Witam,
potrzebuje zablkowac dostep kilku osob, ktore mnie nekaja telefonami.
Udalo mi sie sciagnac iblacklist z cydii wersja 5.0-3 .deb na komputer
Zeby cos z tym zrobic doczytalam sie, ze trzeba sciagnac i-fun-box - tez sciagnelam, ale nie wiem kompletnie co z tym dalej zrobic.
podlaczylam iphone, ale na stronie [url=http://ipad-os.net/2011/how-to-install-deb-file/]How to Install .deb File [iPhone/iPod/iPad Cydia Tutorial] | iPadOS[/url] czytam, ze musze znalezc jakis plik .var/mobile/documents i tam dodac ten sciagniety iblacklist .deb file, ale w ogole nie wiem gdzie tego szukac.
po prostu nigdy tego nie robilam.
Czy jest ktos kto moze mnie uczciwie poprowadzic krok po kroku
Dzieki

prosba o pomoc w instalacji
Started by
vectra15
, 23 Feb 2012 09:45
6 replies to this topic
Posted 23 February 2012 - 09:45
Posted 23 February 2012 - 10:00
Chwila, masz iBlacklist z cydii czy zassane z internetu bo to duża różnica.
Posted 23 February 2012 - 10:09
Witam,
nie wiem sciagnelam ze strony
[url=http://www.wupload.com/file/587669406/iblacklist_5.0-3_iphoneos-arm_fabius.deb#]Get iblacklist_5.0-3_iphoneos-arm_fabius.deb on Wupload.com[/url]
bo jak szukalam tam mnie odeslalo
nie wiem sciagnelam ze strony
[url=http://www.wupload.com/file/587669406/iblacklist_5.0-3_iphoneos-arm_fabius.deb#]Get iblacklist_5.0-3_iphoneos-arm_fabius.deb on Wupload.com[/url]
bo jak szukalam tam mnie odeslalo
Posted 23 February 2012 - 10:12
albo zainstaluj na kompie Cyder2 i tak kliknij auto instalacja albo iPhone PC Suite i tam po prostu instalujesz aplikacje
a najwygodniej i najłatwiej wchodzisz do Cydi/ szukaj / iBlacklist/ instaluj i po temacie powodzenia :-)
podstawowe pytanie masz zrobione JB ??? bez Jailbreak nie zainstalujesz nic innego niż IPA czyli aplikacje z appstore
Posted 23 February 2012 - 10:21
Ja narazie nic nie mam zrobione, rozumiem, ze chyba nawet nie mam tej cydii zainstalowanej na komputerze, tylko sciagnelam te programy o ktorych pisze wczesniej, ale to chyba nie dziala, bo sie domyslam, ze chyba nie mam zrobionego tego jailbreak - ale to dlatego, ze ja po prostu nie wiem o coc chodzi, ktos mnie musi pokierowac

Posted 23 February 2012 - 10:26
A ja Ci napiszę że w kwestii jb poczytasz sobie dokładnie co i jak zrobić na tym forum łącznie z poradnikami i filmami wideo jak przeprowadzić ten proces. Później poczytasz czym jest cydia, i dla ułatwienia dodam, że nie ma jej na komputerze a na końcu poczytasz regulamin forum odnośnie piractwa, tak na wszelki wypadek bo iblacklist jest programem płatnym dostępnym w cydia store, z możliwym trailem do wypróbowania programu.
Temat zamykam.
Posted 23 February 2012 - 10:26
Poczytaj podklejone tematy na forum, dowiedz się, czym jest jailbreak i cydia i wróć. Ewentualnie, jeśli nie czujesz się na siłach, oddaj komuś do zrobienia. Ja rozumiem, że oczekujesz pomocy. Rozumiem też, że ktoś może chcieć tej pomocy udzielić, ale zasada forum jest taka, że najpierw szukamy i czytamy, a dopiero potem pytamy.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users