Witam. Mam problem z moim iPadem. Otóż nagle, bez powodu stracił dźwięk. To znaczy nie ma go w aplikacjach takich jak GTA III, TVN player (jest tylko na słuchawkach), ale za to gdy włączę jakiś filmik z YouTube, włączę tą próbkę muzyki w iTunes to dźwięk jest. Więc hardware tutaj raczej odpada. Dodam też, że nie ma dźwięku klawiszy, zablokowania urządzenia oraz tych od powiadomień (np. iMessages). Reboot nie pomaga. Zrobiłem restore, ale problem powrócił po jednym dniu. Nie wiem co jest tego przyczyną. Może ma to związek z tym, że iPad jest refubem (poprzedni miał zepsuty mikrofon) i pochodzi z serii DN, z listopada 2011. Słyszałem, że z iPhone'ami z tej serii są jakieś problemy. Bardzo proszę o pomoc, gdyż to bardzo utrudnia korzystanie z iPada.

iPad nie ma dźwięku w niektórych aplikacjach.
Rozpoczęty przez
HunterPL
, 11 sty 2012 23:05
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 stycznia 2012 - 23:05
Napisano 14 stycznia 2012 - 08:07
Proponuje przeinstalowac aplikacje, ktore sprawiaja problemy z dzwiekiem.
Napisano 14 stycznia 2012 - 12:55
Włącz pasek ten który pojawia się po wciśnięciu 2 razy przycisku home. Przewiń pasek w lewo lub w prawo w zależności od tego jak masz skonfigurowanego pada. Pojawią ci się suwaki głośności i symbol głośnika. Odznacz przekreślenie i powinno być dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych