Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Angry Birds Space

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
89 odpowiedzi w tym temacie

#76 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 23 marca 2012 - 19:38

A mnie żadne AB nie wciągnęły. Pograłm w seasons 10 mimut i miałem dość. Uważam, że nic ciekawego.

#77 qura12

qura12
  • 467 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 23 marca 2012 - 20:11

Ja jestem fanem całej serii ale Kurczaki w wydaniu kosmicznym kompletnie nie przypadły mi do gustu. Nie da się w nich dokładnie celować, opierają się głównie na szczęściu. Oczywiście zaraz odezwą się obrońcy praw fizyki, że w kosmosie tak ma być... Owszem co nie zmienia faktu, że w poprzednich częściach mogłem co do centymetra wymierzyć strzał a tutaj pada mniej więcej tam gdzie celowałem o ile nie zahaczy o jakieś coś czemu akurat chciało się podlecieć.

#78 2LM

2LM
  • 154 postów
  • SkądWroclaw, PL

Napisano 23 marca 2012 - 20:20

No i dodatkowe levele płatne extra :(

#79 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 23 marca 2012 - 23:03

No i dodatkowe levele płatne extra :(

Ale nikt nie kaze ci ich kupowac...to raczej taki dodatek, wiec do przejscia gry nie sa ci wcale potrzebne. Jakby kosztowaly 5 euro to mozna plakac, ale tylko 0,79 euro wiec o co ten lament ^^

Wedlug mnie najlepsza odslona AB. Wczesniejsze mnie juz nudzily po paru planszach. W ta czesc pogralem pare leveli i jeszcze mnie nie zaczely nudzic, pomijam juz fajna grafike i muzyke. Po pierwszym filmiku myslalem, ze to bedzie totalny niewypal, a tu jest calkiem odwrotnie.

#80 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 24 marca 2012 - 10:32

Teraz czas na Danger Zone :cool:

Dołączona grafika

#81 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 marca 2012 - 11:49

Maniak widzę ;D Ja dopiero w pierwszym mam 3 gwiazdki we wszystkich :)

#82 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 24 marca 2012 - 12:23

Genialna gierka ;)

#83 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 24 marca 2012 - 21:09

Wątek oczyściłem ze zbędnej dyskusji. Bardzo proszę trzymać się opinii o grze, a nie o użytkownikach.

#84 maly95

maly95
  • 438 postów

Napisano 24 marca 2012 - 23:08

Gra bardzo mi się spodobała. Przeszedłem już 60 leveli, nie mam wszędzie 3* ale i tak cieszy gra ;) Polecam każdemu tą grę.

#85 crash5

crash5
  • 405 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 marca 2012 - 12:28

Fajnie by było jak by były aktualizacje na święta Bożego Narodzenia czy inne :)

#86 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 16:17

Gra ktoś jeszcze w tę grę? Dokonał ktoś zakupu z "Top In Purchases"? Czy jest możliwość po np. zmianie urządzenia - dokonania przywrócenia zakupionego dodatku, by nie płacić 2x (lub więcej ;) )?

#87 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 16:29

Ja jestem już na ukończeniu, ale gierka bardzo przypadła mi do gustu. Polecam tym którzy jeszcze nie zdecydowali się na zakup.

#88 Casper.

Casper.
  • 287 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 12:39

Moim zdaniem trochę przesadzili, gra jest płatna i jeszcze dodali kupowanie leveli po 0.99 $

#89 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 00:59

Gra ktoś jeszcze w tę grę?
Dokonał ktoś zakupu z "Top In Purchases"? Czy jest możliwość po np. zmianie urządzenia - dokonania przywrócenia zakupionego dodatku, by nie płacić 2x (lub więcej ;) )?

Wg zasady "szukasz pomocy - pomóż sobie sam" zakupiłem dodatek - usunąłem grę z danymi. Po ponownej instalacji i przy ponownym zakupie dodatku pojawia się komunikat: "You've already purchased this. Tap OK to download it again for free" = nie liczy ponownie za zakup dodatków dla naszego konta :D

A to odpowiedź na takowe pytanie dotyczące zakupów z Top In Purchases, z suportu handy-games.com - innego producenta:

When you try to buy something that you already bought (in our games) you will first get the message (by Apple) if you are sure to buy that and after you confirmed that, you will be notified that you already bought it and thus won't get charged.

That's a stupid system and other developers have implemented that extra "restore" button as a workaround. We were hoping that Apple would improve the system and implement better system messages but that doesn't seem to happen.

So for now just be aware that you shouldn't get charged twice even when a message suggests that. If that really happens you have to contact the Apple support because they are in charge of the transactions.

UPDATE: Odpowiedź z Supportu Angry Birds:

Rovio Support Team, Jun 12 11:40 (EEST):
Hello *******,

and thanks for contacting us.

You can download the game on to your device again free of charge. After clicking "Buy" you will be notified that you have already purchased the app and won't be charged again. Naturally you have to use the same iTunes account ID to be able to get it back. The same applies to an in-app purchase like Mighty Eagle. Just click to "buy" and you'll be notified that you have already bought the item and that you can download it again.

Best regards,

Veera
Rovio Support Team

#90 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 29 czerwca 2012 - 13:28

Moim zdaniem trochę przesadzili, gra jest płatna i jeszcze dodali kupowanie leveli po 0.99 $

Tylko jedna planeta była płatna. Późniejsze aktualizacje (np. Utopia) były już za free

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych