Trzeszczące słuchawki - na gwarancję?
Rozpoczęty przez
Verex13
, 11 sty 2012 07:31
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 stycznia 2012 - 07:31
Witam, nie wiem gdzie umieścić ten temat, więc daję do offtopu
.
Otóż sprawa wygląda tak - od jakiś paru dni doskwiera mi problem trzeszczących słuchawek. Słuchawki trzeszczą gdy poruszy się kabelkiem, konkretnie przy złączu - czyli musi być coś nie tak ze złączem. Słuchawki to Jays a-Jays Three. Dla pewności czy to nie wina iPoda i innych odtwarzaczy, sprawdziłem jeszcze na innych słuchawkach i było wszystko ok.
Moje słuchawki kupowałem w czerwcu, więc są jeszczena gwarancji. I teraz moje pytanie jest takie, czy moja gwarancja zostanie uznana, czy też powiedzą że to wina nieprawidłowego uzytkowania? Dodam tylko że słuchawki noszę zawsze ładnie zawinięte w kieszeni, są odłączone od iPoda, więc jakby nic nie mogło się stać. Nie wiem czy to zużycie materiału czy coś innego... Nie chciałbym stracić słuchawek na 14 dni jeśli by mi ich nie przyjeli...
Pozdrawiam

Napisano 11 stycznia 2012 - 10:21
czy moja gwarancja zostanie uznana, czy też powiedzą że to wina nieprawidłowego uzytkowania?
Na to pytanie raczej nikt ci tu nie odpowie. Zanieś to się dowiesz. Zakładam, że to uszkodzony przewód w miejscu, które opisałeś.
Nie chciałbym stracić słuchawek na 14 dni jeśli by mi ich nie przyjeli...
A co ci po zepsutych słuchawkach?

Napisano 13 stycznia 2012 - 08:23
Lipa - szukałem wszędzie, przewaliłem cały dom do góry nogami w poszukiwaniu tego zwitka z gwarancją i nie mogę go znaleźć....
Chyba pozostanie mi tylko zakup nowych słuchawek albo naprawa tych na własną rękę...
Tak czy tak, dziękuję za pomoc.
Temat do usunięcia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych