Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iSpot Stary Browar w Poznaniu - co można kupić

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Lolka

Lolka
  • 266 posts
  • SkądGdańsk

Posted 02 July 2007 - 12:39

Czy w tym iSpocie w Poznaniu można na miejscu od ręki kupić np. ładowarkę sieciową oraz camera connector? I czy maja tam jakies fajne etui? Akurat bede niedlugo w Poznaniu i nie musialabym wtedy zamawiac i czekac 2 tyg. w Gdańsku (u nas nie ma iSpota).

#2 WooKy

WooKy
  • 22 posts
  • SkądPoznan

Posted 02 July 2007 - 14:22

Napisz bezposrednio do nich i wszystko bedzie jasne: ispot_starybrowar[na]apple.pl

#3 Mikołaj

Mikołaj
  • 124 posts
  • SkądPoznań

Posted 03 July 2007 - 10:04

Ja się nie zawiodłem.Potrzebowałem modem - zadzwoniłem , spytałem i był ! Pojechałem i kupiłem. I mam! A w Sadzie - uchuhuh... :D

#4 arek_janiak

arek_janiak
  • 2 posts
  • SkądPoznań

Posted 03 July 2007 - 10:34

Siema, mieskzam niedalego Starego Browaru. Muszę przyznać że pomimo mikroskopijnych wielkości ów saloniku - jest tam naprawdę duży wybór wszelkiego rodzaju sprzętu! Począwszy od orpogramowania, poprzez iPody i wszelkiego rodzaju gadżety na komputerach i wielkocalowych monitorach kończąc. Naprawdę miły sklepik, obsługa sympatyczna - nie robią problemów - pokażą, dadzą dotknąć. Jak ktoś nie był polecam tam zajrzeć i przy okazji w browarze na zakupy się wybrać bo jest w czym przebierać - hehe ;-)

#5 Lolka

Lolka
  • 266 posts
  • SkądGdańsk

Posted 03 July 2007 - 14:08

dzięki - jutro lub pojutrze sie tam zjawie :D

#6 Quant

Quant
  • 38 posts
  • SkądPoznań

Posted 03 July 2007 - 19:12

Lolka - ładowarka i camera connector jest od ręki na dzień dzisiejszy. Zapraszamy do ispociku w Starym Browarze. :D

#7 Lolka

Lolka
  • 266 posts
  • SkądGdańsk

Posted 04 July 2007 - 07:27

No to super :) Dzieki za info :)

#8 arsaghar

arsaghar

Sir

• 1639 posts
  • SkądPlewiska

Posted 04 July 2007 - 08:56

Ten iSpot jest świetny!! Rewelacyjna obsługa!! Chłopaki naprawdę znają się na rzeczy, są niesamowicie uprzejmi i uczynni! Zwłaszcza chwalę sobie osobę Pana Donata (i jego kompetencje) Polecam ich z czystym sumieniem!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users