"linkowanie" filmów
Rozpoczęty przez
JSG
, 17 lis 2005 10:37
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 listopada 2005 - 10:37
W zasadzie to zastanawiam się jakie polskie słowo odpowiada pojęciu "host it" jako że słowo "link" wtarło się już w język potoczny to chyba zlinkować to dobre określenie :?:
wracając do tematu zalużmy że nakrece sobie film... swoim bajecznym telefonem :roll: [motorolla A 925) czyli otrzymam plik w formacie MPeG 4Movie... i chciał bym go umieścić jako link np na forum czy w wiaomości GG... czy ma ktos pomysł lub doświadczenie w tym temacie :?:
wracając do tematu zalużmy że nakrece sobie film... swoim bajecznym telefonem :roll: [motorolla A 925) czyli otrzymam plik w formacie MPeG 4Movie... i chciał bym go umieścić jako link np na forum czy w wiaomości GG... czy ma ktos pomysł lub doświadczenie w tym temacie :?:
Napisano 17 listopada 2005 - 10:51
Wrzucasz go na serwer i podajesz.
W wiadomości GG:
W wiadomości GG:
http://serwer.na.ktorym.umiesciles.plik/nazwa.pliku.movNa stronie WWW:
<a href=http://serwer.na.ktorym.umiesciles.plik/nazwa.pliku.mov>Moj najnowszy film</a>
Napisano 17 listopada 2005 - 11:42
Napisano 17 listopada 2005 - 15:35
Działa, widzę tę twarz :-)
Napisano 17 listopada 2005 - 16:45
Jeju ale ty brzydki jestes :wink:
Napisano 17 listopada 2005 - 17:03
dziękuje.... bardzo mi milo że się wam podobam...
Niemoge sprawdzić czy dziła bo mam azerusa wlączonego i jakoś mi to nieśmiga
[ Dodano: 2005-11-17, 17:03 ]
Niemoge sprawdzić czy dziła bo mam azerusa wlączonego i jakoś mi to nieśmiga Pozatym niema czasu bo testuje swojego drugiego maca.... G3 333 B&w
Niemoge sprawdzić czy dziła bo mam azerusa wlączonego i jakoś mi to nieśmiga
[ Dodano: 2005-11-17, 17:03 ]
Niemoge sprawdzić czy dziła bo mam azerusa wlączonego i jakoś mi to nieśmiga Pozatym niema czasu bo testuje swojego drugiego maca.... G3 333 B&w
Napisano 17 listopada 2005 - 18:10
Twarz nieprzeciętna.... może powinniśmy dział "wolnej twórczości" utworzyć... 8)
Napisano 18 listopada 2005 - 04:10
hehe, teraz już wiem dlaczego jeszcze nie mam komórki z kamerą. I będę je omijał szerokim łukiem. :wink:
Hej, a co to za kwiatek nad Tobą?
Napisano 18 listopada 2005 - 09:57
Kiedyś... 100lat nazad... mi odbiło i pomalowałem mój pokój u rodziców na zielono... później odbiło mi jeszcze bardziej i nakreślałem sobie paluchami takie wynalazki na ścianach... był jeszcze namalowany Włóczykij... ogólnie to pokój był relaksujący....Hej, a co to za kwiatek nad Tobą?
naszczęście już tam niemeszkam... :mrgreen:
Co do samego filmu to mi się numery pomieszły... nie to miało być... :wink: więc prosze się odpiórkać... od treści mojej pracy twórczej... to był hapening
Napisano 18 listopada 2005 - 22:25
JSG, czy to był jakiś ekperyment? Bo autoreklamą ciężko to nazwać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych