Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Program iTunes dla windows przestał działać & itunes.exe przestał działać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#1 perlazza

perlazza
  • 389 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 lipca 2007 - 19:36

iTunes nagle nie działa mi na PC!!!

Zaraz po uruchomieniu wyskakuje okienko z napisem:

Runtime Error. The application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Najdziwniejsze, ze stalo mi sie to na 2 Pecetach w ten sam dzien...

Co to znaczy? Co robic?

EDIT: Pokrewne wątki:
http://myapple.pl/ip...al-dzialac.html
http://myapple.pl/ip...-z-windows.html
http://myapple.pl/ip..._-dlaczego.html
eualex

#2 kristobal

kristobal
  • 11 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 20:21

Znalezione na jakimś forum: To resolve this runtime error: 'Runtime Error' C:\Program files\itunes\itunes.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way. Please contact the support team for further assistance. Go to Start, All Programs and run Apple Software Update. Click yes to agree and the software update will install. I just did this and iTunes now launches fine. Good luck.
  • perlazza lubi to

#3 tidus88

tidus88
  • 1 postów

Napisano 04 września 2007 - 07:36

Program iTunes dla windows przestał działać & itunes.exe przestał działać Witam, mam problem z moim iTunes. Otoz od wczoraj przestał działać kompletnie. Nie mogę go włączyć. Kiedy próbuje, to pojawia się błąd o tym, ze aplikacja wykonała złą operację i że moge wysłać raport o błedach.... jest to dla mnie tragedia bo nie moge zarzadzac swoim ipodem ;( blagam pomozcie po ponowna instalacja nie pomogła... Moze jest jakis program który zastapi mi iTunes ... :/ Prosze o szybka pomoc !!!!

#4 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 września 2007 - 07:55

Windows? Mac OS X?

#5 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 04 września 2007 - 07:57

Pewnie win. Instalowales ostatnio jakies kodeki? Jesli tak to je wywal i sprobuj od nowa zainstalowac iT.

#6 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 września 2007 - 09:45

Pewnie win. [...]

Tak tylko zapytałem, pro forma... ;-)

#7 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 września 2007 - 12:14

do tego xp albo vista, bleh... alternatywne dla itunes programy sa wymienione w temacie "pierwsze kroki". popieram opcje ze to przez kodeki - quicktime alternative konkretnie. trzeba wybrac qt albo qta - oba na raz nie dzialaja.

#8 nie lubię iTunes!

nie lubię iTunes!
  • 1 postów

Napisano 05 maja 2010 - 10:03

Nagle iTunes nie działa,nie włącza się!Nie mam już pomysłów-co jest do cholery?!?! Pewnego pięknego dnia, kiedy chciałam wgrać coś na iPoda nie dość, że iTunes nie raczył się włączyć to jeszcze mi się komp zawiesił. Za każdym razem jak chcę zainstalować go na nowo (różne wersje-starsze, najnowsze) wyświetla się komunikat "There is a problem with this Windows Installer packag. A program requided for this install to complete could not be run." po czym komputer się restartuje. Przejrzałam wszystkie posty na tej stronie w tym temacie i nie znalazłam konkretnego rozwiązania. Natknęłam się na ten sam problem w innym starszym wpisie ale nikt biednemu człowiekowi nie odpisał. Kto wie jak sprzątnąć to g... ? PS: Windows Install Clean Up, o którym ktoś już pisał nie widzi iTunesa- dzięki temu rozwiązaniu jestem w stanie pozbyć się tylko tego całego bezużytecznego QuickTime'a...

#9 horyzont

horyzont
  • 1 345 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 maja 2010 - 10:55

Nie odpisał Ci bo to obecnie problem Windowsa, a nie instalatora iTunes Najpierw zobacz czy możesz cokolwiek instalować co instaluje się przez Windows Package Installer W najgorszym wypadku masz zamienniki iTunes aby wrzucać sobię muzykę/filmy/zdjęcia na iPoda

#10 Sokoov

Sokoov
  • 4 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 21:09

iTunes samo się zamyka. iTunes samo się wyłącza się.

Witam,

Panie i Panowie, od kilku dni męczę się z pewnym problemem. Otóż, pierwszym z nich był zamykający się sam program iTunes. Klikałem ikonkę na pulpicie, czekałem chwilkę, aplikacja się odpalała, mija 5 sekund, zwiecha i program się zamyka. Odinstalowałem program, ściągnąłem ze strony Appla najnowszą wersję iTunes, instaluje, odpalam i... to samo. Po jakimiś czasie doszedłem do tego, że iTunes wyłącza się po tym, jak próbuje nawiązać połączenie z Genius. Tak więc, odłączyłem neta, odpaliłem program, wszystko działało. W opcjach wyłączyłem Genius, podłączyłem neta i wszystko działa. Wziąłem swojego kochanego iPod'a (Nano, 5th gen), wpinam kabel i... iTunes się wyłącza. Klikam ikonkę na pulpicie, włącza się, 10 sekund, zwiecha, bum, wyłącza się. Zrobiłem trik z odłączeniem internetu, jednak i to nic nie pomogło. Ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić?

Mój system operacyjny to Windows XP.

Wątek "iTunes samo się zamyka. iTunes samo się wyłącza." został scalony z istniejącym wątkiem. eualex.

#11 Sokoov

Sokoov
  • 4 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 18:06

Nikt nie ma żadnego pomysłu chociaż? Problem nadal pozostaje nierowiązany, iTunes przy próbie połączenia z App Strore po prostu się zamyka...

#12 patrzalka

patrzalka
  • 5 postów

Napisano 16 lipca 2010 - 09:25

iTunes sam sie wylacza Hey mam problem, za kazdym razem gdy probuje uruchomic iTunes, wyskakuje mi raport o bedzie - "wystapil blad z aplikacja iTunes i zostanie ona zamknieta, przepraszamy za klopoty." probowalam juz odinstalowanie starego iTunes'a, sciagniecie nowego ze strony i zainstalowanie go i nic.... czy ktos wie o co chodzi? pozdrawiam

#13 patrzalka

patrzalka
  • 5 postów

Napisano 16 lipca 2010 - 09:47

mam dokladnie to samo.... :/ pomocy!!

#14 Sokoov

Sokoov
  • 4 postów

Napisano 16 lipca 2010 - 19:03

Problem naprawiony... Przeskanowałem komputer Kaspersky 2010, wykryło kilka trojanów, wywaliło i... chociaż nie mam pewności, że to była tego wina. Temat do zamknięcia.

#15 violetta-b

violetta-b
  • 1 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 16:07

Mam ten sam problem... Ktoś pomoże?

#16 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 23 października 2011 - 11:18

Itunes przestał działać Jezeli chce synchronizowac muzyke przez wifi,wyrzuca mi błąd Program iTunes przestał działać Jeżeli klikne "zarzadzaj muzyka ręcznie" tego problemu nie ma. W czym tkwi problem ?

#17 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 23 października 2011 - 11:46

Reinstalacji iTunes próbowałeś?

#18 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 23 października 2011 - 12:30

Tak

#19 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 października 2011 - 14:05

Przeniosłam do właściwego działu, na przyszłość proszę uważać gdzie zakłada się temat.

#20 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 25 października 2011 - 20:57

Teraz nawet zwykla synchronizacja przez wifi i ten blad wyskakuje...

#21 Meduza

Meduza
  • 736 postów
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Napisano 01 listopada 2011 - 19:41

iTunes- Windows Wyłącza się Wiem, wiem że to dział Mac-Software, ale nie macie działu "Programy Apple na PC" Otóż mam na swoim PC zainstalowane iTunes, najnowsza wersja, a komputer widać na dole. Problem polega na tym ze dotychczas działał bez problemu, a ostatnio świruje. wyświetla różnorakie błędy, ale po nich jeszcze nic, działa. Jednakże ostatnio próbuję wejść w App Store i kiedy na górze ładuje się mniej więcej do połowy, iTunes się wyłącza z błędem "itunes.exe przestał działać". Za każdym razem tak mi się dzieje. Już mnie to do szału doprowadza, a chcę uniknąć reinstalu, bo nie chcę stracić biblioteki. może ktoś pomóc? Dzięki, pozdrawiam Meduz

#22 tobhor

tobhor
  • 2 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 21:14

Program iTunes przestał działać. Witam! Otóż od jakiegoś czasu nie chce mi się włączyć iTunes. Gdy go włączam za każdym razem wyskakuje akceptacja licencji, a następnie taki błąd ,,Program iTunes przestał działać''. Próbowałem już go instalować na nowo ale bez skutku. Co mam zrobić ponieważ mi zależy na wgraniu kilku filmów i piosenek. Posiadam Windows 7. Z góry dziękuje za pomoc. :)

#23 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 22:23

To często zdarzający się problem. Mi minął sam po jakimś czasie ale mam vistę

#24 Cycu3G

Cycu3G
  • 106 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 02 maja 2012 - 18:04

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#25 dskrzypiec

dskrzypiec
  • 1 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 15:56

Itunes nie uruchamia się w VISTA

Witam, zainstalowałęm najnowszą wersję Itunes i mam taki komunikat po uruchomieniu i rozwinięciu : program itunes przestał działać i szczegóły:
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BEX
Nazwa aplikacji: iTunes.exe
Wersja aplikacji: 10.2.2.14
Sygnatura czasowa aplikacji: 4db7cd2f
Nazwa modułu z błędem: StackHash_faaf
Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000
Przesunięcie wyjątku: ffebebea
Kod wyjątku: c0000005
Dane wyjątku: 00000008
Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: faaf
Dodatkowe informacje 2: 15249fe8b490b59725152aad8ad5f409
Dodatkowe informacje 3: 3274
Dodatkowe informacje 4: 8f813783857d18cb121a8a5993971c14

Przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji:
[url=http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0415]Zasady zachowania poufno[ci informacji UsBugi raportowania bBd[/url]

proszę o pomoc, instalowałem różne wersję Itunsa i nic, aktualizowałem Vistę itp i nadal ten sam błąd.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych