usuniecie wydarzenia z kalendarza
Rozpoczęty przez
Conradio
, 21 sty 2012 14:10
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 stycznia 2012 - 14:10
Witam, problem byl opisywany wczesniejk,ale autor nie uzyskal odpowiedzi: Tworzylem wydarzenie w iphone i wysylkalem zaproszenie do poczty google. Tam wydaerzenie byla akceptowne przez mnie przez ... ical. i pjawialo sie DRUGI raz w iphone. Niby nic zlego miec takie dwa wydarzenie, ale troche drazni. Glowny problem polega na tym,ze nie ma opcji edycjii i usuniecia tego drugiego wydarzenia z iphona!! Niechcacy zaakceptowalem wydarzenie powtarzajace sie co tydzien BEZ TERMINU konca wydarzenia i zapchalo mi kalendarz na nastepne kilka lat zawsze w niedziele o tej samej porze :/ Jak to usunac z kalendarza iphonowego? Dodam,ze mam PC a nia Apple COmputer. Dzieki
Jako ciekawostke dodom,ze po skasowaniu jednego wydarzenia (tego,gdzie mam mozliwosc edycji) znika on z calendarza w icloude. Poprostu zostaje tylko NIEUSUWALNY (?) event w iphone

Napisano 12 września 2012 - 20:53
Przyłączam się do pytania. Mam dokładnie tak samo - zaakceptowane zaproszenie na wydarzenie z google siedzi mi w kalendarzu i nie mogę się go pozbyć. Ktoś sobie z czymś takim poradził?
Napisano 24 lutego 2013 - 20:15
Wiadomo coś w tym temacie? Moze jest jakiś cydia tweaks który doda opcje usuń lub edytuj. Mam setki wydarzeń w kalendarzu których nie można usunąć.
Napisano 05 lipca 2013 - 10:04
Dla zainteresowanych odpowiedz na pytanie jest prosta. Z pozycji iPka nie usunąć/edytować wydarzeń przesłanych przez inne osoby. Da sie to zrobić logując się na iCloud. Kalendarz iPka z iCloud zaktualizuje sie sam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych