"Program iTunes przestał działać"
Witam
Kupiłem nowego iphona 4. Problem polega na tym, że podczas synchronizacji (zainstalowałem wcześniej z w opcjach w iphonie ios 7) itunes przestaje działać i się najzwyklej w świecie wyłącza. I co ja mam teraz zrobić z tym fantem? Ani muzyki wgrać, ani downgradu zrobić do niższej wersji (zastanawiam się). Nie wiem, czemu tak się dzieje, może komputer blokuje program? Problem występuję tylko przy synchronizacji. Może odinstalować itunesa i jeszcze raz go zainstalować? - choć czytałem, że odinstalować też nie jest łatwo, bo trzeba zrobić to ręcznie i w odpowiedniej kolejności. Macie może jakieś pomysły?
Pozdrawiam

Program iTunes dla windows przestał działać & itunes.exe przestał działać
Rozpoczęty przez
perlazza
, 03 lip 2007 19:36
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 września 2013 - 03:44
Napisano 20 września 2013 - 08:02
Napisz może czy pracujesz na PieC'u czy Mac'u? A jak już to zrobisz to napisz na jakim systemie operacyjnym..
Napisano 01 października 2013 - 04:26
Pracuję na laptopie, acerze z systemem windowsem 7. Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu programu - iTunes chodził jak należy. Jednak znowu przy synchronizacji zaczął się blokować i wyskakuje znajomy komunikat...
Czym to może być spowodowane?
Poszperałem trochę po internecie i okazało się, że wyłączenie zabezpieczeń DEP pomaga ( po zresetowaniu komputera mogę odpalić iTunesa, ale po wyłączeniu go - zamyka się ze znanym komunikatem) Niby jest to jakiś krok naprzód, ale za każdym razem muszę wyłączyć w wierszu polecenia DEP, a później zrestartować kompa i mam itunesa na jeden raz, bo niestety się blokuje. Czemu wyłączenie DEP nie jest trwałe?... nie wiem. ; /
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych