Możecie podpowiedzieć, jak legalnie nabyć QuickTime Pro dla Windows? Posiadam dwa konta Apple. Jedno - amerykańskie (kupuję muzykę i filmy via Gift Cards) oraz polskie (z przypisaną kartą płatniczą). Klucz do QuickTime Pro można nabyć w amerykańskim Apple Store ale ten nie przyjmuje mojej polskie karty płatniczej. Natomiast w polskim Apple Store QuickTime Pro nie ma.
Czegoś nie wiem? Nie widzę oczywistego rozwiązania?
Być może jest to do kupienia w App Store ale ja nie mam jeszcze żadnego urządzenia pod Mac OS X (czekam na Macbooka Air z USB 3.0).
Jak kupić QuickTime Pro?
Rozpoczęty przez
tkirmuc
, 20 sty 2012 11:29
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 stycznia 2012 - 11:29
Napisano 20 stycznia 2012 - 11:37
To długo poczekasz...bardzo długo.czekam na Macbooka Air z USB 3.0.
Napisano 20 stycznia 2012 - 11:42
polską kartą w US nie zapłacisz, gdyż nie będzie się zgadzał adres - ten, który podałeś w AppleID musi się zgadzać z tym z karty (podajesz w Billing info)... QT Pro jest obecnie tylko na windows (i starsze Mac OS?), gdyż w obecnych systemach 10.6, 10.7 jest już wrzucony QT X (w pełnej wersji)... może poszukaj na jakiś innych stronkach poza Apple, czy jest możliwość wykupienia PRO, a jak wyglądała sytuacja wewnątrz aplikacji? Nie można było tam zakupić wersji PRO jakimś innym kanałem? Przyznam się, że nie pamiętam jak to było, gdyż już baaaardzo dawno nie używałem QT na windowsie, a obecnie to i windowsa nie używam...
pzdr
Napisano 20 stycznia 2012 - 16:27
QT Pro dla Maca był przeznaczony dla wersji 7. Potem Apple zrezygnowało z formy "dokupywania" tych dodatkowych funkcji wypuszczając QT X gdzie one po prostu już były. Jakiś czas od tego momentu była jeszcze możliwość kupna QT Pro, ale od dawna już jej nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych