Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Trace route i same ****

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 brzechwa99

brzechwa99
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 17:12

Witajcie potrzebuję pomocy, mam internet bezprzewodowy 2mb/ 4 mb w nocy drogą radiowa. Niestety bardzo słabo mi to wszystko działa na moim i Mac'u powoli bardzo długo ładuja się strony, deklarowana prędkość w miernikach szybkosci online sie zgadza, ping na strony jest wszystko wszystko w normie 15-50 ms chyba ze jakas strona z canady to wiadomo ze dłuzej.... ale gdy chce zrobić Tracert w Narzedziach sieciowych to w każdej linice pojawiają mi się gwiazdki * i to czego bym nei wpisał to tak jest zawsze. Zrobiłem tracert na Win. XP z laptopa drugiego i działa a na mac'u dalej gwiadki.... BŁAGAM potrzebuję pomocy nie wiem czy moze ja cos mam zle ustawione jak zrobic zeby to sprawniej działało. Czasem strony sie powolibaaaaardzo ładuja a czesem nie mozna ich wyswietlić

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 343 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 17:50

Using Traceroute

Następnym razem najpierw poczytaj, jak działa narzędzie, którego chcesz używać i co oznaczają konkretne wyniki/symbole.

#3 brzechwa99

brzechwa99
  • 40 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 09:34

nie pytam jak działa TR tylko że pojawiają mi się TYLKO gwiazdki oznaczające brak odpowiedzi przy czym na Windowsie fukcja TR tak nie działa sprawdzając te same strony? a wiec co jest z Mac'iem że tak sie dzieje?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych