Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

koncert Red Hot Chili Peppers

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 m_ichal@mac.com

m_ichal@mac.com
  • 72 posts

Posted 04 July 2007 - 12:57

Czy ktoś z was był na koncercie Red Hot Chili Peppers?? Zamieście wasze opinie i jak wam sie podobał. Dla mnie słaby zabrakło kilku znanych piosenek i brak łączności z 60 tys. ludzi. Myślałem że stać ich na więcej. Jestem rozczarowany.

#2 oaks

oaks
  • 210 posts
  • Skądkatowice

Posted 04 July 2007 - 21:36

Zgadzam się z przedmówcą. Wielkim fanem nie jestem, ale sądziłem, że będzie lepiej. Mimo wszystko cieszę się, że byłem.

#3 _sys

_sys
  • 2046 posts
  • SkądB-stok i okolice

Posted 04 July 2007 - 22:02

Niestety taka trasa. Są zmęczeni, ale mimo wszystko koncert był niezły. Wszyscy pewnie by chcieli under the bridge, give it away i coś starszego, ale to trasa promująca stadium arcadium. Na "pocieszenie" dodam, że niedawny koncert w Serbii był gorszy a Anthony chciał zejść ze sceny (źle się czuł) w połowie. Grali 1,5h dla 100 tysięcy ludzi. Podobno była zła organizacja i nagłośnienie.

#4 cheniek

cheniek
  • 477 posts
  • SkądKraków, Poland

Posted 04 July 2007 - 23:07

Mnie się podobało, choć mało ich znam (ludzie lubią te piosenki, które już kiedyś słyszeli...). Niesamowite nagłośnienie i zupełnie nie wiem, dlaczego po kilku pierwszych piosenkach ściągnęli mocno wokal, tak że nie było go prawie słychać. Może za bardzo śpiewał "po czarnych"? :) Ogólnie jestem zadowolony, chociaż oczywiście do koncertów P. Gabriela to jeszcze chłopakom trochę brakuje... ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users