Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z wirtualna klawiatura

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 wieszax

wieszax
  • 11 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 05:33

Witam, Mam strasznie dziwny problem ponieważ nie wyświetla mi się klawiatura jak chce wpisać hasło do App store. Daje na pole do wpisania hasła a tam zero reakcji (nie ma wysuniecia klawiatury z dołu ekranu itp.) Proszę o jakaś pomoc bo nie chce mi się już z notatnika kopiowac hasła żeby moc ściągnąć jakaś apke Dla scislosci gdzie jest klawiatura: - SMS jest - notatki jest - safari jest - pages jest - YouTube jest - mapy jest - fb jest - mail jest Jeśli chodzi o telefon to zakupilem go wczoraj w salonie t-mobile Proszę o pomoc bo to dosyć dziwne dla mnie.

#2 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 14 stycznia 2012 - 07:07

W momencie, w którym wyskakuje prośba o hasło, automatycznie powinna się otworzyć klawiaturka, jeżeli tak się nie dzieje to cóż - restore, bo to wyraźnie problem software'owy. Miałeś już jakieś urządzenie z iOS i wiesz co i jak, czy potrzebujesz instrukcji? Ewentualnie możesz wejść jeszcze w kalwiatury, pobawić się wrzucając jakieś nowe, zmieniając ustawienia itd. może coś zaskoczy, ale wątpię.

#3 wieszax

wieszax
  • 11 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 08:37

Mam iPad 2 ale tutaj od nowości wszystko smiga ok. Rozumiem ze restore to coś jak skasowanie całego iPhone do początku taki jak został wyprodukowany?

#4 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 14 stycznia 2012 - 12:53

Coś w tym stylu. Zarchiwizuj telefon tak by mieć kopię zapasową jak najaktualniejszą, następnie klikasz odtwórz w iTunes(ten ekran co uaktualnienie). iTunes zrobi swoje, wgra na czysto soft, potem na ekranie iPhone postępujesz tak jak leci, w momencie gdy pyta czy dać jako nowy iPhone, czy odtworzyć z iTunes lub iCloud, dajesz odtworzenie z iTunes, wgra Ci wszystko tak jak miałeś wcześniej i powinno już być ok. Gdybyś potrzebował dodatkowych instrukcji pełno tutoriali w całym necie, czy to youtube czy oficjalne strony czy fora takie jak to.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych