Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Indesit Moon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 czerwca 2007 - 13:58

Właśnie jestem na etapie wyposażania mieszkania i taką oto ciekawą pralkę znalazłem:

Indesit Moon

"Na pierwszy rzut oka pralka sprawia wrażenie bardzo prostej konstrukcji ale zaawansowanej technologicznie. Pralka ładowana jest od frontu i zamiast szklanych przeźroczystych drzwiczek ma drzwiczki zabudowane. Nad nimi znajduje się centralnie umieszczony panel sterowania, w postaci okrągłego koła z diodami, które umieszczone na około wskazują postęp prania. W prawym dolnym rogu dają się zauważyć drzwiczki od pompy, i tylko tyle widać patrząc na pralkę. Nie ma szufladki na proszek i środki czystości. Zagadka rozwiązuje się po otworzeniu głównych drzwi pralki. Na ich wewnętrznej części znajdują się pionowe komory na zaaplikowanie środków piorących."

Jak dla mnie rewelacja, cena przystępna (około 1200zł), proste, ładne, funkcjonalne, 4 przyciski do obsługi. Widziałem w niektórych pralkach wysuwane ściągawki z opisem wszystkich oznaczeń itp. :)

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 woojt

woojt
  • 300 postów
  • SkądWuWuA --> The Right Side

Napisano 27 czerwca 2007 - 14:01

bardzo ładny produkt ;) a mają może całą linie "moon" (np. lodówkę, zmywarkę). Też urządzam mieszkanie i agd będę kupował za jakiś m-c.

---- Dodano 27-06-2007 o godzinie 15:02 ----
ta wygląda prawie jak ipod ;) http://www.nowetrend...esit moon 8.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych