Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Asystent Boot Camp nie może pobrać sterowników

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 nersen

nersen
  • 6 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 14 stycznia 2012 - 18:32

Witam,

mam następujący problem z programem Asystent Boot Camp, mianowicie, kiedy wybieram opcję "Pobierz oprogramowanie obsługi systemu Windows dla tego Maca" to po chwili pokazuje mi się komunikat "Nie można było kontynuować pobierania. Oprogramowanie obsługi systemu Windows nie jest dostępne".

Dołączona grafika

Próbowałem znaleźć rozwiązanie tego problemu w Internecie, ale nie udało mi się. Mam już zainstalowanego Windowsa 7 z chyba częścią sterowników, które jakoś udało mi się zdobyć, ale nie działa mi jeszcze na Windowsie dźwięk. Mam również zainstalowany program Boot Camp na Windowsie w wersji 3.3.

Jestem nowym użytkownikiem OS X, posiadam iMaca 27" (połowa 2010, wersja OS X 10.6.8). Czy wiecie, skąd mogę pobrać sterowniki do nagrania na płytę CD, których Boot Camp nie chce pobrać (powinno to rozwiązać problem z dźwiękiem)?

#2 InFeCtuS

InFeCtuS
  • 8 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 stycznia 2012 - 23:46

Niestety mam ten sam problem i nie mogę pobrać najnowszych sterowników :/ Za to na lionie nie miałem problemu z pobraniem sterowników pod bootcamp :/ może coś z serwerami apple jest nie tak ?

#3 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 25 stycznia 2012 - 11:18

Spróbuj użyć tego instalatora: http://swcdn.apple.c...BootCampESD.pkg

Po zainstalowaniu w katalogu /Biblioteki/Application Support/BootCamp znajdziesz plik DMG zawierający sterowniki BootCampa.

#4 nersen

nersen
  • 6 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 28 stycznia 2012 - 12:39

Dziękuje Ci Gregory, wygląda na to, że to są wszystkie sterowniki. DMG wypaliłem na płycie CD i zainstalowałem je pod Windowsem i wszystko już działa.

#5 RaQu84

RaQu84
  • 12 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 maja 2012 - 15:22

Panowie, Link jest juz nieaktywny, czy mogli byście wrzucić sterowniki, albo podać namiary gdzie ich szukac, najbardziej zależy mi na karcie sieciowej, bo ani WiFi ani Lan-a... Używam : MacBook Pro 13" i7 2,8 kupiony w marcu 2012

#6 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 20 maja 2012 - 16:02

http://swcdn.apple.c...BootCampESD.pkg

#7 RaQu84

RaQu84
  • 12 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 maja 2012 - 17:00

Dzięki Gregory :smile:

#8 wesoly0209

wesoly0209
  • 12 postów

Napisano 28 maja 2012 - 03:11

Gregory tan link nie dziala:(

#9 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 339 postów

Napisano 28 maja 2012 - 12:19

Bo się zmienił/upłynął. Jak widać, da się to znaleźć. Gregory dał radę, postarajcie się i Wy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych