Witajcie potrzebuję pomocy, mam internet bezprzewodowy 2mb/ 4 mb w nocy drogą radiowa.
Niestety bardzo słabo mi to wszystko działa na moim i Mac'u powoli bardzo długo ładuja się strony,
deklarowana prędkość w miernikach szybkosci online sie zgadza, ping na strony jest wszystko wszystko w normie 15-50 ms chyba ze jakas strona z canady to wiadomo ze dłuzej.... ale gdy chce zrobić Tracert w Narzedziach sieciowych to w każdej linice pojawiają mi się gwiazdki * i to czego bym nei wpisał to tak jest zawsze. Zrobiłem tracert na Win. XP z laptopa drugiego i działa a na mac'u dalej gwiadki.... BŁAGAM potrzebuję pomocy nie wiem czy moze ja cos mam zle ustawione jak zrobic zeby to sprawniej działało. Czasem strony sie powolibaaaaardzo ładuja a czesem nie mozna ich wyswietlić

Trace route i same ****
Rozpoczęty przez
brzechwa99
, 29 sty 2012 17:12
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 stycznia 2012 - 17:12
Napisano 29 stycznia 2012 - 17:50
Using Traceroute
Następnym razem najpierw poczytaj, jak działa narzędzie, którego chcesz używać i co oznaczają konkretne wyniki/symbole.
Następnym razem najpierw poczytaj, jak działa narzędzie, którego chcesz używać i co oznaczają konkretne wyniki/symbole.
Napisano 30 stycznia 2012 - 09:34
nie pytam jak działa TR tylko że pojawiają mi się TYLKO gwiazdki oznaczające brak odpowiedzi przy czym na Windowsie fukcja TR tak nie działa sprawdzając te same strony? a wiec co jest z Mac'iem że tak sie dzieje?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych