Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

FWchanger - nie działa jak powinien

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 omeniq

omeniq
  • 80 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:00

Witam! Mam problem z tą aplikacją. Mam iPhone'a 3G z softem 3.1.2. Potrzebuje ściągnąć z AppStore kilka aplikacji które kiedyś miałem na iTouch'u a teraz one zostały uaktualnione i nie mogę ich ściągnąć gdyż wyskakuje mi info że dostępne od softu 4+. Nie zaktualizuje, bo sim-lock spowrotem wskoczy. Dlatego to polecono mi ten program. Zmieniam w nim softa na np. 4.2.1(8C148) i widnieje ten oto soft. Jednak po wejściu w Appstone przy ikonce Free pojawia się jakiś dziwny mały plusik. Gdy kilkam na Free a potem na Install App to nic się nie dzieje. Co może być przyczyną?

#2 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:03

Pobierasz poprzez iPhona czy iTunes na komputerze.?

#3 omeniq

omeniq
  • 80 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:05

Przez iPhone'a bo na iTunes podobno nie będzie to działać :)

#4 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:09

Plusik pewnie oznacza, że aplikacja jest "Designed For iPad and iPhone", próbowałeś restart HOME+POWER 10s? Sprawdziłeś czy ten kod nie wiem jak to nazwać się zgadza(8C148) ? A jak ten syf nie pomoże to spróbuj jednak tego upgrade do 4.2.1 z jakimś poradnikiem bez podnoszenia BB, tylko oczywiście uważaj, szkoda potem GPSa :)

#5 omeniq

omeniq
  • 80 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:12

No tak. Dane softu wziąłem stąd: iPhone, iPod, iPad and Firmware/Software Download. Resetowałem kilka razy :( Jak zmienie na soft 3.1.2 to plusik znika ale nie da sie pobrać bo soft za niski. :(

#6 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:12

Pobierz np. facebook poprzez iTunes na komputerze kliknij synchro i zobaczysz co się stanie..

#7 omeniq

omeniq
  • 80 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:17

O kurde zaczeło się instalować ale dostałem dziwny błąd.
Dołączona grafika

#8 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:19

Masz najnowszego iTunes'a?

#9 omeniq

omeniq
  • 80 postów

Napisano 26 lutego 2012 - 13:21

Tak. Wczoraj ściągany ;) Dziwne, wczoraj wrzucałem muzykę i wszystko szło elegancko a teraz nie mogę zsynchronizować ;/ Po zamknięci tego okienka dostałem nowe: "iTunes nie mógł zarchiwizować iPhone'a ponieważ sesja archiwizacji nie powiodła się". //Edit Znalazłem przyczynę tych błędów. Wszystko przez ten zmieniony soft. Gdy powróciłem do starego softu i zresetowaniu telefonu wszytko działa jak należy, no ale nie wgram tej aplikacji.. Dodam, że w iTunes wyświetla numer softu który zmieniam w FWchanger. Jakiś inny pomysł jak to zainstalować? //Edit Aplikacja się zainstalowała, chociaż ten błąd wyskoczył już pod koniec synchronizacji. Jednak Aplikacja odpala się na chwilę i się zamyka :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych