Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak ikony "Telefon" pomocy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukaszmdt

lukaszmdt
  • 86 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 00:48

Czesc, mam 3g po jb. Wszystko grało elegancko, aż pewnego razu gdy uruchomiłem ponownie telefon nagle zniknęła ikona "Telefon" z ustawień oraz z docka, czy jest na to jakaś rada ?? dziekuję za szybkie odpowiedzi i udzieloną pomoc przeszukałem już google ale nie widziałem takiego problemu :/

#2 czarekpl

czarekpl

• 245 postów
  • SkądCiechanów, Poland

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:08

szczerze mowiac ja w zyciu nie widzialem czegos podobnego a z iphonami mam doczynienia od 2007 roku

#3 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:17

To mało wiedziałeś... To był typowy problem przy robieniu JB zbyt starą wersją redsn0w'a. Nie pamiętam której wersji oprogramowania dotyczył.

#4 lukaszmdt

lukaszmdt
  • 86 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 13:11

heh doszedlem ladu, zrobilem restore bylo ok ale znowu sie popsulo gdy zainstalowalem jeden dodatek - juz wyjasniam moze komus sie przyda, zrobilem redsnowem jb z custom firmware, i chcialem wrzucic zeby pokazywalo % zuzycia baterii, no i nie wiedzialem ze jest taka opcja w SBsetting i zainstalowalem dodatek w cydii 3gs battery plus winterboard gdy zaznaczylem opcję właczenia % zuzycia baterii w winterboardzie zniknela wlasnie ikonka telefonu, wykasowalem owe programy w cydii i wlaczylem % baterii w sb settings i wszystko smiga bez zarzutu temat do zamkniecia :) tez pierwszy raz sie z tym spotkalem, i ciekawi mnie dlaczego wlasnie wywalilo ikone telefonu z ustawien i docka.. heh dziwne :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych