Witam, w weekend, doszło do uszkodzenia mojego iPhone'a 3GS 16GB. Fakt, w idiotyczny sposób, bo rzuciłem nim o podłogę po rozmowie z pewną osobą która bardzo mnie zezłościła.
Mam już kupiony inny telefon, ale ten chciałbym (jeśli to możliwe) naprawić i jako w pełni działający odsprzedać.
Telefon po starciu z podłogą nie włącza się, napękła z tyłu obudowa (zaraz przy złączu usb) - zresztą była napęknięta jeszcze przed tym ostatnim lotem, po wyświetlaczu optycznie nie widać żadnych uszkodzeń, natomiast góra telefonu wyskoczyła z zatrzasków (tak, że mogę zajrzeć do środka, a tam wypięły się dwa kable) - te pod włącznikiem, połamała się też wsuwka na kartę sim.
Jeśli ktoś ma do polecenia jakiś serwis, najlepiej w kujawsko - pomorskim (mogą być też inne województwa), który jest w stanie najlepiej wycenić naprawę za darmo, a poza tym nie jest nastawionym na zdzieranie z klienta miejscem, tylko pobierze opłatę za faktycznie wykonane czynności, to proszę o namiary.
Pewnie zaraz ktoś mnie zgani o to co zrobiłem, trudno to się nazywa życie, na ogół jestem bardzo spokojny. Co ciekawe telefon był w obustronnym skórzanym futerale, więc przy okazji widać jaki iPhone jest "wytrzymały"....
Pozdrawiam.
Uszkodzony iPhone 3GS - pytanie o serwis.
Started by
Ciacho13
, 12 Feb 2012 22:42
2 replies to this topic
Posted 12 February 2012 - 22:42
Posted 13 February 2012 - 14:09
Witaj, Takich telefonów robiłem mnóstwo. Najlepsze sztuki to np. w910i też w afekcie złamany na pół ;p Szczerze to może być głupota jak np, tylko poskładanie tego ponowne, ale aby to ocenić musiałbym mieć go w ręku. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie. Na 100% ze zedrę z Ciebie a o tym możesz poczytać na forum:))
Posted 15 February 2012 - 23:18
Dość często w 3GS'ach uszkadzał się też główny układ zasilania a to już jest poważniejsza usterka.
U nas zawsze darmowa diagnoza i wycena
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users