Już jest od dawna pod windows kilkoma sposobami, ja mialem problemy z najprostrzym Absinthe.
Musiałem zrobić kopie zapasową, następnie restore (I NIE ODTWARZAMY KOPII ZAPASOWEJ) włączy nam się goły ipad / iphone i tak zostawiamy. Kolejno odpaliłem program Absinth, rozpoznał urządzenie, instalował. Zainstalował applikacje na urzadzeniu, musiałem w nią kliknąć i dalej coś instalował i tutaj powinien się zrestartować i gotowe, ja natomiast znowu miałem problem, musiałem wejsc w ustawienia i włączyć VPN, wyskoczył błąd, zrestartował się samoczynnie i była cydia/jailbreak. Chyba nikt wiekszych problemów tutaj nie miał niż ja, zwykle wystarczało podłączenie urządzenia i odpalenie Absinth bez restore'a...
Odtwarzam właśnie kopie zapasową, zdam relacje czy wszystko u mnie bedzie gralo po tym, ale cydia na czystym urządzeniu działała.
wrzucam instrukcje wg. której ja robiłem gdyby ktoś miał takie problemy chociaż nikomu nie życze
"Beginning jailbreak, this may take a while" freeze - the step by step solution - MacRumors Forums
Pozdro