Napisano 06 lutego 2012 - 18:07
Czesc, a mnie również to irytuje, używam do zapisu raz ipada a raz iphone'a. Od jakiegoś czasu (w sumie to ostatnio dopiero zacząłem tego używać) mam ciągły problem co gdzie zapisywać... Notatnik, przypomnienia czy kalendarz... mam jakąś odległą date, ląduje w kalendarzu, chce coś na szybko zapisać istotnego, ląduje losowo, na szybko przypomnienie, to samo - ląduje do przypadkowej aplikacji. Jakoś nie mogę się "ja" z tym zsynchronizować...
Zdecydowanie powinny te aplikacje jakoś współpracować... notatki z dnia X są w notatkach, ale jest tez dostęp z poziomu kalendarza do nich, przypomniania wogóle jakieś takie są mizerne moim zdaniem... ale również to jakoś powinno się zgrywać z kalendarzem, albo i notatkami bo przecież coś można zanotować dłuższego, dodać do tego przypomnienie i wrzucić na dany dzień kalendarza... masło maślane, nie ważne ;p nie jestem w pełni zadowolony z tych aplikacji... mogli jeszcze dorzucic "pamietnik" i wiecej niezintegrowanych głupot... Swoją drogą jak w kalendarzu oznaczyć urodziny docelowym do tego znaczkiem (z prezentem) i jak przypomnienie - alarm (w kalendarzu) wypadające na całodniowe ustawić na inną godzinę niż 9.00 ?