Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3876 koozak

koozak
  • 32 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 października 2012 - 21:12

Ale ktora bardziej uniwersalna ?

#3877 waluigi

waluigi
  • 708 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 23 października 2012 - 21:48

Ja polecam incase, zreszta już zamówiłem, w ip4 miałem super zabezpieczenie i tel. nie jest tak rozpoznawalny.

Powie ktoś kto ma, jak to wypada z folią? Case dobrze pasuje?

#3878 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 23 października 2012 - 21:54

W ip4 miałem bez foli i nie miałem żadnej ryski, pasuje idealnie nie przylega do tylnych plecków, dzięki czemu nie rysuje ich jak wpadnie paproch. Z ip 5 nie testowałem, czekam na case i wkład ;) Zapomniałem :P miałem folię na przodzie, ale może godzinę bo jak wsuwałem go w casea to zadzierała się i zerwałem ją.

#3879 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 24 października 2012 - 09:07

Nie wiem czy mnie ktoś za to nie zbanuje, ale podam w temacie, bo mam fajne i może komuś przypasuje w dobrej cenie, w giełdzie wystawiłem PURO Zeta Cover, leży dobrze 3rd, magnes działa, więc jakby ktoś potrzebował, fajny kolor, to można zajrzeć, mam 2szt, przez pomyłkę w na prawdę dobrej cenie oddam.

#3880 tawanna

tawanna
  • 14 postów

Napisano 24 października 2012 - 10:30

Ja zakupiłem na Allegro pokrowiec z firmy Shield dokładnie taki: [url=http://www.shield-case.com/product/productNewiPadCar.html]Shield-Best Protection[/url] i jestem bardzo zadowolony..mam go już 3 miesiące i sprawdza się idealnie, zwłaszcza że zależało mi na różnych konfiguracjach ustawienia Ipada..wykonanie bardzo solidne..

#3881 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 października 2012 - 15:48

Ale ktora bardziej uniwersalna ?

Smart Cover to okładka tylko na przód
SMart Case to etui całe - chroni przód i tył

#3882 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 24 października 2012 - 15:54

Smart Cover to okładka tylko na przód
SMart Case to etui całe - chroni przód i tył

To co piszesz odnosi sie chyba do jakiejś konkretnej firmy? Bo moje Puro jest Cover w nazwie,
a jest pełnej budowy na całośc ... Wiec nie wszystkich się to tyczy.

#3883 Babeluba

Babeluba
  • 123 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 24 października 2012 - 17:44

Witam : )
Zamówiłem i dostałem dzisiaj bumpera SGP NEO HYBRID EX + Folie Steinheil iPhone 4 4S FV (2649178862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Nie wiem czy to oryginał, ale okazał się mega tandetą. Nie da się praktycznie blokować telefonu, ponieważ przycisk sleep praktycznie nie wystaje poza bumpera. Wogóle bumper jest luźny i jakiś do "bani"
Co o tym sądzicie ?

#3884 geekboy68k

geekboy68k
  • 45 postów

Napisano 24 października 2012 - 18:03

Puro to produkt firmy Puro.
Smart Case i Cover to oficjalne akcesoria Apple. Cover chroni tylko ekran i może być wykonany ze skóry bądź z poliuretanu. Case chroni cały komputer i wykonany jest z poliuretanu.
http://www.apple.com/ipad/accessories/

#3885 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 października 2012 - 18:57

Polecam smart case'a od Apple. Nie planowalem w ogóle zakupu iPada ale trafiła się mega okazja i zakupilem nowego czarnego iPada 2 16GB i jako ze straszny pedant ze mnie to szukałem cały weekend ładnego etui który nie zabiera walorów iPada i zdecydowałem się na oryginalny smart case RED od Apple. Jest świetny! Bardzo fajny materiał który nie rysuje się i nie brudzi od środka taki zamszyk żeby nic nie porysowalo iPada. iPad wyglada w nim rewelacyjnie. Jedyna wada jest to ze pionowo jak chce postawić iPada jako ramke do zdjęć to dosc mocno chwieje sie. No i trochę trzeba wydać... Ale kupując czerwona wersje wspierasz murzynkow w Afryce. :)

#3886 geekboy68k

geekboy68k
  • 45 postów

Napisano 24 października 2012 - 19:23

No i trochę trzeba wydać... Ale kupując czerwona wersje wspierasz murzynkow w Afryce. :)

Czerwona kosztuje tyle ile inne, więc to IMO nie ma większego znaczenia. Natomiast argument sprzedawcy w iSpocie mnie rozniósł - "Świetny wybór, bo to jakby nie patrząc taka najbardziej czerwona czerwień na rynku..." :D

#3887 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 października 2012 - 20:23

Witam : )
Zamówiłem i dostałem dzisiaj bumpera SGP NEO HYBRID EX + Folie Steinheil iPhone 4 4S FV (2649178862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Nie wiem czy to oryginał, ale okazał się mega tandetą. Nie da się praktycznie blokować telefonu, ponieważ przycisk sleep praktycznie nie wystaje poza bumpera. Wogóle bumper jest luźny i jakiś do "bani"
Co o tym sądzicie ?

Zwroc do sprzedawcy jesli ci nie odpowiada

#3888 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 października 2012 - 20:29

To co piszesz odnosi sie chyba do jakiejś konkretnej firmy? Bo moje Puro jest Cover w nazwie,
a jest pełnej budowy na całośc ... Wiec nie wszystkich się to tyczy.

Zadales pytanie o Smart Cover i Smart Case -te nazwy odnosza sie do produktow marki Apple. Takue sa ich oficjalne nazwy.

W nazwie moze byc cover lub case (rzecz prawie oczywista z angielskiego) wiec Puro tez ma w nazwie cover lub case ale to nie pelna nażwa.

---------- Wpis dodano o 21:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:27 ----------

Czerwona kosztuje tyle ile inne, więc to IMO nie ma większego znaczenia. Natomiast argument sprzedawcy w iSpocie mnie rozniósł - "Świetny wybór, bo to jakby nie patrząc taka najbardziej czerwona czerwień na rynku..." :D

Faktycznie zablysnal:D

#3889 trudny81

trudny81
  • 20 postów

Napisano 24 października 2012 - 22:17

Ja dzisiaj odebrałem wsuwke ETUI SGP Spigen Crumena do iPhone 5 FV (2729037552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wsuwka taka jak pokazana na wcześniejszych filmach, a jak bedzie sie sprawowała z iphonem 5 dowiem sie gdy do mnie dotrze :) póki co jest bardzo dobrze wykonana.

#3890 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 października 2012 - 08:43

Ale jak kupujesz produkt RED to Apple przeznacza cześć swoich zysków na walkę z AIDS. Chociaż ja oczywiście wybrałem czerwona bo mi sie najbardziej podobala. :)

#3891 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 października 2012 - 19:27

Elevation Dock: The Best Dock For iPhone by Casey Hopkins + ElevationLab — Kickstarter - co to za bumper na tym zdjęciu (ten dwu-częściowy)?

#3892 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 października 2012 - 18:45

A mój iphone dostał pokrowiec iLuv z iSpot nie było dużego wyboru wiec wziołem taki : Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ogólnie to średnie wykonanie nie do końca dolega on do krawędzi iphona ale wygląda dośc fajnie :) cena 79zł Ogólna ocena 7/10

#3893 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 27 października 2012 - 18:51

A mój iphone dostał pokrowiec iLuv z iSpot nie było dużego wyboru wiec wziołem taki : Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ogólnie to średnie wykonanie nie do końca dolega on do krawędzi iphona ale wygląda dośc fajnie :) cena 79zł Ogólna ocena 7/10

Ja bym reklamowaa skoro nie jest idealnie spaswane...
Szkoda iPhone'a

#3894 mooleda

mooleda
  • 6 postów

Napisano 28 października 2012 - 12:42

Miałem ten bumper tylko biały, jak szybko założyłem tak samo szybko go zdjąłem. Powiem wam że iphone jest na tyle ładnym i eleganckim telefonem że żal go wkładać w takie coś. Ja teraz poluję na jakąś wsuwkę. Ma ktoś godnego uwagi > ???

#3895 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 28 października 2012 - 15:54

Miałem ten bumper tylko biały, jak szybko założyłem tak samo szybko go zdjąłem. Powiem wam że iphone jest na tyle ładnym i eleganckim telefonem że żal go wkładać w takie coś.

Ja teraz poluję na jakąś wsuwkę.

Ma ktoś godnego uwagi > ???

No w takie cos to naprawde żal...ten iLuv jest masakryczny...fuj

#3896 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 października 2012 - 21:50

Jam wole żeby stracił na wyglądzie ale kiedy upadnie nie miał rozbitej szybki :)

#3897 dzastaa

dzastaa
  • 3 postów

Napisano 28 października 2012 - 22:34

Hej :) pd tygodnia mam ipoda touch 4g, niestety jeszcze nie kupiłam żadnego etui a chcę to zrobić jak najszybciej.. pierwsza rysa boli najbardziej :) totalnie się na tym nie znam czy mógłby mi ktoś doradzić?
[url=http://www.alsen.pl/apple,k505/ipod-akcesoria,l511/moshi-iglaze-touch-g4-do-ipoda-touch-4g-biale,p71088.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-10&utm_content=AOMOHMF2647#opis]Moshi iGlaze Touch G4 do iPoda Touch 4g. białe - iPod akcesoria[/url]

[url=http://akcesorion.pl/pl_PL/p/SwitchEasy-NUDE-Etui-iPod-touch-4G-bialy/73?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-10&utm_content=73#nclid=13b8c2c7a13e82788dededac662be884]SwitchEasy NUDE - Etui iPod touch 4G (biały) akcesorion.pl | Akcesoria do urządzeń mobilnych[/url]

#3898 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 października 2012 - 22:59

Ja dzisiaj zakupiłem taką wsuwkę na iP5
WŁOSKA SKORA KIESZONKA ULTRA SLIM Apple iPhone 5 (2742848615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3899 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 października 2012 - 15:21

Jam wole żeby stracił na wyglądzie ale kiedy upadnie nie miał rozbitej szybki :)

no ale skoro jest źle spasowany to nic Ci nie pomoże w razie upadku

#3900 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 postów
  • SkądOśw

Napisano 29 października 2012 - 19:39

No wcale, warstwa gumy jak jest to chyba jednak pomoże. Nie mówiąc już o tym że się nie porysuje telefon przy okazji

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych