Witam,
Mam strasznie dziwny problem ponieważ nie wyświetla mi się klawiatura jak chce wpisać hasło do App store.
Daje na pole do wpisania hasła a tam zero reakcji (nie ma wysuniecia klawiatury z dołu ekranu itp.)
Proszę o jakaś pomoc bo nie chce mi się już z notatnika kopiowac hasła żeby moc ściągnąć jakaś apke
Dla scislosci gdzie jest klawiatura:
- SMS jest
- notatki jest
- safari jest
- pages jest
- YouTube jest
- mapy jest
- fb jest
- mail jest
Jeśli chodzi o telefon to zakupilem go wczoraj w salonie t-mobile
Proszę o pomoc bo to dosyć dziwne dla mnie.

Problem z wirtualna klawiatura
Started by
wieszax
, 14 Jan 2012 05:33
3 replies to this topic
Posted 14 January 2012 - 05:33
Posted 14 January 2012 - 07:07
W momencie, w którym wyskakuje prośba o hasło, automatycznie powinna się otworzyć klawiaturka, jeżeli tak się nie dzieje to cóż - restore, bo to wyraźnie problem software'owy. Miałeś już jakieś urządzenie z iOS i wiesz co i jak, czy potrzebujesz instrukcji?
Ewentualnie możesz wejść jeszcze w kalwiatury, pobawić się wrzucając jakieś nowe, zmieniając ustawienia itd. może coś zaskoczy, ale wątpię.
Posted 14 January 2012 - 08:37
Mam iPad 2 ale tutaj od nowości wszystko smiga ok.
Rozumiem ze restore to coś jak skasowanie całego iPhone do początku taki jak został wyprodukowany?
Posted 14 January 2012 - 12:53
Coś w tym stylu. Zarchiwizuj telefon tak by mieć kopię zapasową jak najaktualniejszą, następnie klikasz odtwórz w iTunes(ten ekran co uaktualnienie). iTunes zrobi swoje, wgra na czysto soft, potem na ekranie iPhone postępujesz tak jak leci, w momencie gdy pyta czy dać jako nowy iPhone, czy odtworzyć z iTunes lub iCloud, dajesz odtworzenie z iTunes, wgra Ci wszystko tak jak miałeś wcześniej i powinno już być ok.
Gdybyś potrzebował dodatkowych instrukcji pełno tutoriali w całym necie, czy to youtube czy oficjalne strony czy fora takie jak to.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users