejdzie potem w jakiś pokrowiec ?

#4119 illusion

illusion
  • 3 postów

Napisano 26 grudnia 2012 - 11:10

co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco :P
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... [url=http://allegro.pl/etui-switcheasy-nude-iphone-5-ultra-cienkie-1mm-i2886733707.html]Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)

#4120 Tereska

Tereska
  • 6 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 grudnia 2012 - 19:21

Witam, kupilem nowego ipada z wyswietlaczem retina i chcialbym kupic jakiegos case'a.
Zastanawiam sie pomiedzy:
- apple smart case
- switcheasy canvas
- puro zeta cover;

Moze ktos korzysta z ktoregos na nowym ipadzie i powie mi czy dobrze pasuje, no i ktory z tych trzech najbardziej polecacie?

Dzieki za odpowiedz.

Odradzam puro zeta cover - posiadam taki od ponad miesiąca, skusił mnie wyglądem i funkcjonalnością, ale po tak krótkim okresie czasu widzę, że nie ma ostatniej ważnej cechy - trwałości. Tył jest solidny, ale przedni cover ma krawędź pokrytą tworzywem jak guma czy silikon, bardzo cieniutką, tak bardzo, że przy zakupie w ogóle tego nie zauważysz. Dopiero zauważysz, jak po miesiącu to tworzywo pęka w zgięciach okładki, rozklejając brzegi. Szycie jest ok 3mm od krawędzi, więc zupełnie się nie rozpada, ale wygląda mocno nieestetycznie :( jak za taką kwotę, liczyłam na trwalszy produkt... Jeśli opis niejest klarowny, to mogę wysłać fotki PW.

#4121 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 20:13

Hej, szukam jakiegoś fajnego, wypasionego etui/pokrowca do iPhona 4. Zależy mi żeby naprawdę super wyglądał, ale oczywiście też chronił moje Jabłuszko. Ceny z góry nie ustalam, liczę na waszą inwencję i dopiero potem powiem czy za drogo ;) Z góry dzięki.

SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod

#4122 hyrdyl

hyrdyl
  • 32 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 27 grudnia 2012 - 20:30

Jakie plecki możecie polecić na iPada 2 do użytkowania wraz ze smart coverem?

#4123 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:18

A ja potrzebuję folii przód + tył dobrej jakości i jakąś elegancką wsuwkę, niezbyt drogą. Najlepiej, żeby była z jasna, skórzana :D. Ktoś pomoże? 4S.

#4124 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:48

co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco :P
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)

Mialem to etui o ktorym piszesz i jest troche za twarde i kanciaste w dotyku, nieprzyjemnie sie go trzyma. Kupilem cos takiego na ebayu:

New White 0 3 mm Ultra Thin Skin Back Slim Case Cover for Apple iPhone 5 5g | eBay

Naprawde super cienkie, swietnie zabezpiecza przed rysami, mile w dotyku. I do tego bardzo tanie. Przylecialo z Anglii w 4 dni robocze, polecam.

#4125 komi

komi
  • 6 postów

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:56

Witam zamierzam kupić jakieś etui na Ipoda touch 4. I szukałem Otterbox'a ale nigdzie nie mogę go znaleźć , wiec pytanie moje jest takie jak się sprawuje etui Rebel touch?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych