Futera艂y, etui itp.
Napisano 18 maja 2012 - 15:42
Napisano 18 maja 2012 - 20:52
Witam,
szukam pokrowca do iPada 2.
Na niekt贸rych w opisie napisane jest 偶e s膮 do Nowego iPada, czy to mo偶liwe 偶e w iPadzie 2 funkcja wybudzania nie b臋dzie dzia艂a膰?
np.
ROCK The New iPad Texture Series Leather case
Drugie pytanie, czy kto艣 orientuje si臋 czy jaki艣 polski sklep sprzedaje pokrowce tej firmy?
china

---------- Wpis dodano o 21:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:47 ----------
Niestety nim za艂o偶y艂em etui na nowy iPad 32 gb 4g spad艂 mi na chropowatym p艂ytki w. Kuchni z dw贸ch metr贸w, szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu na Pleckibo mia艂em ju偶 za艂o偶ony start cover i nie zd膮偶y艂em za艂o偶y膰 na Plecki puro crystal i mam kilka g艂臋bokich rys czy da艂oby si臋 czym艣 je wygladzic? Mo偶e ma kto艣 do艣wiadczenie, albo pomys艂?
nie s膮dz臋, zeby to si臋 da艂o jako艣 wyg艂adzi膰 jesli rysy s膮 g艂臋bokie. Je艣li faktycznie s膮 mocno widoczne to ratuje Ci臋 tylko za艂o偶enie matowych pleck贸w w kolorze Smart Cpvera jaki posiadasz.
Napisano 18 maja 2012 - 20:59
Cze艣膰!
Mam pewien dylemat co kupi膰 Na Iphona 4 .
Mam do wydania 140 z艂 , najlepiej , 偶eby sprzedaj膮cy wystawia艂 FV23% .
My艣la艂em nad
SwitchEasy Melt Berry Etui iPhone 4/4S NAJTANIEJ! (2335933307) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
Case-mate Pop2 Etui iPhone 4/4S (2305150436) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
Lub sama folia na razie WRAPSOL ULTRA FOLIA OCHR PRZ脫D I TY艁 IPHONE 4/4S (2321316073) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
Czy mo偶e Bumer + folia ? Bumper ochronny do iPhone 4 * Orygina艂 * 2 kolory (2346569474) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
A mo偶e znany SwitchEasy Vulcan - Etui iPhone 4/4S (clear) (2323380906) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
Co my艣licie?
Mo偶e co艣 innego , czekam na wasze propozycje.
tak jak wcze艣niej za艂aczone info
POLECAM:
ja u偶ywam tego Puro
PURO You Move It Moves | Kategorie
bardzo fajne, chroni r贸wnie偶 ty艂 (przezoczysta os艂ona) i dooko艂a bumper - dobrze trzyma sie w r臋ce
+ dodatkowo jeszcze folii wrapsol
Wrapsol | folie ochronne do smartfon贸w iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptop贸w Apple MacBook - Apple
---------- Wpis dodano o 21:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:57 ----------
tak jak wcze艣niej za艂aczone info
POLECAM:
ja u偶ywam tego Puro
bardzo fajne, chroni r贸wnie偶 ty艂 (przezoczysta os艂ona) i dooko艂a bumper - dobrze trzyma sie w r臋ce
+ dodatkowo jeszcze folii wrapsol
Wrapsol | folie ochronne do smartfon贸w iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptop贸w Apple MacBook - Apple
co艣 si臋 nie podlikowa艂o.
jeszcze raz:
Napisano 18 maja 2012 - 21:16
Case-mate Pop2 Etui iPhone 4/4S (2305150436) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
SwitchEasy Vulcan - Etui iPhone 4/4S (clear) (2323380906) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
Napisano 18 maja 2012 - 21:47
Po ponad tygodniu u偶ytkowania mog臋 艣mia艂o stwierdzi膰 偶e pokrowiec spisuje si臋 idealnie. Wszystkie wyci臋cia, do 艂adowarki, s艂uchawek itp spasowane s膮 idealnie.
Daniel_Mx pierwszy link to wed艂ug mnie bezsens, po co kupowa膰 taki "艂adny" smartfon i p贸藕niej pakowa膰 go w takie pancerne i strasznie grube etuii ? Normalne takie jak plasma od puro te偶 艣wietnie si臋 spisuj膮 a przynajmniej nie powi臋kszaj膮 a偶 tak telefonu
Napisano 18 maja 2012 - 23:19
Napisano 19 maja 2012 - 06:35
Napisano 19 maja 2012 - 21:54
Napisano 19 maja 2012 - 22:12
Napisano 20 maja 2012 - 00:38
To niby z jakiej wysoko艣ci masz zamiar go zrzuca膰?A jak Puro Plasma chroni od upadku ?Nie chodzi mi o upadek z 2 m .
Wiesz ile to dwa metry? Podpowiem Ci, 偶e du偶o - tyle mierzy cz艂owiek o wysokim wzro艣cie.

Nie mam zamiaru rzuca膰 telefonem , tylko chodzi mi czy Puro Plasma chroni telefon od upadku cho膰by takiego , 偶e telefon wypadnie mi z r臋ki , czy jest tak jak by wypad艂 bez .
Haha, oczywi艣cie, 偶e tak. Pytanie czy pokrowiec chroni od upadku jest odrobin臋 bezsensowne.

Natomiast nie chroniony telefon p臋ka zwykle przy pierwszym, czasem drugim upadku. Wszystko zale偶y od szcz臋艣cia i tego na co upadnie nam telefon, ale szanse na to 偶e si臋 pot艂ucze s膮 bardzo du偶e. Mojemu staremu iPhone'owi zdarzy艂o si臋 wyl膮dowa膰 na ziemi臋 kilka razy - ale nigdy nic mu si臋 nie sta艂o, bo zawsze by艂 w pokrowcu.
1. Telefon bez pokrowca - szk艂o rozbite:
- iPhone 4s Drop Test
- iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube
2. I dow贸d na to, 偶e chocia偶by zwyk艂y bumper dobrze radzi sobie z upadkami:
- iPhone 4 Drop Test: Apple Bumper Case - YouTube
Napisano 20 maja 2012 - 09:01
Akurat tak si臋 sk艂ada , 偶e jest to m贸j pierwszy Iphone.
Po tym filmiku iPhone 4 Drop Test: Apple Bumper Case - YouTube
Zdecydowa艂em si臋 na kupno Puro Plasmy

Dzi臋ki za Pomoc
Napisano 20 maja 2012 - 09:16
Napisano 20 maja 2012 - 15:58
co s膮dzicie o tym futerale?
Pokrowiec iPhone 4
U偶ywa艂 kto艣?, robi 艣lady na ramce?
Jak sie zachowuje plastik z kt贸rego jest wykonany?
Pozdrawiam.
Napisano 20 maja 2012 - 21:01
Apple iSpot Premium Reseller Etui Hard Candy iPhone 4 Slider Soft Touch White - iPhone 4S/4
Apple iPhone 4 Bumper - White - Apple Store (U.S.)
czy macie mo偶e inne propozycje ? Najbardziej mi zale偶y na tym by w razie upadku ekran pozosta艂 nienaruszony, poniewa偶 poprzednie etui nie nachodzi艂o na ekran i niestety paj臋czynka a spad艂 z wysoko艣ci 1 metra.
Napisano 20 maja 2012 - 21:08
Napisano 20 maja 2012 - 21:13
Napisano 20 maja 2012 - 22:48
Ja w艂a艣nie sie tego obowiam, 偶eby sobie tym telefonu nie zniszy膰 ;/.@Adrianos17
Moim zdaniem wygl膮da s艂abo i jest podejrzanie tanie. Do tego co ta za napis - gear4? Ja bym nie ryzykowa艂.
@Adrianos17
To jest etui designerskie , jak ci spadnie to tak jak w moim poprzednim etui ekran do wymiany. Ty艂 chroni , nie porysuje si臋 , ale je偶eli spadnie to na to samo wychodzi jak by nie mia艂 etui.
Nie polecam
Dzi臋ki za odpowied藕. Masz racje to tylko aby "fajnie wygl膮da艂o" - mniej wi臋cej o to mi chodzi艂o, ale r贸wnie偶 o ochron臋 - po to to jest w sumie.
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 21 maja 2012 - 23:22
Napisano 21 maja 2012 - 23:31
Napisano 22 maja 2012 - 08:45

Napisano 22 maja 2012 - 14:20

Napisano 22 maja 2012 - 14:26
Taka ma艂a adnotacja - 偶adne etui nie uchroni iPhoen przed upadkiem, na logik臋 to we藕cie.Nie mam zamiaru rzuca膰 telefonem , tylko chodzi mi czy Puro Plasma chroni telefon od upadku cho膰by takiego , 偶e telefon wypadnie mi z r臋ki , czy jest tak jak by wypad艂 bez .

Napisano 22 maja 2012 - 14:47
Nie polecam - szczerze w膮tpi臋 偶eby to by艂 oryginalny bumper.

Po pierwsze: podejrzanie niska cena. Brak zdj臋膰 w aukcji? A nie, przepraszam, jest jedno. Tylko czemu nie ma fotografii przodu opakowania? Czy偶by sprzedaj膮cy mia艂 co艣 do ukrycia? 42 sztuki na sprzeda偶... Czyli hurtowa ilo艣膰. Na 99,9% to tylko sprowadzone z Chin podr贸bki oryginalnego "zderzaka".
Czytajcie uwa偶nie! "Oryginalnie zapakowany", nie znaczy oryginalny (tj. firmy Apple). T艂umaczenie, 偶e bumpery maj膮 wybite numery seryjne nic nie daje - podr贸bki tak samo je maj膮. Odradzam zakupu, ale kto co woli... Od razu Wam m贸wi臋, 偶e mam pewne w膮tpliwo艣ci co do ich pochodzenia. R贸wnie dobrze mo偶na kupi膰 ta艅szy "bumper", kt贸ry niczym si臋 nie b臋dzie r贸偶ni艂 bo oba z nich b臋d膮 podr贸bkami. Zyska na tym jedynie nasz portfel (od 15 do 20z艂 z wysy艂k膮 za t膮 sam膮 "podr贸b臋").Oryginalnie zapakowany Numery seryjne itp...
Zreszt膮, wystarczy spojrze膰 na jego pozosta艂e aukcje - wszystkie sprzedawane przedmioty pochodz膮 z Chin: nieoryginalne s艂uchawki, kable, obudowy Apple... Z tymi "bumperami" inaczej nie b臋dzie.

Kamilk91 Dobra cena , ale jak masz ze 20 z艂 wi臋cej to zastanowi艂 bym si臋 na Puro Plasm膮 , co prawda moja jeszcze nie przysz艂a ale recenzja sebossa2 powinna wystarczy膰
Hehe, dzi臋ki za uznanie.

Mam nadziej臋, 偶e b臋dziesz zadowolony.

Napisano 22 maja 2012 - 21:58
Napisano 23 maja 2012 - 01:56
Oryginalny sk贸rzany Apple Smart Cover do iPad2 (2343538837) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 4
0 u偶ytkownik贸w, 4 go艣ci, 0 anonimowych