Witam. Jak mogę wyłączyć synchronizacje pomiędzy urządzeniami.
Mam problem bo iPada mam 64GB a iPhone 16GB i nie wszystko już mi sie w niego mieści

Synchronizacja iPhona i iPada - jak wylaczyc
Rozpoczęty przez
pastorek23
, 24 sty 2012 14:08
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 stycznia 2012 - 14:08
Napisano 24 stycznia 2012 - 14:16
Nie synchronizujesz urządzeń wzajemnie między sobą, a każde z osobna z komputerem.
Kiedy podłączasz urządzenie do iTunes, widzisz identyfikator, który mu nadałeś. Na przykład mój telefon ma na imię Zofia, jak kiedyś dorobię się iPada, będzie to powiedzmy Zdobysław. W każdym urządzeniu możesz zdefiniować, jakie informacje będą synchronizowane: ja z Zofią synchronizuję maila, kalendarz, kontakty i muzykę, ze Zdobysławem za to chciałbym synchronizować też filmy i zdjęcia, co mogę odklikać w odpowiednich opcjach.
W iTunes kliknij na urządzenie i dla każdej "kategorii" danych (Info, Apps, Tones, Music, Movies...) zaznacz interesujące Cię opcje.
Napisano 24 stycznia 2012 - 14:30
Autorowi pewnie synchronizują się aplikacja/programy pomiędzy urządzeniami?
Napisano 24 stycznia 2012 - 15:23
tak dokładnie chodzi mi o programy ... jak coś pobiorę na iPada to za chwile pojawia się na iPhonie a tam miejsca brak ....
Napisano 24 stycznia 2012 - 15:34
Ustawienia ---> Store ---> Pod napisem Pobieranie automatyczne odznacz Programy, Książki też jeśli nie chcesz by się wymieniały(na obu urządzeniach zrób to.
Napisano 25 stycznia 2012 - 08:32
znalazłem ustawiłem i jest OK
Napisano 25 stycznia 2012 - 08:53
Wyjaśnione. Zamykam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych