Witam,
nie znalazłem odpowiedzi w tej kwestii na forum.
Mam pytanie - czy jest możliwość aby zmienić sygnalizację różnych powiadomień podczas rozmowy ? Pierwszy raz mam do czynienia z telefonem, w którym podczas rozmowy wszystkie dźwięki typu sms, powiadomienia itp. są normalnie odtwarzane. W każdym innym telefonie jest to albo pojedyncze piknięcie albo tylko sygnalizacja na wyświetlaczu. Tutaj jak włączy się dźwięk to już pozamiatane - trzeba czekać aż skończy brzęczeć, bo inaczej nie da się rozmawiać, a wyciszyć go nie można, bo próbowałem na różne sposoby.
To samo zresztą jest z przypominaczami z kalendarza - nawet jak nie rozmawiam to nie da się wyciszyć dźwięku - musi odbębnić swoje.
Dziękuję za pomoc.

Dźwięki sms, przypominaczy, budzików podczas rozmowy
Started by
lukaszr
, 29 Jan 2012 12:18
2 replies to this topic
Posted 29 January 2012 - 12:18
Posted 08 February 2012 - 12:54
Też mnie to do szału doprowadza. Jedynie co mi na język przychodzi to słowo.. kpina!
Uzywam z dziewczyną iMessage i czasem w trakcie rozmowy ona potrafi mi wysłac z 10 wiadomości... wtedy mam ochotę rzucić telefonem o scianę.
"...a wyciszyć go nie można, bo próbowałem na różne sposoby"
chyba nie wszystkie... jedynym rozwiązaniem jest gdy rozmawiasz palcem zawsze przełączyć sie na tryb cichy
Jeżeli będziesz pamietał o tym zawsze dziek smsa nie bedzie Ci przeszkadzał.. a jeśli o tym zapomnisz to .. dzwięk smsa skutecznie Ci przypomni ze tego nie zrobiłeś ;-) Pozdro
Posted 18 June 2012 - 15:55
Ja też mam z tym problem
Naprawdę nie ma innego sposobu od tego wspomnianego wyżej? Dziwne to trochę, żeby podczas rozmowy wyciszać telefon...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users