Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakłada iTunes Store nic nie wyświetla - iTunes Store się nie ładuje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 friz1985

friz1985
  • 20 postów

Napisano 23 maja 2008 - 17:58

Witam
Mam taki problem z iTunes Store v7.6.2.9.
Kupiłem nowy router Linksys WRT54GL v1.1 i nie działa mi iTunes Store. Nie mogę ściągać darmowych piosenek ani substrykować podkastów (konto założone sposobem podanym na forum). Jeszcze wczoraj wszystko działał poprawnie. Jak chce zasubstrykować podkast to u góry w iTunes pisze „Uzyskuję dostęp do iTunes Store” i po paru sekundach wyskakuje taka oto informacja „Nie można było dokończyć twojego żądania w iTunes Store. Połączenie sieciowe zostało wyzerowane. Upewnij się, że połączenie sieciowe jest aktywne i spróbuj ponownie” lub „Nie można było dokończyć twojego żądania w iTunes Store. Połączenie sieciowe przekroczyło limit czasu. Upewnij się, że ustawienia sieci są poprawne, a połączenie sieciowe jest aktywne, po czym spróbuj ponownie”. Połączenie jest aktywne, bo strony internetowe działają nawet iTunse Store mogę przeglądać, tylko nie mogę nic ściągnąć. Najciekawsze jest to, że podkasty, które miałam wcześniej na liście normalnie ściągnęły się nowe odcinki. Wiecie, co mogło się stać, może muszę odblokować porty, na których pracuje iTunes (na jakich portach Pracuje iTunes?).

---- Dodano 23-05-2008 o godzinie 19:20 ----
Dobra już działa w prawdzie nie do końca tak jak chciałem, ale najważniejsze, że działa. Kompa z router-em połączyłem kable i wszystko wróciło do normy. A z bezprzewodówką jeszcze będę kombinował. Pozdro

#2 holksoft

holksoft
  • 67 postów

Napisano 22 października 2008 - 18:12

Witam, odświeżę temat dziś napotkałem podobny problem. wczoraj z iTunes Store sciagnalem sobie free odc. 19 serialu GossipGirl dzis chcąc zsynchronizować z iPodem podczas synchronizacji wyskoczył mi bład "Nie można było dokończyć twojego żądania w iTunes Store. Upewnij się, że połączenie sieciowe jest aktywne i spróbuj ponownie" nie moge nawet wejsc na swoje konto iTunes :/ szukam jakiegoś rozwiązania.

#3 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 21 kwietnia 2011 - 18:27

Zakłada iTunes Store nic nie wyświetla - iTunes Store się nie ładuje Witam. Od pewnego czasu mam problem z iTunes. Gdy go uruchamiam zawsze na początku pojawia się okienko "Uzyskuję dostęp do iTunes Store". Strasznie mnie to wkurza, zwłaszcza gdy uruchomię iTunes przez przypadek ponieważ gdy kliknę "Anuluj" to pojawia się napis "Anulowanie...." i tak bez końca :/ Mam jeszcze jeden problem. W iTunes w zakładce mojego iPhone'a mam odznaczoną opcję "Uruchamiaj iTunes wraz z podłączniem tego iPhone'a a mimo to on się uruchamia.. Co gorsze gdy próbuję go wyłączyć przez menedżer zadań zamykając proces on uruchamia się na nowo i tak w kółko.. Czy można to jakoś naprawić? Pozdrawiam

#4 Bablasty

Bablasty
  • 38 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 22 kwietnia 2011 - 13:18

Mam podobny problem, podczas uruchamiania itunes tez 'accessing to app store' ale tylko tyle.

#5 croak

croak
  • 37 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 13:41

Znalazłem sposób na ten błąd. Należy najpierw wyeksportować Bibliotekę w iTunes, następnie usunąć plik "iTunes Library.itl" z katalogu iTunes w muzyce, włączyć iTunes i zaimportować Bibliotekę:) Pospieszyłem się jednak, po zaimportowaniu i włączeniu iTunes problem powrócił:(

#6 Darcorn

Darcorn
  • 99 postów

Napisano 30 września 2011 - 21:32

Zakłada iTunes Store nic nie wyświetla. Witam wszystkich! Na wstepie przepraszam jesli zakladam temat nie w tym dziale co trzeba. W razie potrzeby prosze przeniesc go w odpowiednie dla niego miejsce. Moj problem polega na tym ze nie mam dostepu do iTunes Store z poziomu Windows 7. Itunes pokazuje tylko "uzyskuje dostep do iTunes Store", pasek postepu dochodzi do polowy, po chwili znika i pojawia sie jabluszko. Czasami pojawia sie "cos" co jest sklepem ale wyglada to tak jak nieprawidlowo zaladowana strona internetowa (tekst w formie linkow, zamiast zdjec ramki itp.) Dodam ze jestem zalogowany na moim Apple ID (polskim, mam tez konto w US). Z internetem nie ma problemu, na iPhone appstore dziala normalnie. Czy ktos mial juz tego typu problem? Chcialem przetestowac polski iTunes Music Store ale jak widac nie moge. Bardzo bylbym wdzieczny za wszelka pomoc. Darcorn

#7 FredzIoo

FredzIoo
  • 4 postów

Napisano 04 lutego 2012 - 22:54

Zakłada iTunes Store nic nie wyświetla.

Od kilku dni już szukam rozwiązania mojego problemu, ale nigdzie nie znalazłem nic co by mnie satysfakcjonowało. Problem polega na tym, że w programie iTunes po wejściu w iTunes Store, lub iTunes Match nic się nie wyświetla, po prostu jest biała strona. Czasem wyświetlą się jedynie jakieś linki, ale bez zdjęć i normalnego wyglądu strony. Przez to nie mogę ściągać nic z iTunes Store. Dodam, że nie jest to wina mojego antywirusa, ani firewalla. Jak wyłączam jedno i drugie to nadal jest ten sam problem. Posiadam system windows 7 32-bit, akutalnego iTunes'a i innego programy Apple. Proszę o pomoc

---------- Wpis dodano o 22:42 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:12 ----------

UPDATE, po odinstalowaniu iTunes najnowszego i zainstalowaniu wersji 10.1 iTunes Store działa, ale wtedy moj iPhone 3GS nie jest wykrywany...

---------- Wpis dodano o 22:54 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:42 ----------

Po zaaktualizowaniu do najnowszego znow nie dziala...

#8 Kovalus

Kovalus
  • 3 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 lutego 2012 - 12:15

Mam dokładnie ten sam problem. Chciałem przeinstalować iTunes w wersji 10.5.2 i po reinstalacji nagle się stało to, o czym piszesz. Znalazłem kilka rozwiązań, jak np. usunięcie wszystkich wpisów z rejestru, bądź zainstalowanie (już nie pamiętam) jakiegoś wcześniejszego pliku, nic nie pomogło. Od dwóch miesięcy nadal stoję z tym w miejscu. Teraz zaktualizowałem do najnowszej wersji - nadal nic. Z tego co wyczytałem, ten problem występuje rzadko i ma różne podłoża..

#9 FredzIoo

FredzIoo
  • 4 postów

Napisano 07 lutego 2012 - 12:26

Fajnie, że ktoś odpowiedział. Jak planujesz poradzić sobie z tym problemem? Trochę denerwujące jest, że nie mogę w pełni korzystać z usług, programow itd. jakie oferować powinno mi apple. Przez brak iTunes Store moj iPhone jest trochę wybrakowany...

#10 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 lutego 2012 - 12:49

Poki nie rozwiążesz problemów na komputerze, możesz kupować z poziomu telefonu.

#11 Mis24

Mis24
  • 66 postów
  • SkądZagłębie

Napisano 07 lutego 2012 - 13:09

To i ja się podłączę, bo u mnie też ten problem występuje. Nie ważne co bym zrobił, co bym doinstalował bądź usunął na win vista ultimate nie działa. Dzisiaj dostanę w łapki lapka z win 7 home to tam zobaczę czy problem też występuje.
Lokria ma rację, możesz korzystać i kupować z poziomu telefonu :) to jest to samo. Wiem, wolałbyś na komputerze przeglądać jak ja :P bo wygodniej.

#12 FredzIoo

FredzIoo
  • 4 postów

Napisano 07 lutego 2012 - 13:12

Ja wiem, że mogę z telefonu, albo z innego komputera. Ale nie po to płacę dużo więcej niż za normalny telefon, żeby potem się męczyć. Poza tym nie mam Wi-Fi darmowego, więc to dla mnie nie dość, że nie wygodne to jeszcze kosztowne.

#13 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 lutego 2012 - 13:13

Mam znajomych którzy na win 7 32 bity i na najnowszym ios 5.0.1 kupują bez kłopotów. Problem leży w Twoim systemie nie w telefonie.

#14 FredzIoo

FredzIoo
  • 4 postów

Napisano 07 lutego 2012 - 13:17

Mam normalny system operacyjny i nikt nie jest mi w stanie powiedzieć co mam zrobić, aby móc korzystać z ich programu. Wszystko inne mi jakoś działa na komputerze, a program iTunes nie do końca. Powinni rozwiązać ten problem, albo podać mi jak ja mam rozwiązać. A na razie nie mam ani jednego, ani drugiego i jestem w czarnej dupie.

#15 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 lutego 2012 - 13:22

Usuwanie i ponowne instalowanie programów iTunes i QuickTime oraz innych składników oprogramowania w systemie Windows Vista lub Windows 7 probowales tego ? Usun, a następnie pobierz najświeższą wersję iTunes i jak nie wykrywa Ci telefonu to spróbuj wówczas tego iOS: urządzenie nie jest rozpoznawane w programie iTunes dla systemu Windows

#16 Mis24

Mis24
  • 66 postów
  • SkądZagłębie

Napisano 07 lutego 2012 - 15:06

Na innym lapku w domu w na win 7 home wszystko śmiga bez problemu. Dziwne trochę.
Ja już próbowałem wszystkiego Lokria nawet to co zaproponowałaś i też nie pomogło ani nawet na sekundę. Zastanawia mnie w czym jest rzecz, że takie kwiatki się dzieją.

#17 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 lutego 2012 - 15:10

Na innym lapku w domu w na win 7 home wszystko śmiga bez problemu. Dziwne trochę.
Ja już próbowałem wszystkiego Lokria nawet to co zaproponowałaś i też nie pomogło ani nawet na sekundę. Zastanawia mnie w czym jest rzecz, że takie kwiatki się dzieją.

Nie potrafię Ci jednoznacznie odpowiedź. Swojego czasu jak korzystałam z PC i win7 to z dnia na dzień itunes przestał widzieć iPhone, sprawę tylko na chwilę rozwiązywało postawienie win7 od nowa i instalacja itunes, żeby za jakiś czas problem się powtórzył.
Podczas gdy na winxp niezależnie od wersji itunes i ios na iPhonie, iPhone był widoczny cały czas i wszystko działało rewelacyjnie.

#18 iPhone4

iPhone4
  • 10 postów
  • SkądBristol, United Kingdom, United Kingdom

Napisano 03 marca 2012 - 12:25

[url]http://support.apple.com/kb/TS4123[/url] oto prawdopodobne rozwiąznie (u mnie działa) Na tym forum doczekać się odpowiedzi to jak czekać na śmierć...

#19 kondi552

kondi552
  • 97 postów
  • SkądŁomża, PL

Napisano 18 marca 2012 - 21:50

Nie mogę wejść do Apple iTunes Store. Gdy wchodzę w Itunes w zakłakę "itunes store" mimo wpisywania apple ID na białym tle widnieje tylko szary napis "ITUNES STORE" . Dodam,iż nie mogę nic również wyszukać w przeglądarce owej zakładki. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

#20 freename

freename
  • 24 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:20

Problemy z logowaniem do iTunes Mam problem nie moge sie zalogować do iTunes na IPadzie(JB 5.0.1). Wszystko działa na kompie i na IPhonie 4 ( teraz bez JB na 5.1). Korzystam z tego konta dość długo i na wielu uządzeniach. Czy moze mieć to jakieś znaczenie ? Co mam zrobić ? konta nie zmienię bo mam np. prenumeratę Newsweeka.

#21 Adaminho

Adaminho
  • 3 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 17:58

iTunes Store sie nie ładuje

Odkąd zainstalowałem iTunes'a nie chce się mi załadować iTunes Store (nigdy wcześniej iTunes'a nie miałem na komputerze a że kupiłem iPhone jest to niezbędny program aby mieć z tego telefonu jakąkolwiek przyjemność np. wgrywanie programów itd). Myślałem, że po reinstalacji wszystko będzie w porządku ale nic z tego. A żeby z autoryzować komputer potrzebuje dostępu do iT Store. Myślałem, że to wina komputera i zostawiłem tak ładującego się iT jak na załączniku przez ponad godz i nic się nie zmieniło , po powrocie na komputerze zastałem iT takiego jakiego go zostawiłem...Jeśli ktoś wie co by to mogło być i jak temu zaradzić proszę o odpowiedź.Pozdrawiam

Post został przeniesiony do istniejącego tematu: "Zakłada iTunes Store nic nie wyświetla". plmax.

#22 Rafish

Rafish
  • 1 postów

Napisano 15 września 2012 - 08:50

Brak połączenia z iTunes Store Witam, mam taki problem. Otóż gdy wchodzę do iTunes na pc'cie, nie może połączyć z iTunes store. Tak samo jest z aktualizacją oprogramowania na iphonie'. W czym tkwi problem? Już 2 dni się z tym bawię.

#23 gutekintruz

gutekintruz
  • 111 postów

Napisano 30 listopada 2012 - 15:54

"Uzyskuje dostęp do iTunes Store"

Od jakiegoś czasu mam problem z iTunes Store. Po wejściu do programu chcę wejść do iTunes Store w celu zalogowania się i zakupienia filmu, jednak po kliknięciu na sklep w belce ładowania pokazuje mi się "Uzyskuje dostęp do iTunes Store" co trwa w nieskończoność. Wie ktoś co na to zaradzić?

Wątek "Uzyskuje dostęp do iTunes Store" został przeniesiony do właściwego tematu. eualex.

#24 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 listopada 2012 - 16:37

Ubij iTunes w Task Managerze, i odpal jeszcze raz.

#25 czachu

czachu
  • 2 postów

Napisano 24 lutego 2013 - 22:59

iTunes- problem z polączeniem z serverem,synchronizacja i autoryzacją

Witam zainstalowałem program iTunes na moim laptopie gdy podłączam mojego Ipoda touch 4g do laptopa włącza się program Itunes, ale u góry pisze "Wybieranie stacji radiowej- odświeżam listę kategorii" natomiast cala jego środkowa część jest pusta.Gdy wchodzę w Itunes Story ->Strona główna, widnieje napis "uzyskiwanie dostępu do iT story" ale nic się dalej nie dzieje tak jak by iT nie był połączony z internetem. Gdy chce zsynchronizować mojego iPoda wyskakuje okno z autoryzacją gdyż wcześniej nie korzystałem z laptopa a z PC na którym nie było takich problemów, klikam autoryzuj i ładowanie trwa w nieskończoność. Na komputerze kolegi wszystko działało normalnie. Proszę o pomoc, w razie konieczności podam potrzebne informacje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych